Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΘΑΥΜΑ: Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 


Εμφανίστηκε η Παναγία η Σεϊτνάγια στον Πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ!

Cdihdijdji
dimpenews.com
Συγκλονίζει το θαύμα που διηγείται ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάλ αλ-Άσαντ, ο οποίος ένα βράδυ βρέθηκε στη μονή της Παναγίας της Σαιντανάγιας στο όρος Καλαμούν, στην περιφέρεια Δαμασκού. Το μοναστήρι είχε κλείσει, ωστόσο εκείνος χτυπούσε την πόρτα.
 
Η καλόγρια που είχε υπό την ευθύνη της την πύλη, σύμφωνα με το medicalland.gr, αφού βεβαιώθηκε πως πρόκειται για τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, τον υποδέχτηκε. Οι μοναχές παρέμειναν εμβρόντητες, αφού αιφνιδιάστηκαν.
 
Ο πρόεδρος της χαιρέτισε με σεβασμό και ζήτησε πως ήρθε μόνο για το προσκύνημα. Μάλιστα ζήτησε να μείνει για λίγο μόνος του προκειμένου να προσευχηθεί στην Παναγία μόνος του. Οι μοναχές δέχτηκαν το αίτημα του και τον άφησαν προσωρινά στην εκκλησία μόνο του.
 
Ο πρόεδρος εισήλθε στον ναό και αφού η πόρτα πίσω του έκλεισε ερμητικά πίσω του, άρχισε να προσεύχεται στην Παναγία. Μετά από ένα διάστημα μίας ώρας ο πρόεδρος εξήλθε και εκφράζοντας την ικανοποίησή του και ένα παράπονο.
 
«Είχα ζητήσει να είμαι μόνος στο ναό ποιά ήταν αυτή γυναίκα με το μωρό που ήταν μαζί μου στο ναό; Δεν είπαμε να μην επιτρέψετε σε κανένα να μπει όσο θα βρίσκομαι μέσα;».
 
Ωστόσο οι μοναχές των διαβεβαίωσαν πως καμία γυναίκα δεν υπήρχε στον ναό και πως εκείνη η γυναίκα ήταν η Κυρία της Μονής η Παναγία. Ο πρόεδρος Άσαντ συγκινημένος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.
http://www.pronews.gr/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ" ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:
ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ
Πρωτ.  Βασίλειος Γιαννακόπουλος

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Πρεσβυτέρα Νικολίτσα Γκοτσοπούλου

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~