Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ, Ο ΘΕΟΣ!

_______________Με τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα έχουμε το παράπονο, ότι δεν ορκίσθηκε κατά τα καθιερωμένα! Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να εκφράσουμε ελεύθερα τη γνώμη μας πάνω στα καυτά προβλήματα της καθημερινής μας ζωής και στον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζει ο νέος Πρωθυπουργός. Καθὠς μάλιστα αύριο ορκίζεται η νέα Βουλή των Ελλήνων δραττόμεθα της ευκαιρίας να διατυπώσουμε ανοικτά και δημόσια την προσωπική μας γνώμη για τον τρόπο με τον οποίο άρχισε να χειρίζεται τα προβλήματα αυτά η νέα  Κυβέρνηση.
__________Από τις πρώτες κι' όλας στιγμές  της αναλήψεως των ευθυνών διακυβερνήσεως της πολύπαθης Χώρας μας ο νέος Πρωθυπουργός και οι Συνεργάτες του  εφαρμόζουν μια πολιτική, που αποπνέει  ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! Φαίνεται πως πέρασε πιά η εποχή των μεγάλων και δουλικών ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ σε ΟΛΑ! Περάσαμε στην εποχή της αντιστάσεως! Στην μανία των Ευρωπαίων κατακτητών μας, λέγε με Τρόϊκα κλπ, αντιτάσσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια! Η στάση του κ. Τσίπρα μας γεμίζει τα στήθη με υπερηφάνεια! Ἀλλωστε είναι σε όλους γνωστόν, ὀτι οι μεγάλες νίκες στην πορεία του Έθνους μας ποτέ δεν κατακτήθηκαν από τά Μεγάλα ΝΑΙ, αλλά από τα μεγάλα ΟΧΙ! Αθάνατο παραμένει  στη μνήμη μας και στην καρδιά  μας το "Μολών λαβέ" του Λεωνίδα και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά!
______________Δόξα τω Θεώ, λοιπόν, διότι με Πρωθυπουργό τον ακάματο κ. Τσίπρα οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας μαθαίνουν  τώρα, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΔΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΟΙ της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! Για πρώτη φορά ακούσθηκε η διαμαρτυρία: "Κύριοι, στο ζήτημα επιβολής κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την  Ευρώπη, γιατί δεν μας ερωτήσατε;"  Δεν είμαστε παρείες, είμαστε ισότιμα Μέλη της Ενώσεως!
____________Η τακτική, λοιπόν, του κ. Τσίπρα γεμίζει τα στήθη μας με εθνική υπερηφάνεια! Βεβαίως το παιγνίδι Τσίπρα είναι πολύ επικίνδυνο! Μπορεί να εξοργίσει τους Ευρωπαίους δανειστές-δολοφόνους μας, αλλά είναι καλύτερα μια έντιμη πενία από μια  ευτελιστική και ταπεινωτική ευπορία! 
__________Εμείς πιστεύουμε, ότι ο Πρωθυπουργός θα κερδίσει την μάχη, θα ανατρέψει τα δεδομένα. Τα άκρως ευτελιστικά, αν μή εξουθενωτικά, Μνημόνια θα πεταχθούν στον κάλαθο των αχρήστων!  Μια νέα εποχή, που θα ανακουφίσει τον Έλληνα, πρόκειται να ανατείλει! Τα πρώτα δείγματα της επερχόμενης νίκης Αλέξη Τσίπρα, της νίκης των Ελλήνων, άρχισαν να φαίνωνται ήδη στον ορίζοντα.  Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Ομπάμα εξέφρασε ήδη την πρόθεσή του να μας συνδράμη! Η σκληρή και άκαρδη κα Μέρκελ, θορυβημένη, σπεύδει στη Ουάσιγκτον! Η Ρωσία επίσης εξέφρασε την συμπάθειά της! Οι Ευρωπαίοι Αξιωματούχοι έχουν  χάσει τον ύπνο τους! Η Ευρώπη άρχισε να μας υπολογίζει! Κάποιοι Πρωθυπουργοί της Ευρώπης ακούουν πιά όχι μόνο με προσοχή, αλλά και με στοχαστική διάθεση τις ελληνικές θέσεις και απόψεις!
_______Θα το επαναλάβουμε, λοιπόν, επειδή εμείς καί πιστεύουμε στον αληθινό Θεό καί προσευχόμεθα για τους Ηγέτες της Χώρας μας, θα επαναλάβουμε τα λόγια: "Δόξα Σοι, ο Θεός ημών". Η καρδιά μας γεμίζει πια με εθνική υπερηφάνεια! Η Ελλάδα μας γίνεται και πάλι αξιοσέβαστη!
________Aπό  την ελληνική εφημερίδα Εθνικός Κήρυξ σας μεταφέρουμε εδώ ένα χαρακτηριστκό απόσπασμα:
      «Όπως ο Ιούλιος Καίσαρας πέρασε τον ποταμό Ρουβίκωνα επειδή μπορούσε, παρά τις προειδοποιήσεις της Ρωμαϊκής Γερουσίας να μην το κάνει», γράφει το έγκυρο περιοδικό «Foreign Affairs», «έτσι και ο Αλέξης Τσίπρας... αποφάσισε να προσπαθήσει να τερματίσει τη λιτότητα στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες του είπαν να μην το κάνει. Αν θα το καταφέρει ή όχι είναι ακόμα άγνωστο, αλλά ό,τι και να συμβεί, η νίκη του αποτελεί μια σημαντική αλλαγή πορείας για την Ευρώπη - ένα μήνυμα ότι ο χρόνος λήγει για τις πολιτικές της λιτότητας».
__________Για να αντιληφθήτε καλύτερα τα λόγια μας  και σεις, αγαπητοί μου  αναγνώστες, θα σας παραθέσουμε παρακάτω ένα απόσπασμα από τα διδακτικά βιβλία της Παιδείας μας. Όλοι θα ενθυμείσθε την τραγική εκείνη νύκτα του έτους 1996 και τα γεγονότα στη βραχονησίδα τα Ίμια. Τότε, που με Πρωθυπουργό τον κ. Κώστα Σημίτη, η Χώρα μας ταπεινώθηκε οικτρά από τούς Τούρκους! Η Ελλάδα τότε είχε Πρωθυπουργό τον ενδοτικό κ. Σημίτη, τον άνθρωπο, ο οποίος  πρώτος και πολύ πρίν από τα Μνημόνια, κατέστρεψε οικονομικά τους Έλληνες με το σλόγκαν  της εποχής "αγοράστε άφοβα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου¨. Οι Έλληνες πωλούσαν τότε τα σπίτια τους για να αγοράσουν Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με τόκο 25%, αλλά στο τέλος έχασαν "και τα αυγά και τά καλάθια", δηλ και τα σπίτια τους και τα λεφτά τους!!!!! Λοιπόν  στο διδακτικό βιβλίο της ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου και στο 12ο κεφάλαιο παρατίθεται η περιγραφή των γεγονότων των Ιμίων. Εκεί ομολογείται επισήμως η ενδοτικότης του Πρωθυπουργού της Ελλάδος. Ιδού, λοιπόν, η ψευδής και εθνικά προδοτική περιγραφή στο παραπάνω διδακτικό βιβλίο: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές θέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)»!

_________Γειά σου, Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα λεβέντη! Βάλε πια μια τελεία και παύλα, στις μονομερείς και εθνοκτόνες υποχωρήσεις μας! Ο Χριστός μαζί Σου! Η Παναγιά μας στο πλευρό Σου! Καλή επιτυχία για το καλό της Ελλάδος!
Αίγιον, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΊΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

 **********************

Περιγραφή-σοκ για τα Ιμια στο σχολικό βιβλίο της ντροπής!

 Μιλά για αμοιβαίες υποχωρήσεις (!) μετά τη διεκδίκηση της βραχονησίδας

Ο «συνωστισμός» της Μαρίας Ρεπούση φαίνεται ότι ήταν μόνον η αρχή! Οι επικίνδυνες ανακρίβειες σε ιστορικά βιβλία, τα οποία μάλιστα διδάσκονται τα Ελληνόπουλα στα σχολεία, συνεχίζονται, με αποτέλεσμα την ευθεία παραποίηση των γεγονότων που σημάδεψαν την ελληνική Ιστορία.

Πρόκειται, λοιπόν, για το περιστατικό που σημάδεψε την περίοδο διακυβέρνησης Σημίτη, τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν τη μαύρη νύχτα των Ιμίων και στοίχισαν τη ζωή στους τρεις ήρωες Ελληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, εξαιτίας της ατολμίας του πρώην πρωθυπουργού. Στο βιβλίο της Ιστορίας της 3η Γυμνασίου στο κεφάλαιο 12 υπό την τίτλο «Η Ελλάδα από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως τα τέλη του 20ού αιώνα», και πιο συγκεκριμένα στην ενότητα 58, όπου περιγράφονται οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη από το 1993 έως και το 2000, «αποκαλύπτεται» σχετικά με τα Ιμια: «Την ίδια εποχή, με αφορμή τη διεκδίκηση της βραχονησίδας Ιμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές θέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις (1996)».

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το 2010 η συγκεκριμένη αποστροφή είχε εγείρει μέγα ζήτημα, με την τότε υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου να στέλνει εγκύκλιο προκειμένου να διορθωθεί το «σφάλμα». Εν τούτοις, στην έκδοση που έχει στα χέρια της η «δημοκρατία» το βιβλίο φέρεται ότι έχει εκδοθεί το 2013 και να μην έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Να σημειωθεί πάντως ότι η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε το 2007.

Σε κάθε περίπτωση, οι συγγραφείς (η επίκουρη καθηγήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου Ευαγγελία Λούβη και ο ιστορικός Δημήτριος Χρ. Ξιφαράς) φαίνεται ότι δεν επηρεάστηκαν από την τότε αναταραχή (συνωστισμός Νο2 ονομάστηκε) και επιμένουν ότι τα Ιμια είναι τουρκικό έδαφος, από τη στιγμή που υποστηρίζουν ότι οι άσπονδοι γείτονες έκαναν και αυτοί... υποχωρήσεις! Δηλαδή η υποχώρηση των Τούρκων κομάντος έγκειται στο ότι αναγκάστηκαν να φύγουν από τη βραχονησίδα, η οποία ανήκει στην Ελλάδα; Διότι τότε η κυβέρνηση των γειτόνων δεν προέβη σε καμία άλλη, εν αντιθέσει με τη χώρα μας, η οποία έκανε τη μία πίσω από την άλλη, και στο τέλος ευχαριστούσε ο Κώστας Σημίτης τους Αμερικανούς.

Περιττό δε να σημειώσουμε ότι πουθενά δεν αναφέρουν ότι την 31η Ιανουαρίου οι Τούρκοι κομάντος είχαν καταπατήσει ελληνικό έδαφος, όπως επίσης και το γεγονός ότι το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν ο τραγικός θάνατος του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοιάρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Εκτορα Γιαλοψού.


Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, αφού το εν λόγω απόσπασμα συνοδεύεται από μεγάλη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον Κώστα Σημίτη, τον Κώστα Λαλιώτη, τη Βάσω Παπανδρέου, τον Γιώργο Ανωμερίτη και τον Γιάννο Παπαντωνίου, που έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Δικαιοσύνη.

Πηγή Εφημερίδα ¨Δημοκρατια¨ 15/2/2014