Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ



ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


     Σε παλαιότερη δημοσίευση, στην Ιστοσελίδα HeLLeNiCReVeNgE, είχα διαβάσει άρθρο σχετικό με την παιδοφιλία στο Ισλάμ, το οποίο συνόδευαν και ανάλογες φωτογραφίες. Σε πρόσφατη πάλι δημοσίευση του Makeleio.gr, είχε δημοσιευθεί άρθρο με τίτλο: «Σοκ! Οι μουσουλμάνοι Ιμάμηδες ζητούν να νομιμοποιηθεί και στην Ευρώπη η παιδεραστία!» Στην αρχή είπα πως είναι υπερβολές, που κάποιες φορές δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Όμως είχα άδικο. Ψάχνοντας στο Κοράνιο, το ιερό βιβλίο των Μουσουλμάνων, διαπίστωσα πως είχαν δίκιο και τα δύο δημοσιεύματα.
     Στο πρώτο δημοσίευμα διαβάζουμε, ότι πριν μερικά χρόνια στην Γάζα είχε γίνει ένα γκαλά. Ο Ιμάμης ευλόγησε τον γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυμφών ήταν κάτω από 12 ετών. Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας. Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, και αυτό με την άδεια του Ισλαμικού νόμου. Αυτή η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τον Δρ Paul L. Williams, και εκδόθηκε και μεταφράσθηκε στην Βραζιλία.
     Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια «αρραβωνιασμένα κοριτσάκια» στον Κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Όχι ότι η Δύση είναι αθώα περιστερά…Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από τον μέλλοντα σύζυγό τους. Κάθε 3 χρόνια 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς. Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.
     Το δε άλλο δημοσίευμα του Makeleio.gr, αναφέρει ότι οι οπαδοί του Ισλάμ που κατακλύζουν την Ευρώπη ξεκίνησαν να απαιτούν την εφαρμογή του νόμου της Σαρίας, περί παιδεραστίας. Στην Δανία η Υπουργός Μετανάστευσης, Inger Stojberg, αποφάσισε να απαγορεύσει τον γάμο ενήλικων ανδρών με κορίτσια που οι ηλικίες τους δεν ξεπερνούσαν τα 14 έτη. Η Δανή αξιωματούχος ανέφερε ότι θα προστατέψει αυτά τα παιδιά και ότι τα ζευγάρια μουσουλμάνων ενηλίκων με ανήλικες που είτε θα παντρεύονται είτε θα φθάνουν στην Δανία με αυτό το καθεστώς, θα χωρίζονται μεταξύ τους μέχρι την ενηλικίωση του κοριτσιού. Μάλιστα η κυβέρνηση της Δανίας θα απελαύνει τους άνδρες που αφήνουν ανήλικα κορίτσια έγκυες, δίνοντας παράλληλα άσυλο στα ίδια τα κορίτσια.
     Οι κυβερνώντες όμως δεν ρώτησαν πρώτα τον Ιμάμη, Oussama El-Saadi, του τζαμιού στην πόλη Aarhus. Ο ρήτορας του Κορανίου σημείωσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να χαλαρώσει αυτούς τους νόμους και να σέβεται τις οικογένειες των μεταναστών άσχετα από την ηλικία των γυναικών! Να αποδεχθεί δηλαδή η Δανία την παιδεραστία! Σημειωτέον ότι στην Δανία το νεαρότερο ανήλικο κορίτσι που έφθασε παντρεμένο ήταν 14 ετών, ενώ στην Νορβηγία μόλις 11!
     Πάντοτε είμαι συγκρατημένος με αυτά που αλιεύω από το Διαδίκτυο και ίσως κάποια από αυτά να είναι και υπερβολές και να μην ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Προσπαθώ να διασταυρώνω τα στοιχεία και να ανακαλύπτω όσο γίνεται περισσότερο την πραγματικότητα. Έτσι, λοιπόν, ανέτρεξα στο Κοράνιο και έψαξα για την ανεύρεση του χωρίου που αναφέρεται στον γάμο μικρών κοριτσιών. Και πράγματι το βρήκα. Βρίσκεται για όποιον ενδιαφέρεται στο Κεφάλαιο (Σούρα) 65 και στο Εδάφιο 4.
     Ας δούμε τι λέει το Κεφάλαιο αυτό από την αρχή. Το Κοράνιο επιτρέπει στον άνδρα που δεν αγαπά πλέον μία από τις γυναίκες του να την χωρίσει. Όμως του επιβάλει να την χωρίσει μετά τον καθορισμένο χρόνο. Και ποιος είναι αυτός ο καθορισμένος χρόνος; Αφού περάσουν τρεις περίοδοι των εμμήνων τους, έτσι ώστε να βεβαιωθούν πως δεν είναι έγκυες. Αυτό μπορεί να μην τηρηθεί μόνο αν υπάρχει θέμα μοιχείας από την πλευρά της γυναίκας. Μάλιστα το Κοράνιο προτρέπει τους άνδρες «αφού περάσει ο καθορισμένος χρόνος, μπορείτε να τις κρατήσετε με ευγένεια ή να τις χωρίσετε με ευγένεια» (Κεφάλαιο 65, Εδάφιο 2).
     Και συνεχίζει το Κοράνιο στο Κεφάλαιο 65 και στο Εδάφιο 4, σχετικά με την γυναίκα που δεν αγαπά πλέον ο σύζυγός της και θέλει να την χωρίσει, με τα εξής: «Για τις γυναίκες των οποίων, λόγω της προχωρημένης τους ηλικίας, έχει σταματήσει η έμμηνος ρύση, αλλά δεν είναι βέβαιες γι’ αυτό, ο χρόνος αναμονής είναι επίσης τρίμηνος. Ο ίδιος επίσης χρόνος ορίζεται και για όσες δεν έχουν ακόμα περίοδο. Τις έγκυες να τις περιμένετε μέχρι να γεννήσουν. Ο Θεός διευκολύνει όλες αυτές τις δυσκολίες για όποιους τον φοβούνται».

     Στο Εδάφιο 4 είναι ξεκάθαρο, ότι το Κοράνιο μιλάει για μικρά κορίτσια που δεν έχουν ακόμη περίοδο. Δίνει τη δυνατότητα στον άνδρα που έχει σύζυγο χωρίς περίοδο, δηλαδή μικρό κορίτσι, να το χωρίσει και αυτό, αν δεν το αγαπά, στον καθορισμένο χρόνο. Όπως γράψαμε προηγουμένως ο καθορισμένος χρόνος ορίζεται σε τρεις περιόδους των εμμήνων των γυναικών. Δεν χωράει καμία αμφισβήτηση, ότι το Κοράνιο, με πλάγιο τρόπο, προωθεί τον γάμο των Μουσουλμάνων ανδρών  ακόμη και με μικρά κορίτσια.


     Όπως παρατηρεί η κυρία Χαριτωμένη Βόντα στην ιστοσελίδα Vita.gr, «η έμμηνος ρύση εμφανίζεται ανάμεσα στα 10 και στα 16 χρόνια του κοριτσιού. Η απόκλιση είναι σχετικά μεγάλη, γιατί επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όμως η εμφάνισή της μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο θεωρείται απολύτως φυσιολογική. H μέση ηλικία εμφάνισης της εμμήνου ρύσεως είναι τα 12,2 έτη, με μια τάση μείωσης (12 έτη) τα τελευταία 20 χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο. Το πότε θα αδιαθετήσει ένα κορίτσι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, με βασικότερο ίσως την κληρονομικότητα. Αν οι περισσότερες γυναίκες στην οικογένεια ενός κοριτσιού έχουν αδιαθετήσει σχετικά μεγάλες (π.χ. στα 15), είναι δύσκολο στο κορίτσι αυτό να εμφανιστεί περίοδος σε πολύ μικρότερη ηλικία (στα 11 ή στα 12)».
     Άρα το Κοράνιο μιλάει στο Κεφάλαιο 65 και στο Εδάφιο 4, ακόμη και για κορίτσια κάτω των 10 ετών. Είναι πραγματικά αποκρουστικό θέαμα να βλέπει κάποιος μεγάλους άνδρες να παντρεύονται μικρά κορίτσια! Στην Δύση, εκτός εξαιρέσεων, και στις κοινωνίες τις δικές μας, μία τέτοια πράξη θεωρείται παιδοφιλία και τιμωρείται από τον νόμο. Είναι πράξη αξιόποινη. Οι δε παιδόφιλοι απορρίπτονται από τους ανθρώπους και μάλιστα κάποιες φορές τιμωρούνται από αυτούς, πριν και μετά την δίκη τους. Είναι μία πράξη αποκρουστική και δημιουργεί άσχημες καταστάσεις.
     Οι γάμοι ανδρών με μικρά κορίτσια, που προωθεί το Κοράνιο, είναι μία πράξη κακοποίησης, που τις περισσότερες φορές είναι παρά την θέληση των μικρών αυτών κοριτσιών. Η κακοποίηση αυτή αποτελεί ένα ζήτημα, οι συνέπειες του οποίου έχουν διάρκεια και επηρεάζουν και την μετέπειτα ζωή των παιδιών. Τα μετατρέπουν σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες σε διάφορες σημαντικές πτυχές της ζωής τους. Η κακοποίηση αυτή δημιουργεί άτομα με έντονα προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις, τα οποία δυσκολεύονται να αγαπήσουν και να εμπιστευθούν, έχουν τάσεις προς καταχρήσεις, εμφανίζουν αγχώδεις διαταραχές, προβλήματα προσαρμοστικότητας και κατάθλιψη.
     Πραγματικά, δεν μας χρειάζεται άλλο για να αποδείξουμε ότι το Κοράνιο επιτρέπει την παιδοφιλία. Οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι ασφαλώς και δεν παραδέχονται τον όρο αυτό, αφού την πράξη αυτή την θεωρούν φυσιολογική και νόμο της θρησκείας τους. Το χωρίο 65, 4 σαφώς και κάνει λόγο για σεξουαλική πράξη, έμμεσα όμως. Αυτό επειδή μιλάει για περίοδο αναμονής που ορίσθηκε να περάσει πριν το οριστικό διαζύγιο, για να διαπιστωθεί αν η σύζυγος είναι έγκυος ή όχι. Όμως μόνο όταν έχει πραγματοποιηθεί σεξουαλική πράξη ορίζεται τέτοια περίοδος αναμονής, αφού μόνο από την σεξουαλική πράξη προκύπτει εγκυμοσύνη. Αν στον γάμο δεν έγινε σεξουαλική πράξη, ο σύζυγος μπορεί να την χωρίσει αμέσως.
     Αυτό το διευκρινίζει το Κοράνιο στο Κεφάλαιο (Σούρα) 33 και στο Εδάφιο 49. Εκεί λέει τα εξής χαρακτηριστικά: «Πιστοί που παντρευτήκατε μια πιστή γυναίκα και, κατόπιν, θέλετε να την χωρίσετε προτού κοιμηθείτε μαζί της, μην την κρατάτε περισσότερο από τον καθορισμένο χρόνο (τρεις μήνες). Δώστε της ό,τι ορίζει ο νόμος και διώξτε την ευγενικά».
     Σίγουρα θα υπάρχουν πιστοί Μουσουλμάνοι, που δεν θα συμφωνούν με τέτοιου είδους πρακτικές. Σίγουρα θα υπάρχουν και σε αυτή τη θρησκεία άνθρωποι, που σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ίσως και το Κοράνιο να θέλει να πει κάτι άλλο στο συγκεκριμένο χωρίο. Πάντως τέτοιου είδους γάμοι πρέπει να απαγορεύονται. Δεν είναι φυσιολογικοί. Άραγε που είναι οι φεμινιστικές οργανώσεις που κόπτονται για τα δικαιώματα των γυναικών; Αυτές μόνο την Ορθοδοξία ξέρουν να πολεμούν και να κατασυκοφαντούν.
     Όμως η Ορθόδοξη Εκκλησία, να γνωρίζουν οι φεμινιστικές οργανώσεις και οι πολέμιοί της, είναι εκείνη που σέβεται το ανθρώπινο πρόσωπο και του δίνει την ανάλογη αξία και θέση. Η διδασκαλία της Εκκλησίας περί της ισότητας των ανθρώπων είναι χαρακτηριστική. Λέει ο Απόστολος Παύλος: «ουκ ένι Ιουδαίος ουδέ Έλλην, ουκ ένι δούλος ουδέ ελεύθερος, ουκ ένι άρσεν και θήλυˑ πάντες γαρ υμείς εις εστε εν Χριστώ Ιησού» (ΓΑΛ. 3, 28). Μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία υπάρχει η αλήθεια, η αγάπη, η ισότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη και η γαλήνη. Εκτός αυτής υπάρχει ο φονταμενταλισμός, το μίσος, η ανισότητα, η αδικία και η ταραχή. Δεν πειράζει όμως. Ας πολεμούν την Εκκλησία. Να γνωρίζουμε όλοι, ότι η αλήθεια θα λάμψει και ο Χριστός θα νικήσει για μία ακόμη φορά.

Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Κ. Γιαννακόπουλος
Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Αλεξίου Αιγίου
     

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ : ΝΥΦΗ …ΕΞΗ ΕΤΩΝ

ΠΗΓΗ:http://nikosxeiladakis.gr/



ΠΗΓΗ:http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Σύρια ψυχολόγος μιλά για το έγκλημα της παιδεραστίας στο Ισλάμ