Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ!

 ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ


___________Δεν έχουμε άποψη επί του θέματος. Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη πάνω σε θέματα αυτής της φύσεως! Απλά διαβάζουμε καί προβληματιζόμεθα. 
___________Αν όσα θα διαβάσετε, είναι αληθινά, τότε η κατάσταση είναι τραγική. Οι  δυνάμεις του σκότους κυβερνούν τόν κόσμο. 
Αίγιον, 18 Ιουλίου 2013
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
*****************


ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ «ΣΥΣΤΗΜΑ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

 Οι Έλληνες έχουμε δεχτεί τα 4 τελευταία χρόνια μία τελείως άδικη όσο και πρωτοφανή επίθεση. Η επίθεση είναι ολομέτωπη και μας έχει οδηγήσει αναμφισβήτητα σε μία πολυεπίπεδη κρίση. Είναι επίθεση κατά της ελληνικής μας γλώσσας, κατά της ελληνικής μας ιστορίας, κατά του ελληνικού πολιτισμού, κατά της ελληνικής οικονομίας, κατά της ελληνικής θρησκείας, κατά της εθνικής μας ταυτότητας και κατά της εθνικής μας κυριαρχίας. Δεχθήκαμε ακόμα βίαιες προσαρμογές και έναν άδικο διεθνή εξευτελισμό και λεκτική κακοποίηση, από ανθελληνικά ξένα κέντρα τύπου και ξένες κυβερνήσεις. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς: ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ; Δεν υπάρχει κανένα κράτος και κανένα έθνος, που να έχει δεχτεί τέτοια επίθεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει και κανένα κράτος και κανένα έθνος όμως, που θα είχε αντέξει μία τέτοια επίθεση.

Και η Ελλάδα αντιστάθηκε, άντεξε και αντέχει, δείχνοντας ότι έχουμε σαν λαός αστείρευτα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Γιατί μόνο με την δύναμη της ψυχής αντιμετωπίζεται μια τέτοια πρωτόγνωρη επίθεση. Και η αντοχή μας τους ανάγκασε όλους, να βγάλουν τις μάσκες και να δείξουν το αληθινό τους πρόσωπο, όλοι οι "φίλοι" και οι εταίροι. Γεμίσαμε και εντός της χώρας, από ανθέλληνες και μισέλληνες, που βρίζουν την Ελλάδα και επιτίθονται και αυτοί, στον πολιτισμό, στην ιστορία και την θρησκεία μας. Είναι οι φωνές όλων των Ρεπούς(τ)ηδων, των Πάγκαλων, των Μπίστηδων, των άθεων και πούστηδων δημάρχων, των διεφθαρμένων και κάθε λογής διεστραμμένων, πόρνων, πισωγλέντηδων, παιδεραστών, νεκρόφιλων, κτηνοβατών. Είναι φωνές που ακούγονται από τον Άδη και τον κάτω κόσμο. Είναι οι φωνές από τα κατακάθια της κοινωνίας και τα αποκαΐδια της ζωής. Είναι οι φωνές που επιτίθονται σε όσους εκφράζουν τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά των Ελλήνων. Και με την ανοχή μας φθάσαμε στο σημείο, να "Φωνάζει ο κλεφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης". Την ανοχή και την υπομονή μας όμως, την εξέλαβαν ως αδυναμία. Αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της. Και η απάντηση στην ώρα της.

ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΧΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ. Σίγουρα αυτά που λέτε, εκφράζουν έναν κόσμο. Εκφράζουν τον κάτω κόσμο σας. ΓΥΡΙΣΤΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ. ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΔΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ήρθε η ώρα να μιλήσω και σε όλους αυτούς τους υπανάπτυκτους πιθηκάνθρωπους της Βόρειας Ευρώπης, που είχαν το θράσος και την αναίδεια τόσα χρόνια να βρίζουν τη γενέτειρα του τωρινού στοιχειώδους πολιτισμού τους, γιατί πολιτισμό δεν είχαν ποτέ. Να μιλήσω σε αυτούς που ξέχασαν, ότι όταν οι Έλληνες έχτιζαν Παρθενώνα, αυτοί μούγκριζαν πάνω στα δέντρα. Να μιλήσω σε αυτούς που ξέχασαν ότι και το όνομα Ευρώπη είναι ελληνικό. Να μιλήσω σε αυτούς τους εξελιγμένους πιθήκους του Δαρβίνου, που μέχρι το 1850 μ.Χ. οι βασιλιάδες τους στα ανάκτορα, αφόδευαν εκεί που κοιμόντουσαν, όταν οι Έλληνες είχαν αποχετευτικά δίκτυα χιλιάδες χρόνια πριν.

Ελπίζω πως σήμερα αυτοί οι "ανεπτυγμένοι" θα έχουν διδαχτεί κάτι από τον τρόπο ζωής των Ελλήνων και θα χρησιμοποιούν διαφορετικά δωμάτια για να αφοδεύουν. Σε αυτούς θα μιλήσω. Στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Όλι Ρεν και σε όλα τα αχάριστα και ανώμαλα ανθρωποειδή του "ισχυρού" Βορρά, που είχαν την αναίδεια και το θράσος, να καθυβρίζουν τους Έλληνες και την Ελλάδα, που είναι η μάνα και η γενέτειρα όλων των ανθρώπινων αξιών, της Δημοκρατίας, του Ολυμπισμού, της φιλοσοφίας και όλων των επιστημών. Ακούστε λοιπόν υπανάπτυκτοι πιθηκάνθρωποι, που μέχρι και σήμερα τρώτε και κλάνετε. Ακούστε οι απόγονοι του κλέφτη Έλγιν. Ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε, γιατί τώρα μιλάει Έλληνας. Αν και έχω τη βεβαιότητα, ότι η νοημοσύνη σας δεν φτάνει για να καταλάβετε τι λέω. Τόσα χρόνια που βρίζετε την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, θα ήταν καλύτερα να ασχολείστε με τις χώρες σας και με την ασφάλεια και την υγεία του λαού σας, γιατί εσείς βρίζετε την Ελλάδα, αλλά οι δικές σας οι χώρες είναι "mpoyrdela". Γιατί όσο εσείς βρε ανίκανοι χαμογελάτε και ποζάρετε για φωτογραφίες στα Eurogroup και σε συνόδους που τις λέτε και "κορυφής", ενώ θα έπρεπε να τις λέτε συνόδους καθυστερημένων, κάποιοι άλλοι έχουν κάνει τις χώρες σας "οίκους ανοχής" και μπαινοβγαίνουν, όσο και όποτε θέλουν, για να ικανοποιούνται με σας τις καθυστερημένες "ιερόδουλες".

Γι' αυτό σταματήστε να μας το παίζετε "ηγεμόνες" της Ευρώπης και ελάτε να φτιάξετε στους Έλληνες κανα καφέ. Γιατί δεν είσαστε κυβερνήσεις, αλλά "καφενεία". Αυτό μπορείτε να κάνετε ως πράξη ευχαριστίας προς τους Έλληνες, που σας άνοιξαν τα μάτια. Αυτά που θα σας δείξω είναι μέσα στις χώρες σας ολόκληρες περιοχές και εργοστάσια "φαντάσματα". Είναι αυτόματες δορυφορικές εγκαταστάσεις μετασχηματισμού και ενίσχυσης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας ELF (Extremely Low Frequency)= Εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες. Αν δεν γνωρίζετε τίποτα από αυτά που λέω, καθώς και τις συνέπειες και τις επιπτώσεις τους πάνω στους ανθρώπους, να ψάξετε να τις διαβάσετε, γιατί δεν έχω χρόνο για ιδιαίτερα. Αυτό που θα σας πω μόνο είναι το εξής. Στα σημεία του ηλεκτρικού μετασχηματισμού του κύματος, αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 500 βαθμών. Οι εγκαταστάσεις αυτές είναι βαριάς τσιμεντένιας κατασκευής και εξαιρετικά πυράντοχες. Διαθέτουν πολύ ισχυρό εξαερισμό και ψύξη. Αλλά η φωτιά είναι ένα στοιχείο της φύσης που δεν ελέγχεται και κάποια στιγμή ξεφεύγει.

Όταν ξεφεύγει, το βλέπουμε. Επειδή όμως εσείς έχετε μεγάλη στραβομάρα, σας τις δείχνω. Και δίνω και τις γεωγραφικές τους συντεταγμένες. Ελπίζω κάποιος στην χώρα σας να ξέρει να τις διαβάζει, αλλιώς καλέστε Έλληνες να σας δείξουν. Ακολουθώντας τα καλώδια και το δορυφορικό σήμα αυτών των εγκαταστάσεων, θα βρείτε και τις υπόλοιπες. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και ενεργήστε προς όφελος του λαού σας. Και μην αισθάνεστε καμία υποχρέωση. Είναι υποχρέωση και καθήκον των Ελλήνων να ανοίγουμε τα μάτια των τυφλών και το κάνουμε ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ. Για να δείτε σε πλήρη οθόνη τις εικόνες ώστε να διακρίνονται οι συντεταγμένες, πιέστε FS στο κάτω δεξί σημείο κάθε άλμπουμ και μετά Esc (Escape) για να βγείτε από πλήρη οθόνη.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΔΑΝΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΓΓΛΙΑ Αυτοί είναι οι "ηγεμόνες" της Ευρώπης και τα κράτη του "ισχυρού" Βορρά. Ένα τσούρμο πνευματικά καθυστερημένοι, ανάπηροι και σεξουαλικά ανώμαλοι, που αντί να ασχολούνται με τα "mpourdela" τους, είναι όλο "πόζες" για φωτογραφίες. Και όλοι εσείς είχατε το θράσος και την αναίδεια να βρίζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Και το δικό μας το κράτος έχει καταντήσει "μπουρδέλο". Mε την διαφορά ότι εμείς προσπαθούμε να ξαναφτιάξουμε το κράτος μας. Δεν ασχολούμαστε με τα δικά σας "mpoyrdela".  Αλλά εκτός από αυτούς, τόλμησε να κατηγορήσει και να απαξιώσει την Ελλάδα και τους Έλληνες και ο Τουρκομογγόλος ο Ερντογάν και τα μέλη της σκιώδους κυβέρνησής του. Είπαμε να μιλάνε όλοι, αλλά πήραν φόρα και μίλησαν και οι "κώλοι". Εμείς οι Έλληνες αυτά τα αντιμετωπίζουμε γελώντας, λέγοντας δύο φράσεις. "Έβγαλε και η μύγα κώλο και.. έχεσε τον κόσμο όλο" και με την φράση, "Σηκώθηκαν και τα αγγούρια, να... .πηδήξουν τον μανάβη". Όλα όμως έχουν όρια. Και επειδή "αν δώσεις θάρρος στον χωριάτη, θα σου ανέβει στο κρεβάτι", θα του απαντήσουμε, με τρόπο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

Βρε ανόητε και βλάκα Ερντογάν με τη σκιώδη σου κυβέρνηση, πρέπει να σέβεσαι και να υποκλίνεσαι στους Έλληνες και να πλένεις το στόμα σου με οινόπνευμα και να προσεύχεσαι τρεις μέρες πριν ξαναμιλήσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Γιατί οι Έλληνες, παρότι εσύ μας βρίζεις, εμείς σου δείχνουμε βρε κοιμισμένε, τα εργοστάσια και τις περιοχές "φαντάσματα", που βρίσκονται μέσα στην χώρα σου και πολεμούν το λαό σου. Αυτό δείχνει και αποδεικνύει βρε ηλίθιε, δύο πράγματα. Πρώτον, ότι άλλοι κυβερνάνε την Τουρκία και όχι εσύ και δεύτερον, ότι οι Έλληνες ενδιαφέρονται περισσότερο από σένα, για τον απλό λαό της Τουρκίας. Όλα αυτά που σου δείχνω βλάκα και φαίνονται εργοστάσια είναι εγκαταστάσεις μετασχηματισμού σε περιοχές "φαντάσματα". Είναι αυτόματης λειτουργίας και δορυφορικής ενεργοποίησης και εκπέμπουν E.L.F (υπόηχους), που αρρωσταίνουν και δηλητηριάζουν πνευματικά και σωματικά το λαό σου, "ηγέτη". Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτά που σου λέω, ρώτησε αλλού να σου πουν. Εγώ δεν έχω χρόνο για ιδιαίτερα μαθήματα, ούτε για σένα.

Άνοιξε λοιπόν τα μάτια σου και ξεστραβώσου και συ. Και "παρακαλώ". Δεν κάνει τίποτα. Είναι υποχρέωση των Ελλήνων να σας ξεστραβώνουμε όλους. Και όπως είπαμε. Μην ξεχνάς τι πρέπει να κάνεις πριν ξαναμιλήσεις για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στην Κύπρο μίλησα στον ραδιοφωνικό σταθμό ART. FM της Λεμεσσού την Κυριακή 27/5/2013 για 30 λεπτά και ενημέρωσα για τις εγκαταστάσεις αυτές που υπάρχουν στην Μεγαλόνησο και κάλεσα την Κυβέρνηση Αναστασιάδη, να με καλέσει ή να μου ζητήσει να της αποστείλω έναν ειδικό φάκελο, των εγκαταστάσεων της Κύπρου. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Δεν ενδιαφέρθηκε απολύτως κανένας. Να μην γνωρίζεις το καταλαβαίνω. Να γνωρίζεις όμως και να αδιαφορείς για τον λαό της Κύπρου είναι συνειδητή προδοσία.

Αυτές που δείχνω, είναι μερικές από τις περιοχές με τις εγκαταστάσεις "φαντάσματα" της Κύπρου. Επιβάλλεται και είναι επιτακτική ανάγκη να ενδιαφερθούν και να ενεργήσουν προς πάσα κατεύθυνση, όσοι ενδιαφέρονται για την τύχη και το μέλλον της Κύπρου. Έχω εξηγήσει τί είναι, και πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι εγκαταστάσεις. Όσο για την πατρίδα μας, αυτή την ταλαιπωρημένη, την καταληστευμένη και χιλιοπροδομένη Ελλάδα και τους εξαπατημένους Έλληνες, τί μπορώ να πω; Έχουμε μία κυβέρνηση ενσυνείδητων προδοτών, που προδίδει με την ανοχή και τις "πλάτες" της αντιπολίτευσης και σκάβουν από κοινού το λάκκο της Ελλάδας. Αυτό κάνουν τόσα χρόνια, το ίδιο κάνουν και τώρα. Πάλι θέλουν να κοροϊδέψουν και να εξαπατήσουν τους Έλληνες και η επόμενη κυβέρνηση, αν δεν τα βρούνε πάλι όλοι μαζί , θα "τσακώνεται" πάλι με τους προηγούμενους, για το ποιός φταίει περισσότερο για την καταστροφή της χώρας.

Τα εργοστάσια και τις περιοχές φαντάσματα στην Ελλάδα, που εκπέμπουν E.L.F., με άμεσες συνέπειες στην σωματική και την πνευματική υγεία μας, τα λέω δημόσια και τα δείχνω από τον Ιανουάριο και έχουν λάβει γνώση πολλοί θεσμικοί παράγοντες, όπως και πολλοί βουλευτές. Αλλά όπως είπα και στον ART. FM Κύπρου "κανείς δεν ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδείξει τον ίδιο ως ένοχο". Δείχνω μερικές περιοχές και εργοστάσια "φαντάσματα" στην Ελλάδα μας. Εκπέμπουν άκρως επικίνδυνες ηλεκτρομαγνητικές χαμηλές συχνότητες, ειδικά για τα παιδιά. Είναι επιτακτική ανάγκη, να αφυπνιστούμε οι Έλληνες και να πιέσουμε τους πάντες προς όλες τις κατευθύνσεις, όπου γνωρίζουμε ο καθένας. (Βουλευτές-Δημάρχους-Στρατιωτικούς) Πού είναι τώρα που χρειάζονται αυτές οι λεγόμενες "πατριωτικές" οργανώσεις; Μόνο για να κόβουν πίτες δημιουργήθηκαν; Έχω την αίσθηση Έλληνες, ότι η προδοσία έχει φτάσει μέχρι το "κόκαλο". Επιτακτική ανάγκη αφύπνισης λοιπόν.

Η προδοσία είναι μεγάλη και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Έτσι απαντάμε οι Έλληνες, στους υβριστές μας και στους προδότες. Εμείς δεν ενοχλήσαμε κανέναν. Αυτοί μας επιτέθηκαν. ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ.


   
ΣΑΒΒΑΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ    
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π