Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!

ΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;  

___________Στό λογικό αυτό ερώτημα δίδει απάντηση το παρακάτω δημοσίευμα. Μας το έστειλαν και σας το προσφέρουμε. Αν θέλετε, το πιστεύετε! Υπάρχουν πράγματα, που γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να τα αποδείξουμε! Οπωσδήποτε όμως μας δίδουν κάποια αφορμή, για να αρχίσουμε να βλέπουμε τόν κόσμο καί τα εν τω κόσμω συμβαίνοντα με άλλο μάτι, στοχαστικά. Αν θα ερωτούσε κάποιος τον υποσημειούμενο: ποιός κυβερνάει σήμερα τόν κόσμο; Θα απαντούσα: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ!   Ο Διάβολος όμως δεν είναι ορατός! Ορατά, άντιθέτως, είναι τα όργανά του, εδώ, εκεί καί παραπέρα. 
_________Η Εκκλησία του Χριστού υπάρχει για να διαλύει τα έργα του Διαβόλου. Αλλά η Εκκλησία του Χριστού σήμερα είναι ζωντανή; Είναι μαχητική, όπως θάπρεπε; Είναι στις επάλξεις;  Δίνει την μαρτυρία της; Παίζει ρόλο Καθοδηγητού;  
_______Να ένα παράδειγμα συμπεριφοράς σύγχρονου εκκλησια-στικού παράγοντος: Ιεράρχης, υπερασπιζόμενος τους ομοφυ-λοφίλους, προ ολίγων ημερών  είπε και τα εξής: «Οι Ομοφυλόφιλοι, όπως όλοι οι άνθρωποι, είναι δημιουργήματα του Θεού και ισχύει και γι΄ αυτούς ο αντίστοιχος σεβασμός και η τιμή και όχι η βία και η απόρριψη»!     
________Με άλλα λόγια: Ο Θεός φταίει, που τους δημιουργεί! Εμείς στον ομοφυλόφιλο οφείλουμε όχι μόνο σεβασμό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ!  Σας ερωτώ: είναι λόγια του Χριστού αυτά; Ακούσατε μήπως κάποια διόρθωση, κάποια αντίρρηση από την Διοίκηση της Εκκλησίας; 
________Ο Διάβολος, λοιπόν, κυβερνάει τον κόσμο σήμερα, κάποιος δε θαρραλέος ερευνητής είχε το θάρρος να τον ονοματίσει. Λέγεται Λόρδος Ρότσιλντ. Είναι Εβραίος! Κρατάει στά χέρια του τον Μαμμωνά, δηλ. το χρήμα, και με αυτό διευθύνει την ανθρωπότητα. «Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού».
 __________Κιβωτός της σωτηρίας μας, λοιπόν, παραμένει η Εκκλησία του Χριστού. Θησαυρός μας ο Ιησούς Χριστός! Όσοι είναι μέσα στην Κιβωτό, σώζονται! Καί όσοι, εν μετανοία διατελούντες, ξαναγυρίζουν στην Κιβωτό, είναι καλοδεχούμενοι! Η Εκκλησία μας είναι η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική του Χριστού Εκκλησία! Εμείς οι Κληρικοί είμεθα αμαρτωλοί, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά αγωνιστές της αρετής. Αγωνιζόμεθα και την εμπειρία μας προσπαθούμε να την μεταδώσουμε στούς χριστιανούς μας.  Τον προσωπικό μας γιατρό τον επιλέγουμε. Τούτ' αυτό κάνουμε, πρέπει να κάνουμε,  και για τον πνευματικό μας Πατέρα, τον διαλέγουμε, τον εμπιστευόμεθα και τόν ακολουθούμε! Και με τόντρόπο αυτό σωζόμεθα! Ενούμεθα με τον Χριστό μας, γινόμαστε αληθινά καί αληθινοί ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! 
Αίγιον, 22 Φεβρουαρίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 *********************
 ΕΙΝΑΙ  ΟΙ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΗΛΙΘΙΟΙ !!!

   -------------------------------------------------
Όταν λέμε  ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εννοούμε τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, καί  Σιωνιστική Ν.Τ.Π.

Οι Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό πλήρη κατοχή της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η περιουσία του υπολογίζεται στα 500 τρις. ευρώ, όλα σε τούβλα χρυσού.

Είναι ο σύγχρονος Βασιλιάς Μίδας.

Τρομοκρατεί επί ποινή θανάτου όλες τις Κυβερνήσεις των ΗΠΑ/Ε.Ε.

Ελέγχει την οικονομία όλων των Κρατών της Γης.

Καθορίζει τις τιμές του χρυσού και πετρελαίου.

Ελέγχει όλα τα χρηματιστήρια των Κρατών της Γής.

Αποφασίζει τοπικούς ή Παγκόσμιους Πολέμους.

Όλοι οι πολιτικοί μεγάλων καί μικρών κρατών είναι δούλοι & ορντινάντσες του.

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι δούλοι των δούλων πολιτικών ΗΠΑ/Ε.Ε.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ φροντίζει έκαστος Βασιλεύς/Πρόεδρος/Πρωθυπουργός κράτους να είναι υποτακτικός και μαριονέτα του.

Οι Βουλευτές των κοινοβουλίων να είναι πιόνια του.

Φροντίζει ΗΠΑ/Ε.Ε. να είναι καταχρεωμένες.

Αυτός φρόντισε οι ΗΠΑ να χρωστούν  $17 τρις.

Αυτός φρόντισε η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας (DEUTSCHE BANK), να χρωστά 50 τρις. ευρώ, ώστε να ελέγχει τη Γερμανία, με τρόμο τη χρεοκοπία!!!

ΗΠΑ/Ε.Ε. τελούν υπό την σκλαβιά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο Πλανητάρχης, ο Κοσμοκράτορας, και ο Επικυρίαρχος του πλανήτη, με τρομοκρατία.

Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τα διάφορα ΜΜΕ στηρίζουν τους δούλους πολιτικούς του επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε κάθε κράτος.

Φθάσαμε στο σημείο τους τσιφούτηδες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τους αποκαλούμε «Θεσμούς».

Για να γίνει κάποιος δανειστής κράτους, πρέπει να ανήκει στη κλίκα- μαφία ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ επιμένει για μείωση των συντάξεων των Ελλήνων γερόντων, ώστε να μπορεί να εισπράττει τα τοκοχρεωλύσια κάθε μήνα από τη χρεωμένη Ελλάδα.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αποφάσισε να καταργήσει τα 500ευρά, για να χάσουν τα χρήματά τους όσοι τα έχουν, και να μείνουν τα χρήματα στις τράπεζές του. Αυτός θα τα εισπράξει σε πλάκες χρυσού. Όλες οι τράπεζες είναι δικές του.

Το μεταναστευτικό και η προσφυγιά είναι έργα δικά του. Το χαλιφάτο των ISIS είναι δημιούργημά του.

Η καταστροφή των κρατών Ιράκ-Λιβύης-Συρίας είναι έργο δικό του.

Η χρεοκοπία της Ελλάδος είναι έργο δικό του.

Οι Γιαγιές της Λέσβου, θα πάρουν το βραβείο NOBEL και η Ελλάδα θα μείνει με τους Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες στο χέρι.

Όλες οι πληγές του Φαραώ, των κρατών της Γης, προέρχονται από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να εδραιώσει τη Παγκόσμια Σιωνιστική Αυτοκρατορία του.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί , Τραπεζίτες, ηγεσία της Ορθοδοξίας-Εκκλησίας, ηγεσία του Στρατεύματος, είναι πιόνια του.

Εάν κάποιος αντιδράσει δολοφονείται.

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δολοφονεί διεθνώς όποιον πολιτικό , αντιστέκεται στα σχέδιά του.

(Βλέπε περίπτωση προέδρου Κένεντυ ΗΠΑ, μέχρι Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο).

Η Κυβέρνηση Τσίπρα καλώντας το ΝΑΤΟ & Τούρκους στο Αιγαίο, παίζει με τη φωτιά, θα μεταβάλλει το Αιγαίο σε Συρία-Λιβύη. Η Ρωσία θα αντιδράσει!!!

Επί Κυβερνήσεως Τσίπρα, οι Τούρκοι ξανάρχονται μετά από 200 χρόνια. Η Κυβέρνηση Τσίπρα κάνει λυκοσυμμαχίες με το ΝΑΤΟ ιδιοκτησίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (όπως οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.), είναι πολιτικά ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό δεν υπάρχει πρόοδος στη χώρα!!!

Ο Τσίπρας δηλώνει διεθνιστής, οπαδός της κοσμοθεωρίας του Εβραίου ΜΑΡΞ. Αυτό σημαίνει οπαδός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτό σημαίνει παιδί για τα θελήματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο Τσίπρας είναι εθνομηδενιστής, μην περιμένετε τίποτα από αυτόν στα Εθνικά μας θέματα. Τα έδωσε όλα στον Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, λόγω ΜΑΡΞ!!!

Ο Τσίπρας τα δίνει όλα στους Τούρκους, αρκεί να περάσουν τα σχέδια ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, για ΝΤΠ & Παγκοσμιοποίηση.

Ο πονηροί Ερντογάν-Νταβούτογλου δεν θα μπορούσαν να βρούν καλλίτερο συνεργάτη. Ο Τσίπρας είναι συνεργάτης του εχθρού.

Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μας χρεοκόπησαν με δόλιο χρέος, με αντάλλαγμα το μισό Αιγαίο, με τα νησιά μας, που θα τα δώσουν στους Τούρκους. (Σχέδιο της Ν.Τ.Π.)

Μπήκαμε στο ΝΑΤΟ & Ε.Ε. να προστατευθούμε από τους Τούρκους. Τελικά το ίδιο το ΝΑΤΟ & Ε.Ε. μας οδηγούν στο στόμα των γκρίζων λύκων των Τούρκων. Οι «σύμμαχοι» & «εταίροι» μας οδηγούν σε εδαφικό διαμελισμό της Ελλάδος.

Η δόλια χρεοκοπία, τα Μνημόνια, το προσφυγικό, είναι ένα εκκρηκτικό μείγμα για την κοινωνική συνοχή και ύπαρξη της Ελλάδος.

Ο Τσίπρας έδωσε το Αιγαίο στους Τούρκους, για να μας δώσουν οι «εταίροι» την αξιολόγηση για τα μέτρα του Μνημονίου. Τόσο αγαθός είναι............

Οι Τούρκοι «σουλατσάρουν» ανενόχλητοι στο Αιγαίο, με την ανοχή του ΝΑΤΟ.

Τέτοια Βουλή από υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν την θέλουμε. Ήδη έχουμε ΧΟΥΝΤΑ τη παρούσα Βουλή..... 

Εάν θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ να γίνει Πλανητάρχης, να γίνει με δημοκρατικές διαδικασίες. Συνιστούμε στον ΡΟΤΣΙΛΝΤ να είναι αγαπητός στο Λαό του πλανήτη, λαοπρόβλητος, δημοφιλής, και ΟΧΙ ΤΥΡΑΝΝΟΣ.

Εν όψει αυτής της διεθνούς καταστάσεως ευρισκόμενοι, εισηγούμεθα τα εξής.


                        ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
                   -----------------

1.-Άσκηση δυναμικής, ανεξάρτητης, εθνικής Εξωτερικής πολιτικής, και ας μας δολοφονήσει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.

2.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας. Αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα, να αναζητήσουμε νέες συμμαχίες.

3.-Τώρα οι υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, Ερντογάν, & Νταβούτογλου, επέτυχαν επέμβαση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ, στα χωρικά μας ύδατα. Μετά άντε να τους βγάλεις.......

4.-Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρομετανάστες & πρόσφυγες, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο βορρά. Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η ΡΩΣΙΑ!! Γιαυτό έστειλε το δουλικό του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στη Μόσχα για συνομιλίες!

5.-Προδότες πολιτικοί, γιαυτό πουλήσατε τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί διαχρονικά και ιστορικά είναι σύμμαχοι των Τούρκων!!!

6.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.

7.-Αυτά που κάνουν σήμερα το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου στη Συρία, είναι κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Επικυρίαρχων.

8.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, τότε παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα και ασπίδα προστασίας έναντι της Νατοϊκής και Τουρκικής βουλιμίας στο Αιγαίο & Νησιά.

9.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα, τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο. Στη Πατρίδα μας, θα κατοικήσουν και κληρονομήσουν οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

10.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.

11.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους, μαζί με νησιά, και Α.Ο.Ζ.

12.-Μετά το «μπλοκάρισμα», και διχοτόμηση του Αιγαίου, το επόμενο βήμα από ΝΑΤΟ-Τούρκους, θα είναι το κλείσιμο των Στενών. (Δαρδανέλια-Βόσπορο).

13.-Ο Μεντβέντεφ δήλωσε. Το μπλοκάρισμα του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ, και το κλείσιμο των Στενών από Τούρκους, σημαίνει Γ. Παγκόσμιο Πόλεμο.

14.-Κύριοι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνετε τις

Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις (Λονδίνο-Παρίσι-Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Μόναχο, Ρώμη, κλπ), συντρίμια και στάχτη, σαν τις πόλεις της Συρίας, διότι είσθε ορντινάντσες και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

15.-Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι, κ.λ.π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ                             ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος


  (βλ. Πηγή: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ", 19.02.2016