Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

...Αποδιοπομπαίος..., γράφει Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ!!!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

_______Την Τετάρτη 1ην Ιουλίου, δηλ. χθές, σημειώθηκε ένας σεισμός στα Μέσα Ενημερώσεως! Επρόκειτο για την απο καιρό αναμενόμενη Απόφαση του Αρείου Πάγου, έπειτα από την αίτηση  Αναιρέσεως της καθ΄ημών καταδικαστικής Αποφάσεως του Εφετείου Αίγίου σε επτά μηνών φυλάκιση για τη φράση μας ¨φτύστε τους" προκειμένου περί των Ομοφυλοφίλων.  
_______Η αίτηση αναιρέσεως δικάσθηκε στον Άρειο Πάγο στις 28 Ιανουαρίου 2020, οπότε με πολύ ενδιαφέρον αναμενόταν  η σχετική Απόφαση.  
________Όλως αιφνιδίως χθές στα Μ.Μ.Ε. προβάλλεται ως "είδηση", ότι απορρίφθηκε η αίτηση αναιρέσεως Αμβροσίου από τον Άρειο Πάγο!  

 Να μια μικρή συλλογή των σχετικών δημοσιευμάτων: 

 • Αρειος Πάγος: Οριστική καταδίκη Αμβρόσιου για το ομοφοβικό παραλήρημα 

  Aπέρριψε ο Άρειος Πάγος την  αίτηση αναίρεσης του πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιου ως προς το σκέλος της καταδίκης του με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. (βλ. ΤΑ ΝΕΑ)

  • ·         Καταδίκη Αμβρόσιου στον Άρειο Πάγο για το ρατσιστικό και ομοφοβικό κήρυγμα Βλ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ 
  Οριστική καταδίκη του φασιστο-Αμβρόσιου από τον Αρειο Πάγο
                                                   (βλ..  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  

  • Οριστική καταδίκη Αμβροσίου για το ομοφοβικό παραλήρημα  βλ. news     

 • Και μεταξύ όλων αυτών κορυφαία δημοσίευση ήταν αυτή της εφημερίδος ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ μέ τίτλο:                   "Αποδιοπομπαίος".
 • ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ 
 •  
*****************

ΤΟ ΑΝΑΚΥΠΤΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ;

ΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ; 

________Εξ όσων ημείς τουλάχιστον γνωρίζουμε η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Α.Π. ακόμη δεν έχει δημοσιευθή! Απλώς έχει παραδοθή για να την καθαρογράψουν! Έπειτα, αφού θα ελεγχθή, θα την υπογράψουν καί τέλος θα την δημοσιεύσουν!  Οπότε θα γνωρίζουμε το περιεχόμενό της. 
______Μέχρι σήμερα το μόνο που γνωρίζουμε είναι μία ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Αρείου Πάγου (βλ. www.areiospagos.gr) της 29ης.06.2020, όπου περιέχονται τα εξής: 


________Παρακαλώ κάθε έντιμο αναγνώστη να μελετήσει προσεκτικά το κείμενο  αυτό και να σκεφθή: Έχει κάποια σχέση το κείμενο αυτό με τά παραπάνω δημοσιεύματα; 
_______Εμείς, λοιπόν, θα περιμένουμε τήν δημοσίευση της Αποφάσεως του Αρείου Πάγου, για να πληροφορηθούμε τι ακριβώς συμβαίνει.

_______Καί μία παρατήρηση: 
        Θα αναγνώσετε παρακάτω το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδος των Συντακτών 
"Αποδιοπομπαίος"! 
ΑΠΑΝΤΩΜΕΝ: 
 Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τους Συντάκτες της Εφημερίδος, καθ' όσον μας βεβαιώνουν, ότι είμαστε αποδιοπομπαίος από το Κράτος του Διαβόλου! Άρα ανήκουμε στην αγκαλιά του Θεού! Αυτό ακριβώς επιδιώκουμε! Τι μας λέγει ο Απόστολος Ιάκωβος: 

" μοιχοὶ καὶ μοιχαλίδες! οὐκ οἴδατε ὅτι ἡ φιλία τοῦ κόσμου ἔχθρα τοῦ Θεοῦ ἐστιν; ὃς ἂν οὖν βουληθῇ φίλος εἶναι τοῦ κόσμου, ἐχθρὸς τοῦ Θεοῦ καθίσταται.  (βλ. κεφ. δ΄, 4)
      

Αδελφοί μου, 
______Ας μη λησμονούμε τα λόγια του Αποστόλου Παύλου:  "ότι υμίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον το εις Αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ Αυτού πάσχειν" (Φιλιπ. α' , 29).     Δόξα τω Θεώ πάντων ένεκεν! 
 Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 2 Ιουλίου 2020