Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΜΗΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ 

ΣΕ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ; 

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ 
ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ 
_______Τη  Δευτέρα 27η Μαρτίου 2017 ο Πρωθυπουργός μας κ. Αλέξιος Τσίπρας, ο χωρίς τη Γραβάτα της αξιοπρέπειας Πρωθυπουργός του κόμματος «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ», βρήκε το χρόνο για να μεταβεί στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραστεί στα Εγκαίνια του Μουσείου ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, του γνωστού μεγαλοαγωνιστού Κομμουνιστο-Συμμορίτη, πράκτορος των Σοβιετικών Μπολσεβίκων και άρα προδότη της Πατρίδος μας, σφαγέα των Ελλήνων αδελφών του κατά την περίοδο του Συμμοριτοπολέμου! 
________Η συντηρητική πολιτική παράταξη, προκειμένου να λησμονηθούν τα πάθη μιάς θλιβεράς περιόδου εθνικού διχασμού, μετονόμασε τον Συμμοριτοπόλεμο και του έδωσε το όνομα «Εμφύλιος» πόλεμος. Δεκαετίες αργότερα οι θεωρητικοί της αριστερής κουλτούρας αποφάσισαν να ξύσουν πληγές και να ξαναφέρουν τη σκέψη μας σε εκείνα τα δίσεκτα χρόνια! 
_______Άρα οι κομμουνιστοσυμμορίτες, οι «κατσαπλιάδες», όπως ήσαν γνωστοί καί όπως ήσαν καθιερωμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, δεν αξίζουν της ανοχής μας και της λήθης μας! Και δεν αξίζουν, διότι από θέση ισχύος σήμερα, ως Κυβέρνηση της αριστεράς κουλτούρας, επαναφέρουν την Ελληνική Κοινωνία σε εκείνα τα μαύρα χρόνια, όταν τραγούδι των Συμμοριτών ήταν το γνωστό σε εμάς τους παλαιοτέρους σε ηλικία  «ο αδελφός τον αδελφό να σκοτώνει»!!!! Ο Πρωθυπουργός με τον πιο προκλητικό τρόπο και από θέσεως ισχύος επαναφέρει την Ελληνική Κοινωνία μερικές δεκαετίες πίσω, στην εποχή 1944-1949. 
________Άρα έχει απόλυτα δίκιο η εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της 28.03.2017 όταν γράφει: «Ο Αλέξης Τσίπρας αποτίει φόρο τιμής στον Εαμοβούλγαρο Μπελογιάννη»
________Εμείς, σε παιδική ηλικία τότε, ενθυμούμεθα την 9η Μεραρχία του ενδόξου Ελληνικού Στρατού στην Πάτρα, η οποία είχε αναλάβει να καθαρίσει την Πελοπόννησο από το μόλυσμα των κατσαπλιάδων. Ο Ελληνικός Λαός της είχε δώσει το όνομα «η ενάτη και η χιονάτη».
________Οι νεώτεροι, βέβαια, δεν γνωρίζουν όλα αυτά τα θλιβερά συμβάντα  μιάς πονεμένης εποχής. Ποιός ήταν, λοιπόν, ο Νικόλαος Μπελογιάννης; Μια εφημερίδα, που λέγει τα πράγματα με το όνομά τους, θέτει το ερώτημα: «Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον Μελιγαλά και ο αρχισφαγέας» και γράφει:
          «Καμία απάντηση, φυσικά δεν έδωσε κανένας από τους δυό, για το μακελειό στο Μελιγαλά.  Οι μελλοθάνατοι, άυπνοι διψασμένοι και πεινασμένοι, υποχρεώνονταν δεμένοι με συρματόπλεγμα ανά τρείς, να βαδίσουν χιλιόμετρα ξυπόλυτοι φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους.  Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας προς τον Γολγοθά, δέχονταν ταπεινώσεις, τρομοκρατία και βιαιοπραγίες από τους αιμοδιψείς κομμουνιστοσυμμορίτες.  Πολλοί σφάζονταν κατά τη διάρκεια της διαδρομής.  Όσοι κατάφερναν να φτάσουν στο τέρμα, ένα μεγάλο ξεροπήγαδο, περίμεναν τη σειρά τους παρακολουθώντας τους άλλους αιχμαλώτους να κατακρεουργούνται. Φοβερές κραυγές πόνου αναμειγνύονταν με σπαραχτικούς θρήνους των κατοίκων, τους οποίους οι κατασαπλιάδες είχαν υποχρεώσει να παρακολουθούν τη θανάτωση των δικών τους ανθρώπων.  Μπροστά στην πηγάδα είχαν σχηματιστεί λίμνες αίματος, ενώ ανθρώπινα μέλη βρίσκονταν διάσπαρτα παντού.  Όταν έφτανε η σειρά τους, οι μελλοθάνατοι οδηγούνταν στο στόμιο του ξεροπήγαδου.  Εκεί με τσεκούρια, κλαδευτήρια και πριόνια, σφάζονταν κατά τον αγριότερο και σαδιστικότερο τρόπο και πετάγονταν ημιθανείς μέσα.  Κύριοι υπεύθυνοι της φοβερότερης σφαγής της Ελληνικής Ιστορίας, οι Άρης Βελουχιώτης, Τάσος Κουλαμπάς και Νίκος Μπελογιάννης». (βλ. φ. της 28ης.03.2017, σελ. 13).
_______Και η εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» γράφει:
        «Ηρωοποιεί» η αριστερά τον ηθικό αυτουργό της σφαγής στο Μελιγαλά!»  Το έγκλημα Μπελογιάννη δεν είχε όρια! Τα θύματά του ανέρχονται στον αριθμό των 1.200 ψυχών! Ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. Γεώργιος Σιάντος ….έδωσε εντολή στους απεσταλμένους του «να στρώσουν τον Μωρηά με κορμιά»! Εκεί, λοιπόν, στην Πηγάδα του Μελιγαλά, ανάμεσα στα θύματα ανακαλύπτουμε και τα εξής ανδραγαθήματα του μεγαλο- δολοφόνου:
·        ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΩΝΟΣ, ετών 4
·        ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ετών 17
·        ΠΑΛΑΒΟΣ Η, ΜΑΘΗΤΗΣ, ετών  8
                                               (βλ. φ. της 28ης Μαρτίου 2017, σελ. 11)
___________Μια ευχάριστη νότα στην όλη αυτή δυσάρεστη υπόθεση των Εγκαινίων ήταν ο αλληλοσπαραγμός των εκπροσώπων του Κ.Κ.Ε. και του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. μεταξύ του κ. Δημητρίου Κουτσούμπα και του κ. Αλέξη Τσίπρα.
·        «Ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας εμφανίστηκε αγριεμένος και έτοιμος να βάλει «φρένο» σε αυτό που ο Περισσός διάβασε ως «πράξη μικροπολιτικής σκοπιμότητας και υποκρισίας».  Ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Αγαπάμε την Ελλάδα και το λαό της περισσότερο από ό,τι αυτοί που μας κατηγορούν» με τον γραμματέα του ΚΚΕ να του απαντά από το ίδιο βήμα: «Κάποιοι προσπαθούν να καπηλευτούν αγώνες και να πλασάρουν τον συμβιβασμό ως επανάσταση». Λίγο πριν ο πρωθυπουργός ανέβει στο βήμα, φίλοι και στελέχη του ΚΚΕ αποχώρησαν επιδεικτικά αλλά «αντικαταστάθηκαν» από φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.» 

·        Αλλά και η ΕΣΤΙΑ έγραψε: «Γροθιά» Κουτσούμπα στον Αλέξη Τσίπρα». Και συνεχίζει:
«Σε πόλεμο δηλώσεων, χωρίς προσωπικές αναφορές, μεταξύ Τσίπρα-Κουτσούμπα εξελίχθη η χθεσινή εκδήλωσις για τα εγκαίνια της εκθέσεως του «Νίκου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα. Ο Αλέξης Τσίπρας επεχείρησε να παρουσιάσει τον Νίκο Μπελογιάννη ως σύμβολο όλων των Ελλήνων, απαγγέλλοντας στίχους του Ρίτσου, ενώ το ΚΚΕ δεν επιτρέπει την οικειοποίηση των δικών του ανθρώπων, από πολιτικούς που «πλασάρουν τον συμβιβασμό ως επανάσταση»
(βλ. ενθ. Ανωτ. σελ. 3 της 28.03.2017) 

_______Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας στον  Έλληνα Πρωθυπουργό (είναι όντως Έλληνας; σκέπτεται ελληνικά; αγαπάει την Ελλάδα; γιατί μας πούλησε στους ξένους;) Πρωθυπουργό, διότι κατά την 25ην Μαρτίου δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με την Αγία Λαύρα και τον Παλαιών Πατρών Γερμανό! Δεν είπε ούτε μιά λέξη για το έπος του 1821! Πλην όμως για τον αρχι-δολοφόνο των Ελλήνων αδελφών του, ακόμη και νηπίων,  εκεί κάτω στο Μελιγαλά Νικόλαο Μπελογιάννη είχε και πολύ χρόνο και μεγάλη όρεξη! 
_______Επομένως η κατάρα της διχόνοιας και του διχασμού προβάλλει και πάλιν ενώπιόν μας. Και οι καταραμένοι του διχασμού εκφραστές με πολλή έπαρση μας προκαλούν! «Κανείς δεν είναι πιο αριστερός από τον Πρωθυπουργό» είπε, με πολλή υπεροψία, ο ίδιος και εν πολλοίς φαιδρός Πρωθυπουργός της Ελλάδος!
  _______Ο Θεός να τους συγχωρήσει! 

Αίγιον, 30 Μαρτίου 2017
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 


Σημ. Είπαμε, αρχίσαμε την αντίσταση!  

*****************************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 

1. ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 1ον:«Δεν είχαμε δικαίωμα να θυσιάσουμε τις ζωές αθώων συμπατριωτών μας. Δεν μας πρέπουν λοιπόν, τιμές και μνημεία»                                
*************
«Στόχος του Τσίπρα η μετατροπή της χώρας σε Βενεζουέλα της Μεσογείου ώστε να καταστεί αναπόφευκτη η αποχώρησή της από την Ε.Ε.»
                                                     (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 1.04.2017, σελ. 3)

ΤΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 2ον: 
«Ο Τσίπρας είναι άξιος διάδοχος του Ζαχαριάδη, του Σιάντου και του Ιωαννίδη» 
                                                                      (ΤΟ ΒΗΜΑ, 2.04.2017, σελ. 14)

2. ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ:
«Η δε πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε μια προσεκτική τοποθέτηση, τόνισε πως "τσακώνονται δύο όνοι σε ξένο αχυρώνα. Δεν περιμένω να δικαιωθεί ο αγώνας του ΕΑΜ σε αυτό το Κοινοβούλιο.  Αυτό το Κοινοβούλιο το μόνο που μπορεί να επιβραβεύσει είναι το καρότο και το μαστίγιο απέναντι στο λαό. Δεν περιμένουμε καμία επιβράβευση.  Ούτε ο Μπελογιάννης έδωσε τη ζωή του για ένα τέτοιο Κοινοβούλιο. Έλεος κύριοι. Ναι, ιδεολογικές διαφορές υπάρχουν».
                                                             (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 29.03.2017, σελ. 11)

3. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ:
«Σε ολόκληρο τον κόσμο τους καταδικάζουν, στην Ελλάδα τους δοξάζουν»
                                                             (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 29.03.2017, σελ. 9)

4. Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:
«Τον φοβούνταν και νεκρό»
                                       
                                  (ΕΦΗΜ/ΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, 01.04.2017, σελ. 11)

5. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 02.04.2017, σελ.2)

6. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
«Αντί για εγκαίνια μνημείων που ως μόνο αποτέλεσμα έχουν να διχάζουν και να αναζωπυρώνουν τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος, θα έπρεπε εμείς οι παλιοί κομμουνιστές, και μαζί ο Τσίπρας και η παρέα του, να κρύψουμε το πρόσωπο από ντροπή και να κλάψουμε πικρά».
                                                                  (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 01.04.2017, σελ. 1)


7. ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 28.03.2017, σελ. 12)