Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

ΕΙΜΕΘΑ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ; 

ΝΤΡΕΠΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ, κ. ΓΕΝΙΚΕ!

 ________Αν είναι αλήθεια η παρακάτω Δήλωσή σας, κ. Γενικέ Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας και .......Ισλαμισμού, που δημοσιεύθηκε από το defencenet.gr, τότε πρέπει νά πάμε να πνιγούμε! Ισοπεδώσατε την Ορθοδοξία στην κοιτίδα της, την Ελλάδα, και την τοποθετήσατε στην αυτή μοίρα με το Ισλάμ! Δηλ. τοποθετήσατε την θρησκεία της αγάπης, την Ορθοδοξία μας, στην αυτή μοίρα με την θρησκεία του μίσους, τον Ισλαμισμό! Εμείς, οι Ορθόδοξοι πρεσβεύουμε και εφαρμόζουμε τό "αγαπάτε τους εχθρούς υμών"! Οι φίλοι σας(;) Μουσουλμάνοι πρεσβεύουν και εφαρμόζουν τό Τζιχάντ, δηλ. "σφάξτε τους απίστους, θάνατος στους απίστους"! Και αυτό στην πράξη το βλέπουμε σήμερα στην Συρία! Εκεί κόβουν τα κεφάλια των χριστιανών! Δεν το έχετε ακούσει;  Δέν έπεσε στην αντίληψή σας; 
__________Πέραν αυτού, δηλ. της ηθικής πλευράς του ζητήματος, που είναι θεμελειώδους σημασίας, υπάρχει και η άλλη πτυχή, δηλ. των δικαιωμάτων μας ως πολιτών αυτού του τόπου. Θέλετε να μας πείτε ότι οι μετανάστες Μουσουλμάνοι, που ήλθαν στη Χώρα μας, έχουν τά αυτά δικαιώματα μέ εμάς τους γηγενείς; Είμαστε δηλ. ΞΕΝΟΙ στον τόπο μας; 
____________Αν αυτά τα λόγια  τά έλεγε κάποιος σε μια παρέα, σέ ένα καφενείο, δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία! Θα μπορούσε κάποιος, που τον άκουγε, να του απαντήσει: "μη λες βλακείες, φίλε μου". Όταν όμως αυτά τα λόγια εξέρχονται από τό στόμα ενός επισήμου εκπροσώπου του Ελληνικού Κράτους, μάλιστα δέ του Υπουργείου Παιδείας, τότε τά πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Διότι είναι σαν να έχουμε βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα! 
_________Κύριε Γενικέ, "εδώ καί τώρα" πρέπει να επανορθώσετε τη Δήλωσή σας. Περιμέναμε την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος νά σας ανακαλέσει στην τάξη, αλλά -δυστυχώς- δεν το είδαμε! Γι αυτό κατ' ανάγκην σας προσκαλούμε εμείς, ένας ταπεινός Επίσκοπος, νά επανορθώσετε τη Δήλωσή σας. Αλλοιώς, αντί να σας καμαρώνουμε, όπως έως χθές γινόταν, από σήμερα θα ντρεπόμαστε για λογαριασμό σας! Τίποτε περισσότερο! 
Αίγιον, 8 Απριλίου 2014
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
*****************

Πρωτοφανείς και προκλητικές δηλώσεις από τον γενικό γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργο Καλαντζή! 
Ο Γ. Καλαντζής, λοιπόν, με αφορμή δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου πως θα κάνει δημοψήφισμα για το τζαμί στην Αθήνα, δήλωσε πως αν είναι έτσι πρέπει να γίνεται δημοψήφισμα και για κάθε νέα χριστιανική εκκλησία που ανεγείρεται! 
Συγκεκριμένα η δήλωση του γγ Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζή (ο οποίος σημειωτέον έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου του Θεόδωρου Πάγκαλου) έχει ως εξής:
«Ο κ. Α. Σπηλιωτόπουλος, ως βουλευτής της Ν.Δ., έχει ψηφίσει τον νόμο για την κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα και μάλιστα στη συγκεκριμένη τοποθεσία που αυτό θα γίνει. Το 2009 ανέλαβε υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.Είχε δηλαδή και τη δυνατότητα και την ευθύνη να διατυπώσει τη διαφωνία του και να αλλάξει τον νόμο για το τζαμί. Δεν το έπραξε» και συμπληρώνει με τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι:
«Για να μην εξευτελισθεί διεθνώς η χώρα αν γίνει δημοψήφισμα μόνο για το τζαμί στον Ελαιώνα, η μόνη λύση είναι να γίνεται τοπικό δημοψήφισμα για κάθε χώρο προσευχής στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας εκκλησιών»!
Ασχέτως με το γεγονός ότι όσα καταλογίζει στον κ. Σπηλιωτόπουλο είναι αληθή, κάτι που αποδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ο πλέον ακατάλληλος - τόσο από το χώρο της ΝΔ, αλλά και γενικότερα - για να υψώσει τη σημαία κατά της ισλαμοποίησης της πατρίδας μας, το σχόλιο του Γ. Καλαντζή όσον αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες είναι εντελώς απαράδεκτο, για αξιωματούχο της ελληνικής κυβέρνησης και δη γενικό γραμματέα Θρησκευμάτων!
Δεν γνωρίζει δηλαδή ο κ. Καλαντζής ότι η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία είναι η επίσημη θρησκεία του ελληνικού κράτους βάσει Συντάγματος; 
Ή μήπως είναι «λαθρομετανάστης» και ο ίδιος, και ανερχόμενος με αντιδημοκρατικό τρόπο στο αξίωμά του, ξέχασαν να τον πληροφορήσουν σχετικά, εκείνοι που τον τοποθέτησαν εκεί;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr