Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΟΥΝ!

_______Παρά το γεγονός, ότι το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο αποσύρθηκε, οι δυνάμεις του σκότους, οι οποίες κυβερνούν τόν κόσμο δεν ησύχασαν! Το ΠΑΣΟΚ και τα αριστερόστροφα Κόμματα επιμένουν στο να επιβάλουν το φίμωτρο στον Ελληνικό Λαό, δηλ.να μας απαγορεύσουν να εκφράζουμε λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας! Ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, υπεραμυνόμενος του Νομοσχεδίου, αμέσως μετά τήν άνακοίνωση, ότι αποσύρεται, ενώπιον των τηλεοπτικών μηχανών ωμολόγησεν χωρίς να κοκκινίζει ο δυστυχής, ότι το κείμενο του Νομοσχεδίου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗ από ελληνικούς παράγοντες, ΑΛΛΑ μας απεστάλη από Κέντρα Αποφάσεων του Εξωτερικού με την εντολή  να το ψηφίσουμε και να το εφαρμόσουμε!!!!!! Όλα αυτά συμβαίνουν στην αιχμάλωτη Χώρα μας πρός δόξαν της Δημοκρατίας! Της Δημοκρατίας, που γεννήθηκε σ'αυτόν εδώ τόν τόπο! Της Δημοκρατίας, την οποίαν καταπατούν και δολοφονούν κάποια πολιτικά σχήματα και Κόμματα, της εποχής μας, τά οποία διεκδικούν το δικαίωμα να λέγωνται "Δημοκρατικά", ενώ στην πράξη αποδεικνύονται απολυταρχικά!
_______Ο κ. Βενιζέλος, λοιπόν, άθελά του ίσως, μας αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό, ὀτι δηλ. τα ξένα Αφεντικά μας θέλουν να ψηφισθή το Νομοσχέδιο κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας". Άρα κερδίσαμε μεν τη μάχη, αλλά παρά ταύτα ο πόλεμος δεν ετελείωσε! Είναι δε άκρως λυπηρό, ας το πούμε ευγενικά, το γεγονός, ότι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας, με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου κ. Κονιδάρη, καυχάται πως δεν έχει αντιταχθή κατά του διαβολικής εμπνεύσεως και διατυπώσεως κατάπτυστου αυτού Νομοσχεδίου! 
_________Ώστε λοιπόν, μόνο καί μόνο  για να ξυπνήσουν από τον λήθαργο οι αρμόδιοι εκκλησιαστικοί παράγοντες, οι οποίοι ως φαίνεται με τις λανθασμένες εισηγήσεις τους, έχουν  παραπληροφορήσει τον κατά τα άλλα ευγενή και νηφάλιο  Προκαθήμενο της Εκκλησίας μας, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, προβαίνουμε στην δημοσίευση της ανοικτής αυτής επιστολής του κ Γρυπαίου, επικαλούμενοι και την μεσιτεία του σήμερον εορταζομένου Αγίου Λουκά, του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας, του Οποίου ταπεινός προσκυνητής και ικέτης ήλθαμε στην πόλη Του. Η μάχη κερδήθηκε, ο πόλεμος όμως συνεχίζεται!       
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Συμφερούπολις της Κριμαίας, 11 Ιουνίου 2013

*****************

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ


Του Αντώνη Ι Γρυπαίου. Διεθνολόγος – Αρθρογράφος τύπου και διαδικτύου
Προς τον Αξιότιμο  Κύριο Υπουργό  Δικαιοσύνης
Αθήνα 22-05-13
Θέμα: ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ  ΝΟΜΟΣ:
———————————————–
Με όλο τον οφειλόμενο σεβασμό προς το πρόσωπόν σας, ως διεθνώς αναγνωρισμένου νομομαθούς, αποκαλούμε Ρατσιστικό το νέο νόμο, διότι στρέφεται κατά των Ελλήνων, με τη δικαιολογία της ξενοφοβίας.

Είναι ρατσισμός κατά των φορολογουμένων Ελλήνων, ενώ οι λαθρομετανάστες εισβολείς στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητοι.
Άλλωστε πώς να τους φορολογήσετε αφού δεν γνωρίζετε ούτε το όνομά τους;;;. Παραμένουν χωρίς προσωπικά δεδομένα, παραμένουν στην ανωνυμία, για να βιάζουν, κλέπτουν, και δολοφονούν τους Έλληνες φορολογούμενους, από τους οποίους επιβιώνουν.
Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος, είναι Ρατσισμός κατά των Ελλήνων, με διεθνές βραβείο Νόμπελ «δικαιοσύνης».
Γιαυτό σαν χώρα πάμε κατά διαβόλου, διότι ακολουθούμε πιστά τις εντολές που έρχονται από τους Σιωνιστές της Ε.Ε.

Με τον ανθελληνικό αυτό νόμο, εμάς τους Έλληνες μας καταστήσατε αιχμαλώτους και ομήρους των λαθρομεταναστών. Καταντήσαμε εμείς οι Έλληνες αιχμάλωτοι και δούλοι των εισβολέων.
Ασφαλώς οδηγηθήκατε στη σύνταξη του νόμου αυτού, κατόπιν εντολών και οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από πτωχές ηπείρους.

Με τη δικαιολογία ότι εμείς οι Έλληνες καλλιεργούμε την ξενοφοβία και εχθροπάθεια προς τους εισβολείς, μας επιβάλλετε αυστηρές ποινές, ενώ εμείς προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να προστατέψουμε τη πατρίδα μας, από ξένους εχθρικά διακείμενους προς τον Ελληνισμό λαθρομετανάστες εισβολείς. Υφιστάμεθα επίθεση και εχθρική εισβολή!!! Κατόπιν αυτού αμυνόμεθα!!!! Η Άμυνα είναι νόμιμη. Οι νεαροί πολεμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ο διεθνής Στρατός της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. 

Κοιτάξτε τι γίνεται σήμερα στη Συρία!!!. Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες. Τα ίδια έγιναν εχθές στην Αίγυπτο, Λιβύη, Τυνησία, κ.λ.π.
Ο Ρατσιστικός αυτός νόμος αποβλέπει στη καταστροφή του Ελληνισμού!!!
Θα μας ισοπεδώσουν, και θα μας εξαφανίσουν σαν Ελληνισμό, και σαν Ελλάδα. Σας καθιστούμε υπεύθυνους για ότι κακό ήθελε συμβεί στη πατρίδα μας. Τα δύο αριστερά κόμματα της τρικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας, εκτελώντας εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, από αφέλεια κινούμενοι, υπερψηφίζετε τον εν λόγω ανθελληνικό νόμο, χωρίς να αντιληφθείτε ότι διαπράττετε έγκλημα κατά της πατρίδος. Επαναλαμβάνω η τρικομματική κυβέρνηση συνεργασίας, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, η οποία αποβλέπει στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης, και εισβολής ξένων εχθρών.

Με αυτό το Ρατσιστικό νόμο, δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε ούτε εναντίον της Τουρκίας, ούτε εναντίον των Σκοπίων, που απαιτούν εθνικά μας εδάφη, με την αιτιολογία ότι καλλιεργούμε εχθροπάθεια. Ακόμη και Αρχιερείς που υπερασπίζονται τη πατρίδα, θα πηγαίνουν φυλακή!!! Εγκληματίες πολέμου δεν είναι μόνον ο Χίτλερ, και ο Στάλιν, αλλά και οι Τσώρτσιλ, Ρούζβελτ, και ΤΡΟΎΜΑΝ με τις ατομικές βόμβες, στην Ιαπωνία. Εγκλήματα πολέμου και γενοκτονίες διέπραξαν και οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, στο Βιετ-Νάμ, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π. Γενοκτονίες διέπραξαν και οι Τούρκοι κατά Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων, κ.λ.π. Όλα αυτά μην τα ξεχνάμε…….. . Κινδυνεύουμε άμεσα αφού οι λαθρομετανάστες εισβολείς, είναι ήδη Οπλισμένοι, και σε αριθμό, όσοι οι νόμιμοι κάτοικοι αυτής της δύστυχης χώρας.
Καταστήσαμε τη πατρίδα μας αποθήκη Βαλκάνιων, Ασιατών και Αφρικανών λαθρομεταναστών πολεμιστών εισβολέων.

Χαθήκαμε…
Με τη συνθήκη Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν προδοτικές κυβερνήσεις,
οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δημιουργούν κοινωνικές αστάθειες, όπου και όπως τους συμφέρει. Εφαρμόζουν το άρθρο 22 των πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών. Η Διοικούσα αρχή της εκκλησίας της Χριστιανικής Ορθοδοξίας συμφωνεί, και δεν έχει αντίρρηση.
Η Πασοκική Σιωνιστική διοικούσα εκκλησία, του Αρχιεπισκόπου του ΠΑΣΟΚ, συμφωνεί με τον εξισλαμισμό της χώρας, αφού δεν αντιδρά σε τίποτε, ούτε στη λαθρομετανάστευση, ούτε στο τέμενος!!! Βλέπε εκπομπή στο BLUE SKY T.V. 21.05.13 ώρα 14.15-15.00
Ο πολυπολιτισμός και η λαθρομετανάστευση είναι ένα από τα πολλά εργαλεία των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για καταστροφή μιάς ομογενούς φυλετικά κοινωνίας, διότι πιστεύουν πως δεν μπορούν να ζήσουν μέσα σε συμπαγή εθνικά κράτη. Οι Παντοκράτορες Σιωνιστές με τη συμπεριφορά τους προκαλούν καταστροφές στα Έθνη-Κράτη, αυτό φαίνεται στις ιστορίες των κρατών. Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές πιστεύουν ότι πρέπει να διαιρέσουν, υποτάξουν, και τελικά να καταστρέψουν τα έθνη, προκειμένου να κυριαρχήσουν και να παγιώσουν την ασφάλειά τους.

Γιαυτό εκμεταλλευόμενοι τις διαφορές των κοινωνικών ομάδων, και πολιτικών ιδεολογιών, μέσα σε ένα Έθνος, και εισάγοντες τον πολυπολιτισμό διά της λαθρομετανάστευσης, μαζί με άλλα «κινήματα» στρέφουν τους ανθρώπους τον ένα ενάντια στον άλλον .
 Και επειδή ένα Έθνος αποτελεί τη πλειοψηφία μέσα σε ένα εθνικό κράτος, στρέφουν συντονισμένα τα διάφορα κινήματα λαθρομεταναστών, ομοφυλοφίλων, κ.λ.π. μειονοτήτων, εναντίον του.
Υπήρχε ο νόμος περί τύπου που μας είχε κόψει τα πόδια, τώρα με το νόμο αυτό ολοκληρώσατε τη καταστροφή στις αντιστάσεις του Ελληνικού λαού , για τη διάσωση της πατρίδος.
Μας καταστήσατε εμάς τους φορολογούμενους Έλληνες δούλους, και αιχμαλώτους των παρανόμων εισβολέων εγκληματιών, οίτινες έπεσαν ως ακρίδες επάνω στους Έλληνες πολίτες.

Οι γραικύλοι και ραγιάδες πολιτικοί της θολοκουλτούρας της τρικομματικής διακυβέρνησης, επιμένουν στη κατάθεση του νομοσχεδίου για τη καταπολέμηση εκδηλώσεων Ρατσισμού, ξενοφοβίας, και εχθροπάθειας, με τη δικαιολογία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, και εγκλημάτων πολέμου. Έτσι εξυπηρετούν τους σκοπούς των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας όργανα είναι οι ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, και οι τοπικές κυβερνήσεις-νομαρχίες, πιόνια και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!!

Για τη γενοκτονία των Ελλήνων που σήμερα διαπράττεται, διά της λαθρομεταναστεύσεως, δεν ενδιαφέρονται.
Το νέο νομοσχέδιο δεν προβλέπει τη προστασία των Ελλήνων που πέφτουν θύματα της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών.
Σε κοινωνικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα δημιουργήσει πόλωση μέσα στην ήδη διχασμένη Ελληνική κοινωνία.

Στο εν λόγω νόμο, δεν υπάρχει ούτε ένα άρθρο το οποίο να αναφέρεται στην τιμωρία των ενόχων, για ρατσισμό και εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, και για αλλοίωση ιστορικών γεγονότων που έχουν να κάνουν με την ιστορική πορεία του Ελληνισμού.
Το νομοσχέδιο προβλέπει αυστηρές ποινές σε όποιον με πρόθεση, δημόσια παροτρύνει , προκαλεί, ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή την ταυτότητα φύλου.

Το νομοσχέδιο δεν προβλέπει τίποτε για τη κατάληψη της πατρίδας μας από λαούς, χρώματα, φυλές, θρησκείες, και γλώσσες!!!
Αυτό δεν είναι φιλοξενία, αλλά εισβολή και κατάληψη……….
Τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού Τόξου», είναι κόμματα της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!

Ο Ρατσισμός, η ξενοφοβία, και η καλλιέργεια εχθροπάθειας, ήταν έννοιες ξένες από την Ελληνική κοινωνία.
Οι Έλληνες από την αρχαιότητα σέβονται τον φιλοξενούμενο ξένο.
 Μη ξεχνάτε το «Ξένιο Ζεύ-Δία»….
Το Ρατσισμό, τη ξενοφοβία, και τη καλλιέργεια εχθροπάθειας, δημιούργησαν οι πολιτικοί πράκτορες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, προς εξυπηρέτηση των διεθνών κατακτητικών πολιτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.