Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ!

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ

ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ 

ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ! 

________Τα ήθη, αγαπητοί μου φίλοι, αλλάζουν ολοταχώς σήμερα στην δύστυχη Πατρίδα μας! Τα λεγόμενα «χρηστά ήθη» έχουν τεθή υπό διωγμόν! Το φυσικό και το φυσιολογικό τώρα πλέον χλευάζονται! Το μαύρο επαινείται! Το άσπρο κατακρίνεται! Ο εκφυλισμός συστηματικά πλέον προωθείται στην Κοινωνία μας!
______Κάποια διδασκάλισσα σε Δημοτικό Σχολείο της Αττικής διδάσκει γιόγκα στα παιδάκια του Σχολείου της, επί πλέον δε τα βάζει να φιλιούνται στόμα με στόμα αγόρι με αγόρι καί κορίτσι με κορίτσι! Συγχρόνως κατήργησε και την πρωϊνή προσευχή!     
______Η Κοινωνία μας, λοιπόν, μεταμορφώνεται! Δέχεται μια δυσπερίγραπτη παραμόρφωση. Κατά τήν διάρκεια του Τριωδίου, ως γνωστόν, υπάρχει η εορτή των Απόκρεω. Τότε συνηθίζεται και τό «Καρναβάλι». Δηλ. ο φυσιολογικός άνθρωπος  φοράει μιά μάσκα και αλλάζει μορφή! Αυτό όμως κρατάει μόλις  μιά-δύο εβδομάδες! Ύστερα η Κοινωνία επανέρχεται στη φυσιολογική της μορφή καί την φυσική της πορεία! 
_______Στις ημέρες μας κάποιοι προσπαθούν νά μεταβάλουν τήν ανθρώπινη Κοινωνία σε ένα μόνιμο Καρναβάλι. Αποβάλλεται το φυσιολογικό καί «φοριέται» το μή φυσιολογικό! 
_______Μιά απόδειξη είναι και η πρόσφατη Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στο Στρασβούργο: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη χθες ότι ο όρος «σύζυγος» περιλαμβάνει και τους συζύγους του ιδίου φύλου»!!!!
_____Μια άλλη γεύση του ιδίου προβλήματος είναι η παρέλαση των Gays, η οποία πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα! Μία παρέλαση, η οποία διαφημίζεται υπερβαλλόντως από τά ΜΜΕ!  Δικαίωμα βεβαίως του κάθε πολίτη, αφού είναι ελεύθερος άνθρωπος,  είναι να ζή όπως θέλει! Φυσιολογικά ή μή φυσιολογικά! Αρκεί να μη προκαλεί τον συνάνθρωπό του!  Παρά ταύτα κανένα δικαίωμα δεν έχει να προβάλει με υπερηφάνεια το πάθος του και να υπερηφανεύεται γι' αυτό!
______Ο Αντι-ρατσιστικός Νόμος έγινε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο! Γιά να μπορούν όσοι ήσαν έως χθές «περιθωριακοί» σήμερα να προβάλλουν όχι απλώς ανενόχλητοι, αλλά καί με περισσή καύχηση, τις ηθικές (δηλ. τις κατά Χριστόν ανήθικες) προτιμήσεις των!  Εάν, λοιπόν, κάποιος φυσιολογικός άνθρωπος τολμήσει νά κατακρίνει τον μη φυσιολογικό, τόν «τοιούτον», όπως ελέγετο πολύ παλαιότερα, «τον άνώμαλον», όπως ελέγετο έως πρό τινος, αυτός οδηγείται στα Δικαστήρια! Και εάν παρ' ελπίδα αθωωθή, τότε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης σπεύδει και με την επέμβασή του ακυρώνει τήν απαλλακτική δικαστική Απόφαση!  Έτσι χαρίζεται στους Gays ή ΛΟΑΤ!
________Αντιθέτως, εάν οι Gays προσβάλλουν μέ λόγια, με έργα, μέ αφίσσες κλπ. τον φυσιολογικό άνθρωπο και τον φυσιολογικό τρόπο ζωής, αυτοί παραμένουν ανενόχλητοι! Καί όχι μόνον ανενόχλητοι, αλλά και σπουδαίως καλύπτονται υπό των Κρατικών Παραγόντων!
_______Θέλετε απόδειξη;  «Φωταγωγούν τη Βουλή στα χρώματα των ....Gay!», γράφει Αθηναϊκή Εφημερίδα!
_______Το τραγικό στην όλη υπόθεση είναι, ότι καί το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ συμμετέχει με εκπροσώπους του στην παρέλαση και τις εκδηλώσεις των Ομοφυλοφίλων! 
                         ********** 
_______Αγαπητοί μου Αδελφοί, 
               Παιδιά του Χριστού μας,
               Παιδιά της Ορθοδόξου Εκκλησίας,
             Αδελφικώς σας ικετεύω: «Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου»! Η φιλτάτη Πατρίδα μας μεταβάλλεται! Αλλάζει χαρακτήρα! Η σεμνότης χλευάζεται, η ανηθικότης επαινείται! Η Ελλάδα μας μεταβάλλεται ολοταχώς σε Σόδομα καί Γόμορρα! Τό σύνθημα της παρελάσεως είναι τό «παρούσα»! Άνδρες και γυναίκες θα ανταποκρίνωνται με την λέξη «παρούσα»!!!!! Έτσι, λοιπόν, θα επαληθευθή, αλλά με την αντίστροφη έννοια, την υποτιμητική και όχι την θαυμαστικη της έννοια, η φράση του Ξέρξου, ο οποίος είπε το εξής αξιοθαύμαστο: «οι μεν άνδρες γεγόνασί μοι γυναίκες, αι δε γυναίκες άνδρες»!!!!!!
________Παρακαλώ, να σημειώσετε κάπου στο μυαλό σας, ότι Χορηγοί των Ομοφυλοφίλων, για να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις των, το Gay pride όπως τον αποκαλούν, μεταξύ άλλων είναι και οι εξής: 
  • Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα,
  • Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή,
  • Η Περιφέρεια Αττικής,
  • Ο Δήμος Αθηναίων,
  • Η Πρεσβεία της Αυστραλίας εν Αθήναις,
  • Η Πρεσβεία της Ολλανδίας       » »,
  • Η Πρεσβεία του Καναδά            » »,
  • Η Ελληνική Ραδιοφωνία -Τηλεόραση (ΕΡΤ) !!!!!!!  ***,
  • Το Ίδρυμα Ωνάση καί
  • Το Ίδρυμα Μποδοσάκη! 
 _________Θα το διαπιστώσετε σήμερα με όσα θα δούμε ζωντανά μεν στην Αθήνα, σε εικόνες δε από τις τηλεοράσεις. Πρόσχωμεν! 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 09 Ιουνίου 2018

*** Σας ερωτώ γι' αυτό, λοιπόν, πληρώνουμε καθε μήνα συνδρομή στην ΕΡΤ;  
 ***************
   

(Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 08.06.2018)

**************

ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΩΝ GAYS



Ε.Ε: Ο όρος σύζυγος αφορά και στο ίδιο φύλο

          Στρασβούργο. – Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη χθες ότι ο όρος «σύζυγος» περιλαμβάνει και τους συζύγους του ιδίου φύλου. «Παρ’ ότι τα κράτη μέλη είναι ελεύθερα να επιτρέπουν ή να μην επιτρέπουν τον γάμο μεταξύ ομοφύλων, δεν μπορούν να εμποδίζουν την ελεύθερη διαμονή πολίτη της ΕΕ, μη χορηγώντας στον ιδίου φύλου σύζυγό του, υπήκοο τρίτης χώρας, παράγωγο δικαίωμα διαμονής στο έδαφός τους» αναφέρει στην σχετική απόφασή του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
          Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απεφάνθη με αφορμή την προσφυγή ενός Ρουμάνου και ενός Αμερικανού πολίτου, οι οποίοι αφού συγκατοίκησαν για τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ εν συνεχεία συνήψαν γάμο στις Βρυξέλλες το 2010.  Τον Δεκέμβριο του 2012 οι δυο ζήτησαν από τις ρουμανικές αρχές να ενημερωθούν σχετικά με την διαδικασία και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες ο Αμερικανός μπορούσε ως μέλος της οικογενείας του Ρουμάνου να αποκτήσει δικαίωμα νομίμου διαμονής στην Ρουμανία για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.  Σε απάντηση στο ανωτέρω αίτημα οι ρουμανικές αρχές ενημέρωσαν ότι ο Αμερικανός πολίτης είχε δικαίωμα διαμονής τριών μόνο μηνών, με την αιτιολογία ότι δεν μπορούσε να θεωρηθεί στην Ρουμανία ως «σύζυγος», δεδομένου ότι το ρουμανικό Δίκαιο δεν αναγνωρίζει τους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου. Με την απόφαση που εξέδωσε χθες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο διεπίστωσε ότι στο πλαίσιο της οδηγίας σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ελευθέρας κυκλοφορίας ο όρος «σύζυγος», ο οποίος αναφέρεται το πρόσωπο εκείνο που έχει ενωθεί με άλλο πρόσωπο με τα δεσμά του γάμου, είναι ουδέτερος όσον αφορά στο φύλο και μπορεί επομένως να περιλαμβάνει τον ιδίου φύλου σύζυγο ενός πολίτου της ΕΕ.

Πηγή: Εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ» 6/6/2018

******************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ 

ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

                           Ἐγένοντο δὲ καὶ ψευδοπροφῆται ἐν τῷ λαῷ, ὡς καὶ ἐν ὑμῖν ἔσονται ψευδοδιδάσκαλοι, οἵτινες παρεισάξουσιν αἱρέσεις ἀπωλείας, καὶ τὸν ἀγοράσαντα αὐτοὺς δεσπότην ἀρνούμενοι ἐπάγοντες ἑαυτοῖς ταχινὴν ἀπώλειαν·
Β Πε. 2,1                   Εκτός όμως των αληθινών προφητών ανεφάνησαν και ψευδοπροφήται στον ιουδαϊκόν λαόν, όπως άλλωστε και μεταξύ σας θα παρουσιασθούν ψευδοδιδάσκαλοι, οι οποίοι με πολλήν επιτηδειότητα και πανουργίαν θα προσπαθήσουν να εισαγάγουν και διαδώσουν ολεθρίας αιρέσεις. Θα αρνούνται δε και θα παραμερίζουν αυτόν τον Κύριον και Δεσπότην, που τους εξηγόρασεν από την αιωνίαν καταδίκην με το αίμα του, και θα επισύρουν εναντίον του εαυτού των ταχείαν καταστροφήν.
Β Πε. 2,2           καὶ πολλοὶ ἐξακολουθήσουσιν αὐτῶν ταῖς ἀσελγείαις, δι᾿ οὓς ἡ ὁδὸς τῆς ἀληθείας βλασφημηθήσεται·
Β Πε. 2,2                  Και πολλοί θα παρασυρθούν από τους δολίους αυτούς αιρετικούς και θα ακολουθήσουν τας διαφόρους αυτών ακολασίας. Εξ αιτίας δε όλων αυτών θα βλασφημηθή και θα κακολογηθή ο δρόμος της χριστιανικής αληθείας, που οδηγεί στον αγιασμόν και την ομοίωσιν προς τον Θεόν.
Β Πε. 2,3           καὶ ἐν πλεονεξίᾳ πλαστοῖς λόγοις ὑμᾶς ἐμπορεύσονται, οἷς τὸ κρῖμα ἔκπαλαι οὐκ ἀργεῖ, καὶ ἡ ἀπώλεια αὐτῶν οὐ νυστάξει.
Β Πε. 2,3                   Και οι ψευδοδιδάσκαλοι αυτοί, σαν απατεώνες και δόλιοι έμποροι, δια να επιτύχουν εις βάρος σας αισχρά κέρδη, θα σας εκμεταλλευθούν με ψευδείς διδασκαλίας, τας οποίας θα συλλαμβάνη και θα πλάθη η νοσηρά των διάνοια. Εναντίον αυτών η καταδίκη δεν θα βραδύνη, όπως και εις την παλαιάν εποχήν δεν εβράδυνε εναντίον άλλων ομοίων των, και η απώλειά των δεν κοιμαται (αλλά θα εκσπάση βαρεία εναντίον των, όταν σταματήση πλέον η μακροθυμία του Θεού).
Β Πε. 2,4           εἰ γὰρ ὁ Θεὸς ἀγγέλων ἁμαρτησάντων οὐκ ἐφείσατο, ἀλλὰ σειραῖς ζόφου ταρταρώσας παρέδωκεν εἰς κρίσιν τηρουμένους,
Β Πε. 2,4                  Διότι, εάν ο Θεός δεν ελυπήθη και δεν ελογαριασε και αυτούς ακόμη τους αγγέλους που είχαν αμαρτήσει, αλλά με φοβερές αλυσίδες δεμένους τους έρριψε στο βαθύ σκοτάδι του ταρτάρου και τους παρέδωσε να φρουρούνται δια την ημέραν της κρίσεως·
Β Πε. 2,5           καὶ ἀρχαίου κόσμου οὐκ ἐφείσατο, ἀλλὰ ὄγδοον Νῶε δικαιοσύνης κήρυκα ἐφύλαξε, κατακλυσμὸν κόσμῳ ἀσεβῶν ἐπάξας,
Β Πε. 2,5                   και εάν τον παλαιόν εκείνον κόσμον της εποχής του κατακλυσμού δεν ελυπήθη, αλλά διεφύλαξε μόνον τον Νώε και επτά άλλους από την καταστροφήν, όταν εξαπέλυσε τον κατακλυσμόν στον κόσμον των ασεβών·
Β Πε. 2,6           καὶ πόλεις Σοδόμων καὶ Γομόῤῥας τεφρώσας καταστροφῇ κατέκρινεν, ὑπόδειγμα μελλόντων ἀσεβεῖν τεθεικώς,
Β Πε. 2,6                  και εάν τας πόλεις των Σοδόμων και της Γομόρρας τας έκαψε και τας έκαμε στάκτην και τας κατεδίκασε εις την φοβεράν αυτήν καταστροφήν, να μένουν ως παράδειγμα της θείας οργής προς εκείνους, που θα εζούσαν στο μέλλον με ασέβειαν και φαυλότητα·
Β Πε. 2,7           καὶ δίκαιον Λὼτ καταπονούμενον ὑπὸ τῆς τῶν ἀθέσμων ἐν ἀσελγείᾳ ἀναστροφῆς ἐῤῥύσατο· -
Β Πε. 2,7                   και εάν τον δίκαιον Λωτ τον εγλύτωσε όταν εταλαιπωρείτο και υπέφερε από την φαύλην συμπεριφοράν και ζωήν εκείνων, που με τας βδελυράς ακολασίας των καταπατούσαν και παρεβίαζαν τους φυσικούς θεσμούς της συνειδήσεως,
Β Πε. 2,8           βλέμματι γὰρ καὶ ἀκοῇ ὁ δίκαιος, ἐγκατοικῶν ἐν αὐτοῖς, ἡμέραν ἐξ ἡμέρας ψυχὴν δικαίαν ἀνόμοις ἔργοις ἐβασάνιζεν· -
Β Πε. 2,8                  -διότι ο δίκαιος Λωτ βλέπων με τα μάτια του και ακούων καθημερινώς τας φαυλότητας εκείνων εν μέσω των οποίων κατοικούσε, έθετεν εις δοκιμασίαν και βάσανον κάθε ημέραν την δικαίαν ψυχήν του με τα παράνομα έργα των, χωρίς καθόλου να παρασυρθή από το ελεεινόν παράδειγμα των-.
Β Πε. 2,9           οἶδε Κύριος εὐσεβεῖς ἐκ πειρασμοῦ ῥύεσθαι, ἀδίκους δὲ εἰς ἡμέραν κρίσεως κολαζομένους τηρεῖν,
Β Πε. 2,9                  Ολα αυτά μαρτυρούν, ότι γνωρίζει ο Κυριος τους μεν ευσεβείς να τους γλυτώνη και να τους σώζη από δοκιμασίας και περιπετείας, τους δε αδίκους, οι οποίοι και κατά την παρούσαν ζωήν βασανίζονται από την αμαρτωλότητά των, να τους φυλάττη δια την μεγάλην εκείνην ημέραν της Κρίσεως (οπότε και θα τους επιβάλη πλήρη την τιμωρίαν).
Β Πε. 2,10          μάλιστα δὲ τοὺς ὀπίσω σαρκὸς ἐν ἐπιθυμίᾳ μιασμοῦ πορευομένους καὶ κυριότητος καταφρονοῦντας. τολμηταί, αὐθάδεις! δόξας οὐ τρέμουσι βλασφημοῦντες,
Β Πε. 2,10                 Εις κρίσιν και αιωνίαν καταδίκην ο Θεός κρατεί μάλιστα εκείνους, που πορεύονται οπίσω από τας σαρκικάς ηδονάς με επιθυμίας που μολύνουν και μιαίνουν, και οι οποίοι καταφρονούν την κυριότητα και εξουσίαν του παντοδυνάμου Θεού. Αυτοί είναι θρασείς και αδίστακτοι δια το κακόν, αλαζονικοί και αναιδείς. Δεν φοβούνται και δεν τρέμουν, όταν βλασφημούν και χλευάζουν και αυτούς τους ενδόξους αγγέλους.
Β Πε. 2,11          ὅπου ἄγγελοι, ἰσχύϊ καὶ δυνάμει μείζονες ὄντες, οὐ φέρουσι κατ᾿ αὐτῶν παρὰ Κυρίῳ βλάσφημον κρίσιν.
Β Πε. 2,11                 Εις στιγμήν κατά την οποίαν οι άγγελοι, αν και κατά την ισχύν και την δύναμιν είναι μεγαλύτεροι, δεν εκφέρουν ενώπιον του Κυρίου κρίσιν υβριστικήν ούτε και εναντίον των πονηρών δαιμόνων.
Β Πε. 2,12          οὗτοι δέ, ὡς ἄλογα ζῷα φυσικὰ γεγεννημένα εἰς ἅλωσιν καὶ φθοράν, ἐν οἷς ἀγνοοῦσι βλασφημοῦντες, ἐν τῇ φθορᾷ αὐτῶν καταφθαρήσονται,
Β Πε. 2,12                 Αυτοί δε οι αιρετικοί, σαν άλογα ζώα, γεννημένα δια να ακολουθούν τας φυσικάς ορμάς, θα καταδικασθούν ασφαλώς εις φθοράν και απώλειαν, διότι υβρίζουν και βλασφημούν, εκείνα τα οποία αγνοούν, δηλαδή τους αγγέλους.
Β Πε. 2,13          κομιούμενοι μισθὸν ἀδικίας, ἡδονὴν ἡγούμενοι τὴν ἐν ἡμέρᾳ τρυφήν, σπίλοι καὶ μῶμοι, ἐντρυφῶντες ἐν ταῖς ἀπάταις αὐτῶν, συνευωχούμενοι ὑμῖν,
Β Πε. 2,13                 Θα πάρουν δε ως μισθόν την πρέπουσαν τιμωρίαν της αδικίας των. Αυτοί θεωρούν ως ηδονήν και απόλαυσιν το να οργιάζουν εις τρυφηλάς διασκεδάσεις, όχι μόνον την νύκτα, αλλά και την ημέραν. Είναι στίγματα και όνειδος της κοινωνίας και θεωρούν απόλαυσιν και ηδονήν να παραπλανούν τους άλλους με τας απάτας των, τας οποίας μάλιστα θέτουν εις κυκλοφορίαν, όταν συντρώγουν μαζή σας.
Β Πε. 2,14          ὀφθαλμοὺς ἔχοντες μεστοὺς μοιχαλίδος καὶ ἀκαταπαύστους ἁμαρτίας, δελεάζοντες ψυχὰς ἀστηρίκτους, καρδίαν γεγυμνασμένην πλεονεξίας ἔχοντες, κατάρας τέκνα!
Β Πε. 2,14                 Εχουν μάτια γεμάτα από αισχράς επιθυμίας και τα οποία μάτια συνεχώς και ακαταπαύστως αμαρτάνουν. Εξαπατούν με δελεαστικά και απατηλά λόγια ψυχάς, που δεν είναι στηριγμέναι εις την πίστιν και την αρετήν. Εχουν αυτοί καρδίαν γυμνασμένην εις την αχόρταστον επιθυμίαν του χρήματος και των ηδονών. Είναι τέκνα της κατάρας!
Β Πε. 2,15          καταλιπόντες εὐθεῖαν ὁδὸν ἐπλανήθησαν, ἐξακολουθήσαντες τῇ ὁδῷ τοῦ Βαλαὰμ τοῦ Βοσόρ, ὃς μισθὸν ἀδικίας ἠγάπησεν.
Β Πε. 2,15                 Αφού εγκατέλειψαν τον ευθύν δρόμον, παρεπλανήθησαν εις τας αδιεξόδους της αμαρτίας. Ηκολούθησαν τον δρόμον και το κακόν παράδειγμα του Βαλαάμ, υιού του Βοσόρ, ο οποίος ηγάπησε μισθόν της αδικίας (όταν επήρε χρήματα από τον βασιλέα των Μωαβιτών, δια να καταρασθή εν γνώσει του άδικα, τον λαόν του Θεού, τους Ισραηλίτας).
Β Πε. 2,16          ἔλεγξιν δὲ ἔσχεν ἰδίας παρανομίας· ὑποζύγιον ἄφωνον ἐν ἀνθρώπου φωνῇ φθεγξάμενον ἐκώλυσε τὴν τοῦ προφήτου παραφρονίαν.
Β Πε. 2,16                 Αλλ' επήρε τον πρέποντα έλεγχον δια την παρανομίαν του αυτήν. Διότι το υποζύγιόν του, όνος εκ φύσεως άφωνος, ωμίλησε με φωνήν ανθρώπου και ημπόδισε την παράφρονα αυτήν πράξιν του προφήτου εκείνου.
Β Πε. 2,17          οὗτοί εἰσι πηγαὶ ἄνυδροι, νεφέλαι ὑπὸ λαίλαπος ἐλαυνόμεναι, οἷς ὁ ζόφος τοῦ σκότους εἰς αἰῶνα τετήρηται.
Β Πε. 2,17                 Αυτοί είναι κατάξερες, χωρίς νερό, πηγές, σύννεφα που τα σπρώχνουν με ορμήν θυελλώδεις άνεμοι. Δι' αυτούς έχει φυλαχθή και τους περιμένει το κατάμαυρο αιώνιον σκοτάδι του Αδου.
Β Πε. 2,18          ὑπέρογκα γὰρ ματαιότητος φθεγγόμενοι δελεάζουσιν ἐν ἐπιθυμίαις σαρκὸς ἀσελγείαις τοὺς ὄντως ἀποφυγόντας τοὺς ἐν πλάνῃ ἀναστρεφομένους,
Β Πε. 2,18                 Διότι αυτοί ομιλούν με εξωγκωμένους κτυπητούς λόγους, γεμάτους ψεύδος και ματαιότητα, και παρασύρουν με το δόλωμα των σαρκικών επιθυμιών και των ακολασιών, τους αστηρίκτους πιστούς, οι οποίοι εν τούτοις έχουν όντως ξεφύγει από τους ειδωλολάτρας, τους ζώντας μέσα εις την πλάνην της αμαρτίας.
Β Πε. 2,19          ἐλευθερίαν αὐτοῖς ἐπαγγελλόμενοι, αὐτοὶ δοῦλοι ὑπάρχοντες τῆς φθορᾶς· ᾧ γάρ τις ἥττηται, τούτῳ καὶ δεδούλωται.
                                  Και υπόσχονται εις αυτούς λύτρωσιν και ελευθερίαν, ενώ αυτοί είναι δούλοι της διαφθοράς, που οδηγεί εις την καταστροφήν. Διότι εις εκείνο το πάθος, από το οποίον κανείς έχει νικηθή, εις αυτό και έχει υποδουλωθή.
Β Πε. 2,20          εἰ γὰρ ἀποφυγόντες τὰ μιάσματα τοῦ κόσμου ἐν ἐπιγνώσει τοῦ Κυρίου καὶ σωτῆρος Ἰησοῦ Χριστοῦ, τούτοις δὲ πάλιν ἐμπλακέντες ἡττῶνται, γέγονεν αὐτοῖς τὰ ἔσχατα χείρονα τῶν πρώτων.
Β Πε. 2,20                Διατι εάν, αφού απέφυγαν τους μολυσμούς του αμαρτωλού κόσμου χάρις εις την πλήρη γνώσιν του Κυρίου και Σωτήρος Ιησού Χριστού, ενεπλάκησαν πάλιν και έπεσαν εις τας αμαρτωλάς ηδονάς και νικώνται από αυτάς, τότε το τελευταίον των κατάντημα είναι χειρότερον από το πρώτον.
Β Πε. 2,21          κρεῖττον γὰρ ἦν αὐτοῖς μὴ ἐπεγνωκέναι τὴν ὁδὸν τῆς δικαιοσύνης ἢ ἐπιγνοῦσιν ἐπιστρέψαι ἐκ τῆς παραδοθείσης αὐτοῖς ἁγίας ἐντολῆς.
Β Πε. 2,21                 Διότι ήτο πολύ καλύτερον δι' αυτούς, να μη είχαν γνωρίσει καθόλου τον δρόμον της δικαιοσύνης, παρά, αφού τον εγνώρισαν καλά, να φύγουν και να απομακρυνθούν από το παραδοθέν εις αυτούς άγιον θέλημα του Κυρίου και να επιστρέψουν εις την ακαθαρσίαν της αμαρτωλότητος.
Β Πε. 2,22          συμβέβηκε δὲ αὐτοῖς τὸ τῆς ἀληθοῦς παροιμίας, κύων ἐπιστρέψας ἐπὶ τὸ ἴδιον ἐξέραμα, καί, ὗς λουσαμένη εἰς κύλισμα βορβόρου.
Β Πε. 2,22                Ετσι δε έχει πραγματοποιηθή εις αυτούς εκείνο, που η αληθινή παροιμία λέγει· “σκυλί που γύρισε πάλι στο ξέρασμά του” και χοίρος, που, αφού ελούσθη και εκαθαρίσθη, εκυλίσθη πάλιν μέσαν εις την λάσπην”.

**********

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!

Photo gallery[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]


Gay pride στοΛονδίνο (2006)

Gay pride στη Νέα Υόρκη (2006)

Gay pride στοΠαρίσι (2003)

Gay pride στοΒερολίνο (2006)

Gay pride στηΣτοκχόλμη (2006)

Gay pride στηΜαδρίτη (2008)

Gay pride στη Ρώμη(2007)

Gay pride στο Σάο Πάολο (2004)

Gay pride στοΤορόντο (2007)

Gay pride στηνΑθήνα (2009)

Gay pride στηνΚοπεγχάγη (2008)

Gay pride στο Όσλο(2005)

Gay pride στηΒιέννη (2007)

Gay pride στοΜπουένος Άιρες (2007)

Gay pride στοΡέικιαβικ (2004)

Gay pride στοΕλσίνκι (2007)

Gay pride στηΒαρσοβία (2008)

Gay pride στηνΤαϊπέι (2005)

Gay pride στηνΙερουσαλήμ (2008)

Gay pride στηΒουδαπέστη (2008)

Gay pride στηΖυρίχη (2004)

Gay pride στοΆμστερνταμ (2005)

Gay pride στην Κων/πολη (2008)

Gay pride στοΒουκουρέστι (2005)

Gay pride στοΣικάγο (2