Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κας ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
_________Ελάβαμε, με την παράκληση να προωθήσουμε, την παρακάτω είδηση-καταγγελία και δεν μπορούμε να το αρνηθούμε! Άλλωστε η περίπτωση δεν μας είναι άγνωστη! Χρόνια τώρα την γνωρίζουμε και σφοδρώς μάλιστα επιθυμούμε χωρίς περαιτέρω αναβολή να αρθή πιά η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ, που έγινε σε μια έντιμη θεραπαινίδα της Δικαιοσύνης.
__________Η Εφέτης κα Μαργαρίτη καταγγέλλει φρικτά πράγματα! Παρά ταύτα το Δικαστικό Σώμα έχει στις τάξεις του άψογα πρόσωπα, ανθρώπους κύρους και ηθικού μεγαλείου. Τούτο όμως δεν σημαίνει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ εκτος υποψιας! Μπορεί μέσα στις τάξεις των Δικαστών να έχουν εισχωρήσει και ανάξια για το λειτούργημα του Δικαστού πρόσωπα. Το διαπιστώσαμε ἀλλωστε και στην περίπτωση του "παραδικαστικού κυκλώματος", όπου μεταξύ των άλλων  μιά Δικαστής ὑπόδικος διέφυγε στο Εξωτερικὀ, όπως οι κοινοί εγκληματίες, φτύνοντας κατάμουτρα το Σώμα, που η ίδια υπηρετούε! Αλλά τα περιστατικα αυτά αποτελούν την ΕΞΑΙΡΕΣΗ! Δεν σημαίνουν, ότι οι Δικαστές μας δεν έχουν ήθος.Τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ΜΟΝΟ την εξαίρεση και την παραφωνία. Και στις τάξεις του ιερού Κλήρου άλλωστε υπάρχουν αδελφοί μας επιλήσμονες της υψηλής αποστολής των. Ας μη λησμονούμε, ότι στη  χορεία των Δώδεκα Μαθητών του Κυρίου μας ένας αποδείχθηκε Προδότης!
__________Χωρίς λοιπόν να αμφισβητούμε τα όσα η Κυρία Μαργαρίτη καταγγέλλει, εκφράζουμε το σεβασμό μας στη Δικαιοσύνη σαν θεσμό, αλλά καί στους Δικαστές μας ως λειτουργούς του θεσμού τούτου. Οι λειτουργοί της Θέμιδος λοιπόν, οφείλουν να εξετάσουν επιμελῶς και επισταμένως τις καταγγελίες της κας Μαργαρίτη και να επιβλλουν τις δέουσες -καί μάλιστα πιό αυστηρές -κυρώσεις΄, αν θέλουν να περιφρουρήσουν το κύρος του θεσμού. Ας μη μας πούν, ότι δεν εγγίζουν το πρόβλημα για να μη τρωθή το κύρος του Δικαστικού Σώματος. Αντιθέτως όσο κουκουλώνουν τό ζήτημα, τόσο περισσότερο θίγεται τό Σώμα!  Αντιθέτως, σε καμμιά περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ μία Δικαστής, η οποία έφερε στο φώς της δημοσιότητος την άσχημη πλευρά μερικών Δικαστών-συναδέλφων της!   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ Κας ΜΑΑΡΓΑΡΙΤΗ!  Άρα η αποβολή της από ό Σώμα υπήρξε απόφασις σκοπιμότητος φαύλων οργάνων και φαύλων ανθρώπων!  
__________Η νέα Κυρία Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, πρώτη γυναίκα Πρόεδρος στο ανώτατο αυτό Δικαστήριο της Χώρας, ακέραιος άνθρωπος, όπως λέγεται, μπορεί να επαναφέρει την Δικαιοσύνη στο αρχαίο κάλλος της. Τότε δηλ. που ο Δικαστής ΔΕΝ ειχε αυτιά, ΔΕΝ είχε μάτα, ΔΕΝ είχε στόμα! Έπραττε το καθήκον του ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ! Τότε οι Δικαστές ήσαν κάτι σάν τους Ασκητές! Έμμενναν σε μια κοινωνική εθελουσία απομόνωση! Τώρα τι γίνεται; Τώρα και οι Δικαστές έγιναν εν πολλοίς -δυστυχώς- πολιτικοποιημένα πρόσωπα. Προσκολλώνται στους πολιτικούς Αρχηγούς για να εισπράξουν περοσωπικά ωφέλη! Τόσες Αρχές περιμένουν τον επί κεφαλής τους, που συνήθως είναι Δικαστικός, όπως π..χ. η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Πρόσφατο είναι ακόμη το παράδειγμα δύο Δικαστών του Σ.τ.Ε οι οποίοι εψήφισαν υπέρ του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και την επομένην παρητήθησαν και κατέλαβον θέσεις Συμβούλου παρά τω ....Πρωθυπουργώ!!!!!!! 
___________Θα αναμένουμε λοιπόν ένα καλύτερο αύριο.  Θα αναμένουμε πολύ σύντομα την πλήρη αποκατάσταση, ηθική και υπηρεσιακή, της κας Μαργαρίτη. Αλλιώς πως "πρέπει να πάμε να πνιγούμε"! Θα αποδειχθή, ότι "στο Βερολίνο" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.    
Αίγιο, 3 Σεπτεμβρίου 2011
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Το ΣΗΜΕΊΩΜΑ ΜΑΣ για τον Υφυπουργό κ. Πεταλωτή ανέγνωσαν μόνο από το δικό μας μπλόκ μέχρι σήμερα (12/9) περισσότεροι από δώδεκα χιλιάδες (12.139) επισκέπτες, πέραν εκείνων, οι οποίοι το ανέγνωσαν από άλλα blogs, δεδομένου ότι έλαβε ευρύτατη δημοσιότητα στο διαδίκτυο. Μάλιστα στην περίπτωση αυτή στις 18 Αυγούστου σημειώθηκε νέο ρεκόρ στον αριθμό των επισκεπτών του Blog μας σε μια και μόνη ημέρα! Αυτή την ημέρα μας εδιάβασαν 3.994 επισκέπτες!!!!  Τέλος σημειώνουμε ότι από το πρακτορείο ειδήσεων (ηλεκτρονικό) Romfea.gr ανέγνωσαν το σημείωμά μας περίπου 13.000 αναγνώστες! Τούς ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας.


Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στοYouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.

Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward.

Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

Κοσμάς Ν. Ζαχαράτος

δικαστής Γρεβενών

ΠΗΓΗ: ---- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: MERCEDES TRUCKS
Στάλθηκε: 12:57 μ.μ. Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011
Θεμα: Fw: FW: Διαβαστε ΚΑΙ Προωθήστε το!!!!