Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ......

ΜΟΝΟΝ ΑΠΛΟΪΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ.

Ο Πανοικτίρμων και Φιλάνθρωπος Θεός σε κάθε εποχή και με πολλούς κάθε φορά τρόπους αποκαλύπτει κάτι από το μεγαλείο του, ώστε οι «καθαροί τη καρδία» να ωφελούνται. Δηλ. να βεβαιώνουν την πίστη τους και να υποτάσσωνται με μεγαλύτερη προθυμία στον Ουράνιο Πατέρα μας. Εννοούμε εδώ τα θαύματα ή τα θαυμαστά γεγονότα;, τα οποία συμβαίνουν και παραμένουν ασύλληπτα στην ανθρώπινη σκέψη. Κάποτε ο Θεός έδωσε στο Μωϋσή την εντολή να βγάλει τα παπούτσια του και ανυπόδητος να προχωρήσει για να πλησιάσει την «φλεγομένη και μη κατακαιομένη βάτο», που ήταν μια προτύπωση της Θεοτόκου. Κι εμείς, για να πλησιάσουμε ένα θαύμα ή ένα θαυμαστό γεγονός πρέπει να βγάλουμε τά παπούστια της λογικής και έπειτα να προχωρήσουμε..... Τότε και μόνον τότε θα γίνουμε θεατές και μέτοχοι του θαύματος.
Εθεώρησα αναγκαία αυτή τη μικρή εισαγωγή, προκειμένου στη συνέχεια να αναφερθώ σε ένα περίεργο και συγχρόνως ανερμήνευτο και αξιοθαύμαστο γεγονός, που συνέβη στη Σερβία. Κυκλοφορεί μέσα από το διαδίκτυο και έχει κάνει μεγάλη εντύπωση. Κάποιος χριστιανός κατά την ώρα που ο ήλιος δύει, μαγεμένος από το μεγαλειώδες φυσικό αυτό γεγονός, ηθέλησε να το καταγράψει με την κάμερα που είχε το κινητό του τηλέφωνο. Και – ώ του θαύματος- αξιώθηκε να καταγράψει τις σκιές του Αγγέλου και ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου. Το σχετικό βίντεο δείχνει καθαρά τον Άγγελο να κατεβαίνει από τον ουρανό και να εισέρχεται σε μια πολυκατοικία από τη στέγη της. Φαίνεται η καθοδική πορεία του Αγγέλου μέσα στην πολυκατοικία και σε δευτερόλεπτα αρχίζει πάλι να ανεβαίνει, φθάνει στην οροφή, εξέρχεται και ανέρχεται προς τον ουρανό, τώρα όμως οι φωτεινές δέσμες είναι δύο! Περίεργος ο χριστιανός αυτός επισκέφθηκε την πολυκατοικία για να πληροφορηθή τί είχε συμβή και έκπληκτος επληροφορείτο ότι μόλις προ ολίγου ένας άνθρωπος εκεί μέσα είχε παραδώσει τήν ψυχή του, είχε αποθάνει!
«Ως εμεγαλύνθη τα έργα Σου, Κύριε!»
Όσοι πιστοί, λοιπόν, προσέλθετε. Παίξτε το video και δοξάσατε μαζί μας το όνομα του Κυρίου.
Στη συνέχεια θα σας παραθέσουμε και άλλων τα σχόλια.
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΛΩΝ
1. Ελληνικά : Εχθές, κάποιοι φίλοι από την Σερβία, μας έστειλαν το παρακάτω βίντεο και κείμενο. Εμείς δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό το βίντεο και δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε για αυτό. Θα θέλαμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.“Κάτι πολύ ασυνήθιστο που δεν έχουμε ξαναδεί! Ένας πιστός, προσπαθώντας να αποθανατίσει το ηλιοβασίλεμα, με το κινητό του, πρόσεξε ένα παράξενο φως στα αριστερά και άρχισε να το βιντεοσκοπεί. Ήταν ένας Άγγελος που έπαιρνε την ψυχή ενός ανθρώπου. Όταν πήγαν στο κτίριο, βρήκαν ότι όντως κάποιος είχε πεθάνει! Κοιτάξτε!”
Ν.Μ.
2. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Είναι ένα συγκλονιστικό video που δείχνει κάποια πράγματα που δύσκολα θα τα πιστέψετε όσοι δεν πιστεύετε! Είναι στο Βελιγράδι. Ένας πολίτης τράβαγε το ηλιοβασίλεμα και βλέπει αυτό που θα δείτε το video. Στην αρχή προσέξτε ότι το φως που βγαίνει από το σπίτι είναι ένας άνθρωπος όρθιος. Μετά από λίγα δεύτερα κατεβαίνει από τον ουρανό ένας άλλος άνθρωπος-φως και ανεβαίνουν μαζί πάνω! Έντρομος ο πολίτης πάει να δει τι συμβαίνει σε αυτό το σπίτι. Και βλέπει έναν νεκρό. Είναι η ψυχή που φεύγει στον ουρανό και ο άγγελος που την παίρνει. Το video είναι συγκλονιστικό και όποιος θέλει το πιστεύει.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Δ.Μ.