Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, 

ΔΗΛ. Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ,

 ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΥΤΗΜΑΤΙΚΑ!

________Δεν έχουμε και πολλά να σας πούμε στη σημερινή μας ανάρτηση. Απλώς θέλουμε να σας επισημάνουμε κάποια «τρελά», κάποια αλλόκοτα πράγματα, τα οποία συμβαίνουν στην εποχή μας. Για τους γάμους ανήλικων κοριτσιών των 7 και 8 ετών ακούσατε ήδη από την Τηλεόραση! Αυτά όμως συμβαίνουν στο Ισλάμ. 

Σατανιστές και εωσφορικά σύμβολα σε βιβλίο της Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

_______Αλλά το να διοργανώνωνται τελετές σατανιστικές στον ευρωπαϊκό χώρο, δηλ. στη θεωρητικά Χριστιανική Ευρώπη, με την ευκαιρία των εγκαινίων μεγάλων κατασκευαστικών έργων, όπως το τούνελ στην τοποθεσία Gotthard Base της Ελβετίας, είναι ακατανόητα πράγματα! Και όμως στην Ελβετία συνέβη και αυτό! Ένα «σκοτεινό, ενοχλητικό, αλλόκοτο, σατανικό τελετουργικό» έλαβε χώρα! Τα λόγια περιττεύουν. Διαβάστε τα παρακάτω καί προσέξτε τις εικόνες, που παρατίθενται. Το Κράτος του Αντιχρίστου άρχισε να διοργανώνεται! Στις ΗΠΑ η κα Κλίντον καί ο Πρόεδρος κ. Ομπάμα πρό τινος χρόνου προέβαλαν δημοσίως σε κάποια εκδήλωση σχηματίζοντας το σύμβολο του Αντιχρίστου, δηλ. προβάλλοντας στο κοινό το δεύτερο (τόν δείκτη) καί τό τελευταίο δάκτυλο των χειρών τους! Τι θά δούν τα μάτια μας ακόμη; 
________Κύριε, σώσον τους ευσεβείς! Αμήν.

Αίγιον, 14 Ιουλίου 2016
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

**************************

Η Τελετή Έναρξης της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου, ήταν μια παράξενη Απόκρυφη Τελετουργία

Την τελετή έναρξης της σήραγγας Gotthard Base στην Ελβετία που ήταν ένα σκοτεινό, ενοχλητικό, αλλόκοτα σατανικό τελετουργικό παρακολούθησαν οι πιο ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης. Ας ρίξουμε μια ματιά στην γιορτή της απόκρυφης ελίτ.
Με μήκος πάνω από 57 χιλιόμετρα και κόστος πάνω από 11 δισεκατομμύρια ευρώ, το τούνελ Gotthard Base είναι το μεγαλύτερο και πιο ακριβό έργο διάνοιξης σηράγγων στην ιστορία του κόσμου. Περνώντας κάτω από τις Ελβετικές Άλπεις, η σήραγγα χρειάστηκε 17 χρόνια για να ολοκληρωθεί και λέγεται ότι είναι ένα σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης ενάντια στην αύξηση του εθνικισμού και το κλείσιμο των συνόρων.
Για να εορταστούν τα εγκαίνια της σήραγγας, μια επιμελημένη τελετή παρουσιάστηκε μπροστά στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, όπως την Καγκελάριο Angela Merkel της Γερμανίας, τον Πρόεδρο Francois Hollande της Γαλλίας και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Matteo Renzi. Ενώ οι περισσότεροι θα περίμεναν μια εύθυμη, πανηγυρική τελετή, οι επισκέπτες μάλλον αντιμετώπισαν μια ανησυχητική παράσταση ενορχηστρωμένη από τον Γερμανό σκηνοθέτη Volker Hesse, όπου ένας άνδρας ντυμένος σαν κατσίκι κυριαρχεί σε ένα παράξενο τελετουργικό.
Όπως συζητήθηκε στο άρθρο μου σχετικά με τις τελετές ανοίγματος και κλεισίματος των τελετών των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου του 2012, η απόκρυφη ελίτ απολαμβάνει επιδεικνύοντας ολοφάνερα το πρόγραμμά της, και την φιλοσοφία της με συμβολισμούς και δραματικές επιδείξεις, που θυμίζουν δρώμενα τελετών σε μυστικές κοινωνίες. Επιπλέον, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να επιδείξει την (υποτιθέμενη) τεράστια δύναμη της από το να θέσει την σφραγίδα έγκρισης των Illuminati στα μαζικά μέγα-προγράμματα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ή μεγάλες κατασκευές.
Ιδού ένα μέρος του σόου.

Η τελετή ξεκινά με τους εργαζόμενους ντυμένους με πορτοκαλί (φόρμες) βηματίζοντας σιγά-σιγά στο ρυθμό ενός ρυθμικού στρατιωτικού τυμπάνου.

Αυτή η σκηνή αναπαριστά τους εργαζόμενους που στέλνονται για να εργαστούν στην σήραγγα.
Υπάρχει κάτι με πολύ ύφος "Νέας Παγκόσμιας Τάξης" σε αυτήν την μιλιταριστική απεικόνιση του εργατικού δυναμικού. Καθώς τα τύμπανα γίνονται πιο ρυθμικά, οι εργαζόμενοι γίνονται περισσότερο κινητικοί, χορεύοντας και κάνοντας άλματα μέσα από βρόγχους.

Στη συνέχεια, τα πράγματα γίνονται πιο παράξενα. Ένα τρένο φέρνει μια ομάδα νέων ντυμένων με λευκά εσώρουχα.
Ντυμένοι στα λευκά, αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν τα πλήθη που θα ταξιδέψουν μέσω της σήραγγας.
Για κάποιο λόγο, η τελετή γίνεται παράξενα σεξουαλική καθώς οι άνθρωποι με το λευκό επίχρισμα αρχίζουν να ψαχουλεύουν ο ένας τον άλλον.
Αφού έχει απεικονίσει τους εργαζομένους ως στρατιώτες ζόμπι, η τελετή απεικονίζει τον γενικό πληθυσμό ως μια δέσμη λάγνων ανθρώπων που φαίνονται να είναι εξαιρετικά ευάλωτοι.
Στη συνέχεια, από αυτό το τρένο αναδύεται ένας δαιμονικός πεπτωκώς άγγελος, ο Lucifer με πρόσωπο μωρού.
Αυτή η σκηνή έχει ως στόχο να ‘’τιμήσει’’ τους εργαζόμενους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της κατασκευής της σήραγγας. Γιατί το μωρό Lucifer πετά από πάνω τους προκαλώντας ανατριχίλα;
Από αυτό το σημείο, η εκδήλωση μετατρέπεται σε μια ολοκληρωτική σατανική τελετή.
Ένας άνδρας ντυμένος σαν κατσίκι γίνεται ο κύριος της τελετής, καθώς όλοι οι άλλοι αποτίουν φόρο τιμής προς αυτόν.
Τι έχει αυτό να κάνει με την κατασκευή της σήραγγας; Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε μάταιες προσπάθειές τους να εξηγήσουν αυτή την τελετή, δηλώνουν ότι υπάρχουν αίγες βουνών στις Άλπεις ... γεγονός που εξηγεί τον άντρα-τράγο. Αλλά γιατί είναι αυτός ο άντρας-τράγος σε μια τέτοια θέση ισχύος; Γιατί οι άνθρωποι τον προσκυνούν;
Οι άνδρες κινούνται σε μια παράξενη πομπή, κρατώντας κρανία με κέρατα, σαν να είναι ανεκτίμητα θρησκευτικά αντικείμενα.
Γυναίκες ντυμένες στα λευκά φέρουν μικρά κέρατα στο κεφάλι τους σαν να λένε ‘’Αποδεχόμαστε τον άντρα-τράγο ως θεό μας".
Σε όλο αυτό το διάστημα, ο άντρας-τράγος τρέχει γύρω-γύρω, γενόμενος όλο και πιο ενεργός.
Στο δεύτερο μέρος της τελετής που λαμβάνει χώρα σε εξωτερικό χώρο, ακολουθείται η ίδια βασική αφήγηση. Εργαζόμενοι ζόμπι που προηγούνται, ακολουθούμενοι από τους ανθρώπους με τα εσώρουχα, καλωσορίζουν τον σατανά.
Για κάποιο λόγο, οι εργαζόμενοι βγάζουν τα πουκάμισά τους και παρατάσσονται σε στρατιωτικό σχηματισμό.
Οι νέοι με τα εσώρουχα, ψάχνουν γύρω συγχυσμένοι και παραπατώντας. Αυτόείναι το πώς η ελίτ αντιλαμβάνεται τις μάζες.
Για άλλη μια φορά, η τελετή απεικονίζει τον θάνατο των εργαζομένων με μια μάλλον ανησυχητική απεικόνιση.
Τρεις εργάτες κρέμονται στον αέρα, προφανώς νεκροί.
Οι εργαζόμενοι αντικαθίστανται από τρία ανατριχιαστικά φαντάσματα.
Τους βλέπουμε στην συνέχεια να αιωρούνται μπροστά από έναν γιγάντιο Πανόπτη Οφθαλμό. Η Ελίτ γιορτάζει την ανθρωποθυσία;
Ο άντρας-τράγος κάνει την είσοδό του, πριν από τους ανθρώπους που φορούν λευκά πέπλα ... σαν νύφες πριν από ένα γάμο.
Ενώ ο άντρας-τράγος τρέχει γύρω στη σκηνή, ουρλιάζοντας σαν δαιμονισμένος, η μεγάλη οθόνη εμφανίζει εικόνες του άντρα-τράγου να δείχνει πολύ διαβολικός. Τρεις σκαραβαίοι αιωρούνται μπροστά του. Μήπως ο Σατανάς βλέπει τους τρεις νεκρούς εργάτες ως απλά έντομα;
Καθώς οι ντυμένοι στα λευκά άνθρωποι υποκλίνονται στον άντρα-τράγο, ένας κύκλος από μάτια τους παρατηρεί, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή ήταν μια μεγάλη, κραυγαλέα, σατανική τελετή που μας την παρουσίασε η απόκρυφη ελίτ.
Μια γυναίκα καλύπτει τον άντρα-τράγο στα λευκά, σαν να λέει "Είσαι πλέον ο βασιλιάς του κόσμου».
Συμπερασματικά:
Η απόκρυφη ελίτ αρέσκεται σε όλα τα σχετικά με την δύναμη και τον συμβολισμό. Η παραπάνω τελετή παρουσίασε δύο. Μέσα από την τελετή έναρξης της βαθύτερης και μακρύτερης σήραγγας στον κόσμο, η απόκρυφη ελίτ λέει σε όλους, πως αυτή ελέγχει τους πόρους και το ανθρώπινο δυναμικό του κόσμου. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τέτοια έργα πραγματικότητα, επειδή ελέγχει την πολιτική, τα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, δημιουργώντας απροκάλυπτα απόκρυφες τελετές, η ελίτ λέει στον κόσμο: "Αυτό είναι ό, τι πιστεύουμε, αυτό είναι ότι σκεφτόμαστε για εσάς και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό."
Η τελετή έναρξης της σήραγγας Gotthard Base μετέτρεψε ένα μεγάλο επίτευγμα της μηχανικής σε μια θρησκευτική τελετή αφιερωμένη στον Baphomet, ενώ κάπως γελοιοποίησε τους εργάτες που θυσίασαν τη ζωή τους και τις μάζες που θα ταξιδέψουν μέσω της σήραγγας. Στη συνέχεια, οι πιο ισχυροί άνθρωποι της Ευρώπης σηκώθηκαν και επευφήμησαν αυτήν την τελετή την αφιερωμένη στον αληθινό ηγεμόνα της απόκρυφης ελίτ.

Τα βίντεο της τελετής Πηγή:
http://vigilantcitizen.com/