Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Φ Ρ Ι Ξ Τ Ε !!!!!! ΟΙ ΑΥΤΟ-ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.......


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ";

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ;

___________Διαβάστε, Έλληνες αδελφοί μου, και .......ταραχθήτε! Ταραχθήτε, αν ακόμη έμεινε κάποιο κομμάτι του νευρικού συστήματος μέσα σας!  Το παρακάτω κείμενο είναι συνταρακτικό! Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, γι αυτό και σας το παραδίδουμε με κάθε επιφύλαξη! Αν δεν είναι κάτι σαν παραμύθι, τότε πρέπει όλοι μας να ξεσηκωθούμε! Η κατάσταση φαίνεται να είναι τραγική. Από  πολύ παληά είμεθα πουλημένοι!  Είμεθα Εβραιοκρατούμενοι! Η "Τρόϊκα", καθώς φαίνεται, δεν θέλει να αγγίξει το Εβραϊκό κατεστημένο! 

____________Ο Ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος από τον Καναδά κ. Αρτέμιος Σώρρας, ισχυρίζεται  ότι διαθέτει το ποσόν των 600 δισ. δολλαρίων και ότι προσφέρεται να το διαθέσει για να εξαγοράσει το χρέος της Ελλάδος και να σώσει τη Χώρα μας! Όλα αυτά μοιάζουν κάτι σαν παραμύθι! Εν πάσει περιπτώσει ο άνθρωπος αυτός  έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία είπε τερατώδη πράγματα! Μακάρι να μην είναι αλήθεια, όσα με καθαρά λόγια είπε. Εμείς, εφ' όσον κάνουν το γύρο του κόσμου στο διαδίκτυο, με κάθε επιφύλαξη σας τα παρουσιάζουμε. Εσείς βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.  

___________Σε όσα θα διαβάσετε, θα θέλαμε να κάνουμε μόνο μια διόρθωση. Ο κ. Σώρρας ισχυρίζεται, ότι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είναι και Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. της Εθνικής Τραπέζης. Εξ όσων γνωρίζουμε ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τραπέζης. Στο Δ.Σ.  της ΕΤΕ μετέχει ο εκάστοτε Μητροπολίτης Ιωαννίνων, ο οποίος αντλεί το προνόμιο αυτό από τις καταθέσεις των Κληροδοτημάτων της Επαρχίας του, Κληροδοτημάτων, που έγιναν με χρήματα Εθνικών Ευεργετών, τα οποία πλεονάζουν στα Ιωάννινα.

____________Ο κ. Σώρρας, λοιπόν, ισχυρίζεται τα παρακάτω:


 1. Ένδεκα Εβραίοι-Σύμβουλοι στο Υπουργείο Παιδείας καθορίζουν την ύλη των διδακτικών βιβλίων για τα μαθήματα των θρησκευτικών και της ιστορίας  στα δημόσια σχολεία μας!

 2. Το 94% των κεφαλαίων της Εθνικής Τραπέζης ανήκει στους Εβραίους!

 3. Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσαϊλντ!

 4. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με Νόμο που ψηφίσθηκε ἤδη από τό ἔτος  1920 με Νόμο του Ελευθερίου Βενιζέλου καθιστά το όργανο τούτο "Κράτος εν Κράτει", δηλ. του παρέχει το δικαίβωμα να πραγματοποιούν ειααγωγές χωρίς να καταβάλλουν δασμούς, χαρτόσημο κλπ. Τα Μέλη του ΚΙΣ δεν επίσης δεν καταβάλλουν φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο!

 5. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν Εβραίος και είχε το όνομα "Μπενί Σαλόμ" ! 

 6. Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης είναι επίσης Εβραϊκῆς καταγωγής με το όνομα Ααρών Αβουρί.

 7. Ο τέως Πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, ο γνωστός σε εμάς για το πάθος του κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών! Είναι όχι μόνον ένας απ' αυτούς που κατέστρεψαν τήν Ελλάδα με τα ψεύτικα λόγια τα μεγάλα υπέρ του Χρηματιστηρίου και την προτροπή για την χωρίς ενδοιασμούς αγορά μεριδίων απο τα Αμοιβαία Κεφάλαια, ο αθεόφοβος, αλλά και εκείνος, ο οποίος διά Νόμου κατά τό ἔτος 1966 παρέσχε το δικάιωμα στους Έλληνες να εισέρχωνται στο ΚΙΣ, και άρα αυτομάτως να καθίστανται  αφορολόγητοι! Κυρίως όμως είναι αυτός, που διά Νόμου απαγόρευσε την αναγραφή του θρησκεύματος στις αστυνομικές ταυτότητες!

 8. Κατά τόν κ. Σώρραν, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ κ. Κουβέλης, δηλ. ο θεωρητικά προστάτης των πτωχών και των αδυνάτων, ἔχει στην ιδιοκτησία του 80 ακίνητα, για τα οποία ΔΕΝ καταβάλλει φόρους, επειδή είναι Μέλος του ΚΙΣ, δηλ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου!

  ________________Με κάθε επιφύλαξη, λοιπόν, εμείς σας παρουσιάζουμε την συντέντευξη του κ Σώρρα, όπως την ἔχει δημοσιοποιήσει ο κ. Μάκης Βραχιολίδης (βλ. vrachiolidis@yahooo.gr), ευχαριστούμε δε θερμότατα τον εκλεκτό μας Συνεργάτη Θεολόγο κ. Δ.Μ., ο οποίος μας γνωστοποίησε το κείμενο αυτό. 
  Αίγιον, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 
  + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
  ************* 
  Σημ. Χρησιμοποιουμε τον όρο "αυτο-καταραμένοι" καθ' όσον οι ίδιοι οι Εβραίοι, ζητώντας την καταδίκη του Σωτήρος Χριστού από τον Πιλάτο, καταράσθησαν τους εαυτούς των λέγοντες τα φοβερα αυτά λόγια: "το αίμα Αυτού  εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών" ( Ματθ. 27, 25) 
  ****************

ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

11 Εβραίοι καθορίζουν τι διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία!!!Χειμαρρώδης ο κ. Σώρρας. Διαβάστε με προσοχή  τι λέει ...
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ερ: Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
 Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτους μας από τη συγκεκριμένη εβραϊκή οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι: «ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα.» Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος;;; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος;;; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.


 Ερ: Προφανώς, όταν λέτε Εθνική Τράπεζα, εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής - Ρότσάϊντλ.
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και η Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.


 
Ερ: Και η Τράπεζα της Ελλάδος, ανήκε στους Ρότσάϊλντ;
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.


Ερ: Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τί ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε, τι φταίει στην Ελλάδα;

 Ερ: Τί σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο;
 Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ. Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!

 Ερ:  Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
 Σώρρας:  Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.

Ερ: Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα, ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τί απάντηση δίνετε;
Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους, ούτε καν χαρτόσημο.


Ερ: Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει...
Σώρρας: Δεν κάνει, κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος. 


Ερ: Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος;
Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000,00 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία, που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ, δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.

Ερ: Η τρόϊκα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόϊκα, τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τί ελέγχει;;;  Δεν είδε το ΚΙΣ;;; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος;;; Δεν είδε την Εθνική;;; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας, φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά;;;  Η τρόϊκα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τί έκανε;;;  Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί;;; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.


Ερ: Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;
Σώρρας:  Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας!

 Ερ: Σοβαρολογείτε τώρα;
 Σώρρας:  Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς, δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.

Ερ: Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι.
Σώρρας:  Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι, κι ακόμα χειρότερα. Τί εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος;;;  Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα, κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό;;;  Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τί γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;;;
 
 Ερ: Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;
 Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε, ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα;;; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τί θα κάνετε από ‘δω και πέρα;;; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;;;


 Ερ: Τί θέση θα περιμένατε να πάρει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;;;
 Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού;;; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τί λέει;;; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας, που είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.

Ερ: Προτείνετε κάποια λύση;
Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοί Έλληνες και ποιοι πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο;;;  Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τί θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τί θα κάνουν για τις εταιρείες;;; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ, να ξέρουμε ποιοί εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!


Ο Αρτέμης Σώρρας,
ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό.
Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου, αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο.


 Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη, έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν, τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία, η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσαϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.

 Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο, επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.

 Από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

ΥΓ.  Σε έρευνα που κάναμε σαν ιστολόγιο, βρήκαμε το Φ.Ε.Κ. όπου δημοσιεύετε το καταστατικό της ίδρυσης του Κ.Ι.Σ. και το παραθέτουμε στην συνέχεια.  Ο κ. Σώρρας έχει δίκιο για τον Ρότσιλδ, αλλά έχει άδικο ως το πως υπογράφει. Δεν υπογράφει ως Ασκανάζι  αλλά ως ΚΑΡΟΛΟΣ  ΡΟΤΣΙΛΔ (εκτός κι αν ο κ. Σώρρας αναφέρετε σε κάποιο άλλο έγγραφο που δεν γνωρίζουμε).