Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ;

ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

________Ο καλός μας φίλος και συνεργάτης κ. Στ. Πολ... συχνά - πυκνά μας εφοδιάζει με αλιεύματα από το διαδίκτυο, τα οποία συνήθως είναι πολύ σημαντικά! Αυτή τη φορά όμως μας διαβίβασε ένα μήνυμα, το οποίον φαίνεται σαν παραμύθι! Είναι η δεύτερη φορά, κατά την οποία από άλλη πηγή είχαμε πληροφορηθή την ίδια "είδηση-βόμβα". Την  πρώτη φορά δεν είχαμε δώσει σημασία! Μοιάζει σαν παραμύθι! 
_______Εάν η "είδηση-βόμβα" είναι κατασκευασμένη, αυτό καταδεικνύει όχι μόνο το μέγεθος της ψευδολογίας της δημοσιογραφίας, αλλά και τον κίνδυνο από του διαδικτύου στη  δεξιοτεχνία στην "κατασκευή" ειδήσεων!
 _______Εάν, αντιθέτως,  η "είδηση-βόμβα" είναι αληθινή, τότε τα πράγματα καθίστανται τραγικά! Καταδεικνύεται πόσο διαλελυμένο είναι το Κράτος και επομένως πόσο ανυπόληπτο! 
_________Ας έλθουμε τώρα σ΄αυτή την ίδια την "είδηση": Στο διαδίκτυο, λοιπόν, δημοσιεύθηκε, ότι έτσι ξαφνικά και έπειτα από ένα τυχαίο περιστατικό κάπου εκεί στην Φιλοθέη, όπου και η κατοικία μιάς πολύ γνωστής Κυρίας των Αθηνών, ανακαλύφθηκε ένας μυστικός υπόγειος και δαιδαλώδης σταθμός του ΜΕΤΡΟ! Πραγματικά δεν το πιστεύουμε! Μοιάζει σαν παραμύθι! Πως π.χ. είναι δυνατόν κάποιος επιβάτης του ΜΕΤΡΟ να έχει αιχμαλωτισθή εκεί για 40 περίπου ώρες! Γιατί δηλ. δεν χρησιμοποιούσε ένα επόμενο συρμό του Μετρό για να ελευθερωθή; Γιατί δέ έπαιρνε κατά πόδας ένα αλλο επιβάτη, που εγνώριζε τα κατατόπια, ώστε να εξέλθει από τον λαβύρινθο; 
________Ο πληροφοριοδότης μας κ. Στ. Πολ..., πρός τον οποίον εξεφράσαμε τις απορίες μας, επιμένει: Εκείνος ο σταθμός ή ήταν μια φάρσα, ή το λένε επίτηδες για να μην ψάχνουμε..............! 
________Αν, λοιπόν, παρά ταύτα και παρ' ελπίδα δεν πρόκειται για παραμύθι, αλλά ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ τότε πολλοί παράγοντες, (ήτοι πολιτικά πρόσωπα, διοικητικοί και κρατικοί υπάλληλοι, επώνυμοι κλπ., που είχαν κάποια αρμοδιότητα κατά την περίοδο της προετοιμασίας των Αθηνών για τούς Ολυμπιακούς αγώνες του έτους 2004), πρέπει να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης, κάποιοι δε εξ αυτών και να κρεμασθούν ίσως στην πλατεία Συντάγματος! Εμείς, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ την "είδηση-βόμβα"! Από τήν αγάπη μας όμως προς την Πατρίδα μας είμεθα υποχρεωμένοι να την δημοσιοποιήσουμε και να την διαδώσουμε περαιτέρω, ώστε οι αρμόδιοι να την διερευνήσουν. Πιστεύουμε, ότι υπάρχουν ακόμη Δικαστές στο .....Βερολίνο! 
________Αγαπητοί μου φίλοι, αναγνώστες, αδελφοί εν Χριστώ και τέκνα μου εν Κυρίω, εάν η "είδηση" αληθεύη, τότε μη ψάχνετε να βρήτε την αιτία γιατί και πως η Ελλάδα οδηγήθηκε στην πτώχευση και την εσχάτη ταπείνωση από την Τρόϊκα! 
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 20 Οκτωβρίου 2014
****************

Ημερομηνία: 14 Οκτωβρίου 2014 - 12:49 π.μ.
Θέμα: Μυστικός υπόγειος σταθμός του μετρό «ανακαλύφθηκε» στο Παλαιό Ψυχικό !!!...
 Μυστικός υπόγειος σταθμός του μετρό 
«ανακαλύφθηκε» στο Παλαιό Ψυχικό !!!             Μια συγκλονιστική ανακάλυψη έφεραν στο φως οι άνδρες του τμήματος αγνοούμενων προσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι...στα πλαίσια ερευνών κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ανακάλυψαν έναν μυστικό, δαιδαλώδη σταθμό του μετρό που βρισκόταν κρυμμένος στο κέντρο ενός γιγαντιαίου λαβύρινθου στο Παλαιό Ψυχικό.
              Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο σταθμός είχε κατασκευαστεί υπό άκρα μυστικότητα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 με σκοπό να εξυπηρετεί τις ανάγκες του υπηρετικού προσωπικού της προέδρου της οργανωτικής επιτροπής των Αγώνων, ............., η οποία διαμένει στο Παλαιό Ψυχικό. Έκτοτε χρησιμοποιείται μόνο από όσους γνώριζαν την ύπαρξη του — κυρίως φιλιππινέζες οικιακές βοηθούς σε σπίτια της περιοχής, δασκάλους του τένις και συγγενείς χτυπημένους από την οικονομική κρίση, οι οποίοι είχαν αναγκαστεί να μετακομίσουν μακριά από το προνομιούχο προάστιο.
            Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους που ερευνούν την υπόθεση, ένα στα πέντε τρένα της γραμμής 3 που φθάνουν μόνο μέχρι την Εθνική Άμυνα και όχι έως το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αφού περιμένουν εκεί για περίπου 20 λεπτά κάνουν επί τόπου στροφή και κατευθύνονται με σβυστά τα φώτα προς το σταθμό του Ψυχικού. Όσο για την επίγεια πρόσβαση, αυτή είναι πρακτικά ανέφικτη για τους μη μυημένους καθώς η μοναδική είσοδος στον λαβύρινθο που οδηγεί στον σταθμό είναι κρυμμένη κάτω από ένα πλακόστρωτο στην Τρίτη Πλατεία του Παλαιού Ψυχικού στην οποία δεν φθάνει δρόμος και είναι, ακόμη κι αυτή, άγνωστη σε όσους δεν κατοικούν στην περιοχή.
           Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ανακάλυψη έγινε τυχαία όταν ο 23χρονος Λύσσανδρος, φοιτητής Παιδαγωγικής, πήρε το μετρό για να πάει στο σπίτι φίλων του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Ο Λύσσανδρος επιβιβάστηκε σε συρμό με κατεύθυνση την Εθνική Άμυνα αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, νυσταγμένος καθώς ήταν αποκοιμήθηκε μέσα στο βαγόνι.
       «Όταν ξύπνησα είδα έναν σταθμό που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν» αφηγείται ο Λύσσανδρος. «Ήταν κυριολεκτικά ένας λαβύρινθος, με δεκάδες σκάλες και διαδρόμους που διασταυρώνονταν, αδιέξοδα και μονόδρομους παντού καθώς και πινακίδες σχεδιασμένες για να σε παραπλανήσουν. Είχε λιγοστό κόσμο, κυρίως ασιατικής καταγωγής αλλά και Έλληνες δασκάλους που πήγαιναν για ιδιαίτερα, προσωπικούς γυμναστές, σεφ με άσπρους σκούφους, μπάτλερ και κλόουν για παιδικά πάρτυ. Κανείς δεν μιλούσε, επικρατούσε μια απόκοσμη σιωπή. Όλοι περπατούσαν σκυφτοί και πριν προλάβεις να τους μιλήσεις εξαφανίζονταν, βρίσκοντας με κάποιο μαγικό τρόπο τον δρόμο για την έξοδο» συνεχίζει ο νεαρός.
            «Έμεινα κλεισμένος εκεί μέσα για πάνω από 40 ώρες, περιπλανώμενος σε κύκλους και με το κινητό μου να μην έχει σήμα. Ευτυχώς τελικά βρήκα έναν συντηρητή πισίνας που με λυπήθηκε και μου έδειξε πώς να βγω» καταλήγει.
               Αφού βγήκε στην επιφάνεια της γης, ο 23χρονος κάλεσε την οικογένειά του που γυρνούσε τα νοσοκομεία για να τον εντοπίσει και στη συνέχεια την Αστυνομία, την οποία και οδήγησε στα ίχνη του άγνωστου έως σήμερα 66ου σταθμού του αθηναϊκού μετρό. Σε επικοινωνία του με το «Κουλούρι», ο υπαστυνόμος που είναι επικεφαλής των ερευνών δήλωσε: «Πρόκειται σίγουρα για ένα εντυπωσιακό εύρημα. Είναι νωρίς για να πούμε περισσότερα, σκεφτείτε ότι ακόμη δεν έχουμε χαρτογραφήσει ούτε το 10% του σταθμού. Ελπίζουμε μόνο να μην βρούμε εκεί μέσα τα πτώματα άλλων αγνοούμενων πολιτών, που τους πήρε ο ύπνος όπως τον Λύσσανδρο».
               «Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε γιατί στα δρομολόγια με κατεύθυνση την Εθνική Άμυνα τοποθετούνται αποκλειστικά τυφλοί οδηγοί» συμπλήρωσε με νόημα ο υπαστυνόμος.
blog.focuswebtv.gr