Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ Α (Η1Ν1) ΔΗΛ. ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
Ανακοινώθηκε χθές υπο του Εθνικού Συμβουλίου το Πρόγραμμα εμβολιασμού του πληθυσμού της Χώρας μας. Σύμφωμα μετο πρόγραμμα ο Λαός μας χωρίσθηκε σε πέντε "Ομάδες" προτεραιότητος. Στήν Πρώτη Ομάδα ανήκει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Όσοι ανήκουν στην Ομάδα αυτή θα εμβολιασθούν πρώτοι. Και δικαίως θά έλεγα, χωρίς καμμιά επιφύλαξη! Στην Πέμπτη Ομάδα κατατάσσονται οι άνω των 65 ετών υγιείς ενήλικοι. Δεν επιθυμώ να υπεισέλθω στις αρμοδιότητες των ειδημόνων, αλλά και δεν μπορώ να μη σχολιάσω το γεγονός. Όσοι είναι πάνω από 65 ετών κατ΄αρχήν δεν είναι ο ενεργός πληθυσμός. Άρα αυτοί δεν εισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Αντιθέτως μάλιστα οι άνω των εξήντα πέντε ετών είναι συνήθως οι συνταξιούχοι, δηλ. αυτοί για τους οποίους τό Κράτος δαπανάει χρήματα, καταβάλλοντας τους μια σύνταξη! Άρα, άν το Κράτος σκέπτεται και άν λειτουργεί με την νοοτροπία μιας εταιρείας, τότε οι άνω των 65 ετών αντιπροσωπεύουν τό παθητικό της Εταιρείας "Ελληνικό Δημόσιο". Οπότε αν αφήσουμε τους υπερήλικες τελευταίους στη λίστα δεν .......χάθηκε ο κόσμος! Μερικοί απ΄αυτούς, αν προσβληθούν από το θανατηφόρο ιό, θα αποθάνουν και έτσι ο Κρατικός Προϋπολογισμός θα ανακουφισθή.
Αυτό το σενάριο φαντάζει σαν απάνθρωπο! Αλλά και ποιός μπορεί να μας πείσει ὀτι οι μεγάλοι στην ηλικία διατρέχουν λιγότερο κίνδυνο από τους "υγιείς ενήλικες από 18-49 ετών", που εντάσσονται στην τρίτη Ομάδα προτεραιότητος για εμβολιασμό;
Αν μάλιστα είναι αλήθεια, όοτι ο ιός της γρίππης των χοίρων δεν μεταδόθηκε στον άνθρωπο από τους χοίρους, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΘΗ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ (αυτά έχουν καταγγελθή ήδη) τότε η ανθρώπινη ζωή, μπροστά στο χρήμα, δεν έχει αξία! Το γεγονός αυτό το έζησε ήδη η ανθρωπότης στους κλιβάνους αποτεφρώσεως των Γερμανικών στρατοπέδων συγκεντρώσεως, όπως π.χ. στο Μπρέγκεν, στο Άουσβιτς και αλλαχού, όπου αξία είχαν τα χρυσά δόντια των αναριθμήτων θυμάτων, τα σύρματα των σκελετών από τα γυαλιά μυωπίας, το λίπος από τό ανθρώπινο σώμα, που γινόταν σαπούνι κ.ού.κ.
Η ανήθικη ηθική των ανθρώπων του χρήματος και της εξουσίας γενικώτερα, των Εβραιομασσώνων, οι οποίοι κυβερνούν και διαφεντεύουν τόν κόσμο, των διαφόρων συνασπισμών΄, ,όπως είναι η λεσχη Μπιλτεμπεργκ κ.α., δεν αφήνει περιθώρια για ηθικές αναστολές και εξάρσεις της ανθρώπινης συνειδήσεως!!! Η ανήθικη ηθική των χωρίς Χριστό ανθρώπων ή το αντιχριστιανικό πάθος των Εβραίων και των Μασσώνων δεν αφήνουν περιθώρια ανθρωπισμού! Ας μη λησμονήται, ότι και ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός, αποτιμήθηκε με την τιμή των 30 αργυρίων! Θα πρέπει μάλιστα,, αγαπητοί μου φίλοι, να σας πληροφορήσω, ότι τό φάρμακο Tamiflu, πό τόσο είχε διαφημισθή σε προηγούμενη ανάλογη περίοδο, τελικά αποδείχθηκε από επιβλαβές έως θανατηφόρο, χωρίς κανείς να δικασθή κια να καταδικασθή για τον θάνατο αθώων θυμάτων.
Όλα αυτά μου ήλθαν στη σκέψη, αγαπητοί φίλοι και επισκέπτες μου, καθὠς έλαβα το παρακάτω μήνυμα από τήν κα Βίκυ Χρυσού με την παράκληση να το μεταδώσω όσο περισσότερο γίνεται. Ζητώ την επιείκειά σας, αν ετάραξα την ησυχία σας.
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Καλάβρυτα, 21 Αυγούστου 2009 (τώρα 180.865 hits)
Αναθεώρηση-Διόρθωση, Κυριακή 23 Αυγούστου 2009
---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: V. C.....
Αγαπητοί φίλοι και συμπολίτες μου,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
παίρνω την πρωτοβουλία να σας στείλω την ακόλουθη επιστολή, την οποία έστειλα ήδη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ομοιοπαθητική Ένωση και άλλους φορείς με την παράκληση να τη μεταδώσετε προς κάθε φίλο, γνωστό σας ή άλλο φορέα, με στόχο την ορθή ενημέρωση και την πρόληψη μιας ενδεχόμενης τραγικής πανδημίας που σύμφωνα με αναφορές και έρευνες μπορεί να κοστίσει την υγεία ή και τη ζωή ακόμη εκατομμυρίων συνανθρώπων μας. Ονομάζομαι Β... Χ... και είμαι Ελληνίδα blogger ......., αλλά και αρθρογράφος στον ειδικό κυρίως τύπο. Η αιτία της επιστολής μου αυτής είναι η φερόμενη ως πανδημία "γρίπης των χοίρων" και η πρόθεση των κυβερνήσεων να περάσουν σε μαζικούς αναγκαστικούς εμβολιασμούς. Πέρα από το επικίνδυνο των εμβολιασμών γενικά, τίθεται ένα βασικό ζήτημα περί ασφάλειας των σκευασμάτων που πρόκειται να χορηγηθούν στη συγκεκριμένη περίπτωση τον Οκτώβριο στα σχολεία -όπως δήλωσε και η Ελληνική κυβέρνηση- και τις συνέπειες αυτών στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Ήδη η αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister σε συνεργασία με ειδικούς έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές εναντίων των εμπλεκομένων (Baxter, Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, άλλες φαρμακευτικές και "χορηγούς" των σκευασμάτων).
Το παράδειγμα της ακολούθησαν και άλλοι πολίτες στη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και τις ΗΠΑ- μέχρι στιγμής, ενώ ξεκίνησε και ένα Παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς -βλέπε λίνκ στο τέλος της επιστολής... Ιδιαίτερα οι πολίτες των ΗΠΑ, κατ' αρχήν- όπου έχουν γίνει τροποποιήσεις των νομοθεσιών έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολίτης να αρνηθεί τον εμβολιασμό του, αλλά και να μην μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του για αποζημίωση απέναντι σε κατασκευάστριες εταιρίες και απειλείται με αναγκαστικό εγκλεισμό του σε "στρατόπεδα συγκεντρώσεων"...αντιμετωπίζουν πρώτοι τον κίνδυνο πραγματικής πανδημίας και απειλής των συνταγματικών ελευθεριών τους... αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ακολουθούμε...
Σίγουρα δεν μπορώ μέσα σε λίγες γραμμές να εκθέσω όλη την εικόνα, όμως σας δίνω κάποια βασικά στοιχεία, ώστε να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε και οι ίδιοι, ώστε να δούμε στη συνέχεια πως μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο που απειλεί όλους μας με την μορφή εμβολίων...Η δικογραφία όπως σχηματίστηκε και υιοθετείται με μικροαλλαγές από χώρα σε χώρα -στην αγγλική-
Σύμφωνα με την "ημερησία" η Ελλάδα έχει παραγγείλει
  1. 2.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Glaxo. Η παραλαβή τους θα ξεκινήσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.
  2. 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Novartis. Η παραλαβή των 2.000.000 δόσεων θα γίνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και θα ακολουθήσουν στις αρχές Ιανουαρίου ακόμη 1.000.000 δόσεις.
  3. 3.000.000 εμβόλια από την εταιρεία Sanofi Pasteur. Η παραλαβή θα ξεκινήσει 15 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί αρχές Ιανουαρίου.

Το θέμα είναι πως αυτές οι εταιρίες είναι συγκατηγορούμενες σε αγωγές και μηνύσεις που τρέχουν κατά αυτών και κατά της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό! ) σε διάφορες χώρες με την κατηγορία συνωμοσίας για γενοκτονία (Διεθνής "συμμορία" σχεδιάζει μαζική γενοκτονία). Το θέμα είναι πως τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο σε περίπτωση έναρξης του προγράμματος μαζικών εμβολιασμών τον Οκτώβρη στα σχολεία -όπως εξήγγειλε η κυβέρνηση.... !

Ο κόσμος πρέπει να αρνηθεί τον εμβολιασμό πάση θυσία! -γιατί αυτοί που θα εμβολιάζονται θα διασπείρουν στην πραγματικότητα τον τεχνητό ιό στις κοινότητες τους!

Το 1918 η Ελλάδα είχε γλιτώσει το "μαύρο θάνατο" επειδή οι κάτοικοι δεν είχαν εμβολιαστεί -περίπτωση που αποτελεί παράδειγμα σε πολλές χώρες στο εξωτερικό αυτή την περίοδο! Σήμερα όμως κινδυνεύουμε από τα εμβόλια! Στην Νέα Ζηλανδία ήδη κάνουν έρευνες σχετικά με τις εταιρίες παραγωγής των εμβολίων και ΔΕΝ θα παραδώσουν τους κατοίκους της χώρας τους στα νύχια της ΠΟΥ! όπως αναφέρουν άνθρωποι εκεί που αγωνίζονται για το παγκόσμιο κίνημα ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς! Με την ελπίδα να μετρήσει ΠΡΩΤΑ η ΑΛΗΘΕΙΑ και η ουσιαστική έγνοια για τον άνθρωπο και τον ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και να σταματήσουμε την πρόθεση εμβολιασμών! Για το σκοπό αυτό πρέπει να ακυρωθούν οι άδειες λειτουργίας των παραπάνω εταιριών στη χώρα και να ξεκινήσουν δικαστικοί αγώνες και έρευνες της αστυνομίας και στην ΕΛΛΑΔΑ

Παρακαλώ ενημερώστε όσους συνεργάτες και φίλους σας μπορείτε ΤΩΡΑ και όχι όταν θα κυριαρχεί ΠΑΝΙΚΟΣ... γιατί τότε ΔΕΝ θα ακούει κανείς!
Ενημερωθείτε και υπογράψτε στο Παγκόσμιο Κίνημα ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ...ειδικά όσους έπονται με πρόσχημα τη "γρίπη των χοίρων"
Δείτε επίσης άλλα σχετικά άρθρα ανά θεματική ενότητα:
γρίπη των χοίρων
εμβόλια
Για μια τοποθέτηση σας σχετικά, τη συμμετοχή σας ίσως στις κινητοποιήσεις ή/και την ενημέρωση των πολιτών σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Β....Χ......
ΥΓ: θερμή παράκληση η παρούσα επιστολή να ανακοινωθεί και σε κάθε άλλο συνεργαζόμενο με εσάς φορέα στο θέμα της υγείας και της δικαιοσύνης ή της ενημέρωσης των πολιτών.

Ευχαριστώ θερμά

ΒΧ