Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ! ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ


Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙHΣΗ … ΑΡΧΙΣΕ! 

ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
____________Στο προχθεσινό και στο  χθεσινό σημείωμά μας αναφερθήκαμε στην μετακίνηση ενός Προσκυνηταρίου με την εικόνα του Σωτήρος ημών Χριστού από την Κεντρική είσοδο της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. στον 4ο όροφο του κτιρίου και ευθαρσώς διατυπώσαμε τήν άποψη, ότι η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος άρχισε ήδη από την Θεολογική Σχολή της Θεσσαλο-νίκης. Στο πρώτο μέρος παροθυσιάσαμε αυτό τούτο το γεγονός. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε τις αντιδράσεις παραγόντων της Θεολογικής Σχολής, όπως του τέως Κοσμήτορος της προαναφερθείσης Σχολής. 
__________Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τους πρώτους προσκυνημένους στο Μουσουλμανισμό. Είχαμε υπ' 'οψιν, ότι η κα Μαρία Ρεπούση σε δηλώσεις της είχεν υποβαθμίσει τήν καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, καθώς ωμίλησε δημοσίως «για τον συνωστισμό της Σμύρνης» !!!!!
_________Πλήν όμως μια έρευνα που πραγματοποιήσαμε σήμερα στο Διαδίκτυο μας έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία.
_________Το πρώτο συγκλονιστικό στοιχείο σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως. Η κυρία Ρεπούση, άν και Καθηγήτρια της Ιστορίας, άν και Μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει Τουρκικό διαβατήριο!!!! 


________Έπειτα ευκαίρως-ακαίρως επιτίθεται κατά της Ορθοδόξου Ελληνικής Εκκλησίας!!!!!

________Ευτυχώς κάποιοΙ την έχουν καταγράψει μεταξύ εκείνων, που ανήκουν στους ανθέλληνες. Ιδού η απόδειξις: 


________Επί πλέον ένα κείμενο, που θα σας παραθέσουμε παρακάτω, θα σας παρουσιάσει και  μια άλλη Ελληνίδα, που έχει αιχμαλωτισθή από τό .....μεγαλείο της Τουρκικής γλώσσης! Η Κυρία Ελένη Κουτσουραδή, καθώς πληροφούμεθα απο το Διαδίκτυο, εξαντλείται σε επαίνους για την Τουρκική γλώσσα, ενώ παράλληλα ανερυθρίαστα υποβαθμίζει την αρχαία Ελληνική γλώσσα.
________Τέλος, καθώς απεδείχθη ήδη, η πανεύμορφη Ρόδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ! Ανήκει άραγε στην Τουρκική κυριαρχία; Γιατί το γράφουμε αυτό; Διότι τό Πρωθυπουργικό αεροπλάνο, κατά τήν διαδρομή του Αθήνα-Ιράν-Αθήνα, στο πρόσφατο ταξίδι του κ Τσίπρα, χρειάσθηκε ανεφοδιασμό σέ καύσιμα. Αλλά ο Πρωθυπουργός κ. Νταβλούτογλου όχι μόνον απαγόρευσε τη διέλευση του Πρωθυπουργικού αεροσκάφος από τον εναέριο χώρο της Τουρκίας,  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την προσγείωσή του στη νήσο Ρόδο!!!! Το σπουδαίο εν προκειμένω δεν είναι τι είπε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, αλλά το τι έκαμε ο Έλληνας Πρωθυπουργός! Ο κ. Αλέξης Τσίπρας ΣΥΜΜΟΡ-ΦΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ!  Το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος Δεν προσ- γειώθηκε στη Ρόδο! Όταν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κλείνει το κεφάλι του στην Τουρκική αυθαιρεσία, τότε τα μάτια μου χύνουν ποταμούς δακρύων!
Αίγιον, 17 Φεβρουαρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ    
Σημ. Τα παρακάτω αναγραφόμενα δεν είχαμε την δυνατότητα να τα επαληθεύσουμε. Η ευθύνη, συνεπώς,  ανήκει στο συντάκτη του παρακάτω άρθρου.

 **************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!

ΑΡΘΡΟΝ 1ον: ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Πηγή:  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ της Ν. Υόρκης


Ανησυχώ μερικές φορές μήπως υπερβάλουμε στην κριτική που ασκούμε στις ελληνικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής, παρά το γεγονός ότι δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να σχολιάζουμε την ειδησεογραφία.

Και άλλες φορές ανησυχώ ότι η κριτική που ασκούμε είναι ηπιότερη των γεγονότων κι αυτό γιατί αδυνατούμε να συλλάβουμε στην ολότητά τους τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη χώρα με αποτέλεσμα να μην εκπληρώνουμε στον βαθμό που πρέπει την αποστολή μας, που είναι η δική σας πλήρης ενημέρωση και ο εθνικά ωφέλιμος σχολιασμός.

Μια τέτοια φορά είναι η σημερινή, όπου αποκαλύπτεται ότι οι επιπτώσεις της κρίσης έχουν πάρει τέτοιες διαστάσεις που ξεπερνούν και τα όρια ακόμα της φαντασίας μας:

Οι Τούρκοι -δες πρώτο θέμα- απαίτησαν και ο Ελληνας Πρωθυπουργός αποδέχτηκε όπως το στρατιωτικό αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στο Ιράν να μην ανεφοδιαστεί στη Ρόδο. Η δικαιολογία ήταν ότι το αεροπλάνο ήταν στρατιωτικό και ότι η Ρόδος είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή.

Μετά από αυτό, άλλαξαν το σχέδιο πτήσης και το αεροπλάνο ανεφοδιάστηκε στην... Αίγυπτο.

Και, επιπλέον, η κυβέρνηση προσπάθησε να διατηρήσει αυτό το άνευ προηγουμένου γεγονός μυστικό.

Και τα ερωτήματα που τίθενται είναι: Ανήκει η Ρόδος ναι ή όχι στην ελληνική επικράτεια;

Είναι η Ελλάδα ναι ή όχι κυρίαρχο κράτος;

Μπορεί η Τουρκία να αποκόβει την Ρόδο -ή όποιο άλλο νησί, και έδαφος- από τον κορμό της χώρας και να το δέχεται ο Πρωθυπουργός;

Με λίγα λόγια, μπορεί η Τουρκία να διαμελίζει την ελληνική κυριαρχία επί την επικράτειά της χωρίς τουφεκιά και η Ελλάδα να το δέχεται βάζοντας την ουρά στα σκέλια;

Μετά από αυτό, ο Πρωθυπουργός όφειλε να είχε παραιτηθεί και να είχε ζητήσει τον σχηματισμό μια κυβέρνησης εθνικής ενότητας για να προστατεύσει τα εθνικά δικαιώματα.

Παραμένει όμως το ερώτημα, γιατί ο κ. Τσίπρας δέχτηκε την αλλαγή του σχεδίου πτήσης;

Σίγουρα όχι από έλλειψη ενημέρωσης ή επίγνωσης των συνεπειών. Ούτε από έλλειψη πατριωτισμού και υπευθυνότητας.

Τότε γιατί;

Η μόνη εξήγηση είναι γιατί η χώρα είναι πολύ αδύναμη. Πιθανόν τόσο όσο δεν  μπορούμε να το καταλάβουμε.

Και γιατί η Τουρκία είναι πολύ δυνατή, με έναν Πρόεδρο ριψοκίνδυνο, ικανό για όλα.

Συνεπώς, η Ελλάδα κάνει ό,τι μπορεί, υπό τις συνθήκες, για να μην δώσει καμιά δικαιολογία στην Τουρκία για περιπέτειες, προφανώς με τη σκέψη ότι θα αντιμετωπίσει το θέμα αυτό αργότερα όταν θα είναι πιο ισχυρή.

Κάτι που φέρνει στην μνήμη την περίπτωση του Τσάρπελεν με τον Χίτλερ. Οσο περισσότερο υποχωρούσε, τόσα περισσότερα ο Χίτλερ ήθελε.

Με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το έχω γράψει πολλές φορές: Είναι επικίνδυνο για τη χώρα να αφήνει αυτή την κρίση να σέρνεται.

Τα προβλήματα δεν περιμένουν. Οι εξελίξεις δεν ελέγχονται. Ηδη, όπως γνωρίζουμε, πάνω στην οικονομική κρίση προστέθηκε και το προσφυγικό.

Ποιος ξέρει ποια άλλη κρίση θα προστεθεί αύριο...

Διότι ενός κακού μύρια έπονται.
 


 
***************

ΑΡΘΡΟΝ 2ον: ΓΙΑ ΤΗΝ κα ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΔΗ


 Πηγή:  ο Παράτολμος Έλληνας.

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016


ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ!!! 

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!


Το θέμα δεν είναι καινούργιο. Έχει βγει στη δημοσιότητα εδώ και δυόμισυ χρόνια, ωστόσο (είτε είναι αληθινή είτε όχι) δεν απέχει της πραγματικότητας Και αυτό διότι η κυρία Ρεπούση σε κάθε στιγμή...
επιτίθεται στους Έλληνες, στην ιστορία (δεν υπήρξε Μικρασιατική καταστροφή αλλά συνωστισμός των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης), ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή"!

Εκτός των άλλων δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση!

Μην ξεχνάμε ότι μαζί με την κα Ρεπούση υπάρχει και η αποκαλούμενη "νέα Ρεπούση". Πρόκειται για την κα Κουτσουραδή, διευθύντρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων, η οποία δήλωσε ότι "τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες"!!! 


Για την περίπτωση της νέας Ρεπούση έχει γράψει άρθρο δημοσιογράφος-τουρκολόγος ο Νίκος Χειλαδάκης:
Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να… φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων.

 Η Ελληνίδα αυτή καθηγήτρια σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο, ενστερνίστηκε την προσφάτως διατυπωθείσα άποψη του νέου πρόεδρου της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, ότι τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες Το εντυπωσιακό είναι, ότι η άποψη αυτή του Τούρκου προέδρου και νέου επίδοξου χαλίφη της Τουρκιάς, Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και επικρίσεις στο πολιτικό πεδίο.
Και ενώ ακόμα και πολλοί Τούρκοι θεώρησαν σαν υπερβολικές αυτές τις απόψεις του Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε διατυπώσει την άποψη ότι την Αμερική δεν… την ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά μουσουλμάνοι ερευνητές, ήρθε η κύρια Ιωάννα Κουτσουραδή να τις στηρίξει, ισχυριζόμενη ότι πραγματικά τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών. 

Αυτά από μια Ελληνίδα, της οποίας η μητρική γλώσσα είναι τα ελληνικά, η γλώσσα με την οποία διδάχτηκε η φιλοσοφία και οι επιστήμες, η γλώσσα με την οποία γράφτηκε η Βίβλος και διδάχτηκε ο χριστιανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, η γλώσσα μέσω της οποίας διαδόθηκε ο πολιτισμός και έννοιες όπως δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα κ.α. Μάλιστα η κυρία Ελένη Κουτσουραδή δεν αρκέστηκε σε αυτές τις απόψεις, τις οποίες διακήρυξε και δημόσια. Συνεχίζοντας το πρωτότυπο αυτό φιλοτουρκικό κήρυγμα, κατέκρινε έντονα όσους μέσα στην Τουρκία αντιτίθενται στην τελευταία απόφαση του Ερντογάν να διδάσκονται τα οθωμανικά, δηλαδή στην ουσία μια γλώσσα μείγμα από τουρκομανικά, περσικά, αραβικά και με πολλές ελληνικές λέξεις, στην τουρκική εκπαίδευση. 

Σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, τα οθωμανικά είναι τα γνωστά τουρκικά, μια άποψη που καν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμα και στην οθωμανική αυλή γίνονταν σαφής διαχωρισμός μεταξύ των οθωμανικών από την λαϊκή τουρκική, δηλαδή την τουρκομανική γλώσσα που μιλιόνταν από νομάδες στην Ανατολία και στην κεντρική Ασία. Σύμφωνα λοιπόν με την κυρία Κουτσουραδή η γνώση και των οθωμανικών είναι… φιλοσοφική γνώση.
Οι απόψεις αυτές, όπως ήταν επόμενο ενθουσίασαν πολλούς Τούρκους καθηγητές οπαδούς της νεοοθωμανικής «αυτοκρατορίας» του Ερντογάν, όπως ο Ahmet Inam, πρόεδρος του Ιδρύματος Τουρκικής Φιλοσοφίας, ο οποίος έσπευσε να επαινέσει την κυρία Κουτσουραδή για τις απόψεις της. Ο Ahmet Inam ανέφερε πως σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, είναι τελείως λάθος η άποψη ότι με τα τουρκικά δεν μπορείς να κάνεις φιλοσοφία και ανέφερε ότι η κυρία Ελένη Κουτσουραδή υποστηρίζει ότι με τη γνώση των τουρκικών ανεβαίνει το… φιλοσοφικό σου επίπεδο.

Μετά από όλα αυτά τα εκπληκτικά σε λίγο καιρό δεν μένει παρά να ακούσουμε πως και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός, όπως άλλωστε το υποστηρίζουν επίσημα οι τουρκικές ιστορικές θεωρίες, είναι… τουρκικής προέλευσης. Ότι ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης, o Ιπποκράτης, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, μιλούσαν… τουρκικά ή οθωμανικά. Ότι όλη η αρχαιοελληνική φιλοσοφία είχε… τουρκική ταυτότητα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια, εκείνη η ανεκδιήγητη υπουργός της, «Δια βίου μάθησης», είχε υποστηρίξει πως η μητρική γλώσσα των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η…αγγλική.

Το άλλο έχουμε να πάθουμε και μάλιστα από υποτίθεται Έλληνες-ίδες το γένος!!!

  ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Από την ανάρτηση μας της 25ης Μαρτίου 2013

        Σήμερα… δεν γιορτάζει η Ρεπούση“Σήμερα οι Ελληνες γιορτάζουν! Αλλά μόνον οι “γνήσιοι” Έλληνες! Επειδή, βλέπετε, υπάρχουν και οι άλλοι! Αυτοί που δεν αγαπούν την Πατρίδα!
Βλέπετε, σ’ αυτόν εδώ τον τόπο πάντοτε “υπήρχαν και οι Εφιάλτες”, δηλ. οι αρνησιπάτριδες, οι πουλημένοι, οι εντός των τειχών προδότες! Ολοι αυτοί σήμερα δεν χαίρονται!
Το μόνο που σκέπτονται είναι το πως και με τρόπο θα διαγραφή η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 από την ιστορική μνήμη των νεωτέρων Ελλήνων. Γράφουν, λοιπόν, και προβάλλουν με θρασύτητα τις βλακείες των, αλλοιώνοντας τα ιστορικά δεδομένα!
Είναι γνωστή πια η θεωρία της κας Ρεπούση περί “συνωστισμού στη Σμύρνη” εξ αιτίας του οποίου χάθηκαν τόσοι και τόσοι Ελληνες κατά την Μικρασιατική Καταστροφή! Προχθές ακόμη οπαδοί του ΠΑΜΕ υποστήριζαν ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός είναι απατεώνας!”.