Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ

καί 

ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!

****

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

καί

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ !!!!

  «καὶ μὴ συγκοινωνεῖτε τοῖς ἔργοις τοῖς ἀκάρποις τοῦ σκότους, μᾶλλον δὲ καὶ ἐλέγχετε· τὰ γὰρ κρυφῆ γινόμενα ὑπ' αὐτῶν αἰσχρόν ἐστι καὶ λέγειν» 

(Εφεσ. 1,11-12)

 

 

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ!
_______Με πολύ πόνο ψυχής γράφουμε σήμερα δυό λόγια για να αναφερθούμε σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που κατέχει ένα πολύ ευαίσθητο Κυβερνητικό πολιτικό θώκο και σαν στόχο του έχει βάλει να διαλύσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, δηλ. την Μάννα καί Τροφό του Έθνους! 
________Στο τολμηρό αυτό διάβημα προβαίνουμε, ακολουθούντες την προτροπή του Απ. Παύλου προς τους Εφεσίους, προτροπή την οποία εθέσαμεν ως προμετωπίδα αυτής της αναρτήσεως. Τί μας λέγει ο 'Απ. Παύλος; 'Οχι μόνο να μη επικοινωνείτε με αυτούς που δουλεύουν στο σκοτάδι, όχι μόνο να μή μολύνεσθε από τα έργα της αμαρτίας, που είναι έργα του σκότους, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ!  
________Πρόκειται για τον εκ της Τουρκίας ορμώμενο Υπουργό της α-Παιδείας και της .....Πανθρησκείας κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
________Καθώς τα πράγματα το αποδεικνύουν, εκεί στην Βασιλίδα των Πόλεων, συγχρόνως δέ καί κοιτίδα της Ορθοδοξίας, ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! Αντιθέτως,  καθώς φαίνεται,  ερωτεύθηκε πολύ τον ....Ισλαμισμό!  
__________Όταν, λοιπόν, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Παιδείας και Θρηκευμάτων ως στόχο του έθεσε να ολοκληρώσει τό καταστρεπτικό έργο, που είχε αρχίσει ο προκάτοχός του, ο επίσης άθεος Υπουργός κ. Νικ. Φίλης! Ως στόχο του, λοιπόν, ο κ. Γαβρόγλου έθεσε να ταπεινώσει και να ευτελίσει τήν Εκκλησία του Χριστού κια να διαλύσει τον ιερό Εφημεριακό Κλήρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας! 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

1ον: Μας απαγορεύει να διορίζουμε Εφημερίους σε μια από τις κενές οργανικές  εφημερικές θέσεις! 
     Μέχρι προχθές, δηλ. πρίν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, ήταν απολύτως φυσικό καί συγχρόνως αυτονόητο, δηλ. χωρίς διατυπώσεις καί χωρίς κάποια κυβερνητική έγκριση,  νά διορίζουμε ένα νέο Εφημέριο σε μια ενορία, είτε όταν ο εκεί εφημέριος, δηλ. ο παπάς της Ενορίας,  έπαιρνε μετάθεση σε κάποια άλλη ενοριακή θέση, είτε έάν απέθνησκε! Με άλλα λόγια μέχρι χθές η πλήρωση μιάς κενής εφημεριακής ήταν αυτονόητη! Δεν εχρειάζετο κάποια ιδιαίτερη διαδικασία! 
 ________Τά πράγματα άλλαξαν ριζικά από τήν ώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας. Μας απαγόρευσαν να προβαίνουμε σε διορισμούς εφημερίων σε κενές θέσεις: Αντ'  αυτού κατά τα έτη 2015, 2016 και 2017 μας παρεχώρησαν τό δικαίωμα νά διορίσουμε μόνο ένα εφημέριο σε κάθε Μητρόπολη,  δηλ. μάς έδιναν εν συνόλω μόλις 81 εφημεριακές θέσεις κατ' έτος για όλη την Εκκλησία της Ελλάδος! Τελικά από το Δεκέμβριο του έτους 2017 μας αφήρεσαν και αυτό τό «δώρο»! Έκτοτε  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗ ούτε ένας εφημέριος σε ολόκληρη της Επικράτεια σε κανονική οργανική θέση! Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Εμείς στην ιστορική και κατά βάση ορεινή Επαρχία μας έχουμε σήμερα ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ (52) κενές εφημεριακές θέσεις!   
 ______Θέλετε τό αποτέλεσμα σε πιό ωμό στύλ; Στις 21 Απριλίου τρ.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος (δηλ της Λαμίας) κ. Νικόλαος «ετέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία ενός ακόμη αμίσθου Κληρικού της Μητροπόλεως ...., του κ. Παναγιώτου Κολοκυθά...Ο νέος Διάκονος θα εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων για να ζήσει. Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν διόρισε κανένα κληρικό ούτε το 2018, ούτε φέτος. Δόξα τω Θεώ, η Εκκλησία πορεύεται» (βλ. Περιοδικό Φθιωτική εκκλησιαστική φωνή, τ. Μάρτιος-Απρίλιος 2019, σελ. 3).  

_________Ο κ. Γαβρόγλου, ο κ. Τσίπρας και οι λοιποί άθεοι και αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ! Έλληνες Αδελφοί, ξυπνείστε!  

2ον: Προσπάθεια καταργήσεως των οργανικών εφημεριακών θέσεων.
_________Το άλλο μεγάλο, και συγχρόνως πολύ πονηρό, κόλπο του κ. Γαβρόγλου και των λοιπών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ήταν η μυστική Συμφωνία μεταξύ του Αρχιεπισκόπου μας  κ. Ιερωνύμου και του άθεου Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα περί διακοπής της μισθοδοσίας του Εφημεριακού Κλήρου από το  Δημόσιο Ταμείο, γεγονός, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στην Εκκλησία μας! Τελικά η Συμφωνία αυτή, ευτυχώς, δεν επικυρώθηκε από την σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και συνεπώς μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ! 
_________'Ολα αυτά όμως σημαίνουν, ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία επί των  ημερών του κ. Γαβρόγλου ευρίσκεται υπό διωγμόν!   

3ον: Διώκει, λοιπόν, την Ορθοδοξία μας, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ  διορίζει ιεροδιδασκάλους Μουφτήδες για τους Μουσουλμάνους της Θράκης!!!!

_________Την ίδια ώρα ο φιλο-Μουσουλμάνος Υπουργός κ. Γαβρόγλου ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Με Απόφασή του, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (βλ. ΦΕΚ 1671/11.08/2015, τ. Β΄) προκηρύσσει «Πρόσκληση υποβολής υποψηφιο τήτων για την επιλογή εκατόν είκοσι (120) ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου»!!! 
_________Με άλλα λόγια ο κ. Γαβρόγλου στα Δημόσια Σχολεία των Ορθοδόξων Ελληνοπαίδων κατήργησε μεν την διδασκαλία της Χριστιανικής Διδασκαλίας, δηλ. του μαθήματος των Θρησκευτικών, και άρα την διδαχή του Ευαγγελίου, αφού μετέτρεψε το Μάθημα των Θρησκευτικών σε Μάθημα Θρησκειολογίας, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ θεσμοθετεί την Διδασκαλία του Κορανίου στίς Μουφτείες της Θράκης!!!!!!! Θα το επαναλάβουμε: Ο κ. Γαβρόγλου,  καθώς φαίνεται, ερωτεύθηκε τόσο πολύ τον ...Ισλαμισμό!  

 Ιδού και η απόδειξη! 

Η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως:


¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

 _________Συνεπώς δεν υπερβάλλουμε, όταν χαρακτηρίζουμε τον κ. Γαβρόγλου ως             ΥΠΟΥΡΓΟ 
ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ και ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Με περισσή τιμή κρατάει στα χέρια του το Κοράνιο, φορεί δε καί κόκκινο κασκόλ!

__________Σας φαίνεται υπερβολικός ο χαρακτηρισμός μας; Ιδού μια ακόμη απόδειξη! 
«Τεμενάδες του Γαβρόγλου για την ψήφο των Μουσουλμάνων...... Νέα κυβερνητική φιέστα στο τέμενος του Βοτανικού, που δεν είναι κάν έτοιμο...Σόου του Κώστα Γαβρόγλου στο τζαμί του Βοτανικού για το Photo opportunity σε μια απέλπιδα προεκλογική προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να αναζητήσει ψήφους από τη δεξαμενή των Μουσουλμάνων μεταναστών, που έχουν αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα και επομένως δικαίωμα ψήφου», γράφει η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 8ης Ιουνίου 2019, σελ. 15) 
 
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!- ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΔΑΣ,                     ΔΗΛ. ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΑ!
________Αξιοσημείωτο στην υπόθεση αυτή είναι και το γεγονός, ότι ο κ. Γαβρόγλου έσπευσε να βγάλει τα παπούτσια του και να εισέλθει ξυπόλυτος στο Τέμενος! Στο Τέμενος, του οποίου όμως η ανοικοδόμησις δεν έχει ολοκληρωθή εισέτι καί συνεπώς δεν έχει καθιερωθή  ως τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων! ΑΡΑ:
 Κώστας Γαβρόγλου, ο σφοδρός πολέμιος του Σωτήρος Χριστού καί συγχρόνως ένας ταπεινός προσκυνητής του Μωάμεθ!!!!!!!! «Περιχαρής μπροστά στον φωτογραφικό φακό ο Κώστας Γαβρόγλου, που εισήλθε στο τέμενος ανυπόδητος» γράφει σχόλιο της εφημερίδος!!! 

___________Πρός τιμήν της η φιλόθεος Δικηγόρος των Αθηνών Ερίτι-μος Κυρία Αικατερίνη Κ. Παντελίδου με τρείς μέχρι σήμερα Προσφυγές της στο Σ.Τ.Ε. προσπαθεί να ακυρώσει την εγκατάσταση του Μουσουλμανικού Τεμένους στο Βοτανικό, διότι ο χώρος εκεί είναι «ένας χώρος απολύτως και αρρήκτως ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ». Μεταξύ των άλλων, λοιπόν, απέστειλε καί Εξώδικο Διαμαρτυρία «στον Τουρκολάγνο Γαβρόγλου.......» καί γράφει: «Δεν σέβεσθε ούτε ιερό ούτε όσιο» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 10ης Ιουνίου 2019, σελ.10).

4ον: Το καταστρεπτικό έργο του κ Γαβρόγλου δεν ξέφυγε ούτε της προσοχής του ημερήσιου Τύπου!


1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
«Από το τζαμί στο gay pride, μια μέρα διαφορά!» «Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο τέμενος για επιθεώρηση, ο κ. Γαβρόγλου είναι πολύ πιθανόν να πάει στο Gay Pride, το επονομαζόμενο πιά καί Athens Pride, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση....» (βλ. φ. της 8ης Ιουνίου 2019, σελ. 5) Επομένως ο Υπουργός της α-Παιδείας κ. Γαβρόγλου δεν δυσκολεύεται να λέγει: «καί με τό σκύλο bonjour και με τη γάτα καλημέρα» όπως λέγει η λαϊκή παροιμία! Δηλ. και προσκυνητής,  ανυπόδητος δε καί ξυπόλυτος, στο τζαμί του Μουσουλμάνων καί θαυμαστής των Ομοφυλοφίλων, οι οποίοι εντελώς αδιάντροπα, βγήκαν στους δρόμους των Αθηνών όχι ολόγυμνοι, αλλα και ξεφτύλισαν και την Σημαία μας! 
2. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Οι ξεβράκωτοι του Gay Pride προσέβαλαν και τη σημαία... Εικόνες αθλιότητας και αίσθηση απόλυτης ηθικής και πνευματικής κατάπτωσης στο φεστιβάλ των γκέι στο κέντρο της Αθήνας» (βλ. φ. της 10ης Ιουνιου, σελ. 1η και 18).


3. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
«Αναμένεται νέο ...σφυροκόπημα», γράφει η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Και συνεχίζει: «Αυτά θα συμβούν στην Εκκλησία άν εκλεγούν ξανά οι άθεοι. Είναι άθεοι, είναι αναίσχυντοι και ξεδιάντροποι. Χωρίς ίχνος συναίσθησης που πατάνε και που βρίσκονται» (βλ. φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 16)

 4. Η ΚΙΒΩΤΟΣ

«Βρίζετε τα Θεία όπου καί όποτε θέλετε.....». Από την 1η Ιουλίου μπορείτε να βρίζετε δημόσια τα Θεία, τους νεκρούς και ό,τι άλλο θίγει τη θρησκεία......Σύμφωνα με το νέο Π.Κ. καταργούνται άρθρα, τα οποία συνδέονται άμεσα με τη θρησκεία, την πίστη, την οικογένεια, τους νεκρούς» (βλ. φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 11).  

5. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

«ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ή ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ΝΕΟΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΑΠΟ "ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ"! 
«.....Τήν ίδια ώρα οι άθεοι Συριζαίοι κατάργησαν τον Χριστιανισμό ως επίσημη Θρησκεία της Χώρας (το θέλουν ένα ουδετερόθρησκο Κράτος) και προσλαμβάνουν 120 Μουφτήδες "για να διδάσκουν το Κοράνι"!» (βλ.φ. της 13ης Ιουνίου, σελ. 2).

6. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ








 φ. της 11-03-2017

φ. της 12-06-2019



7. ΚΑΙ ΤΟ INTERNET!


«Η Συμφωνία Εκκλησίας – Πολιτείας – Το πάγωμα του διαλόγου – Η μισθοδοσία των Κληρικών - Οι αντιδράσεις του Συνδέσμου Κληρικών – Η άρνηση του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως προς την προωθούμενη συμφωνία – Οι αλλαγές στα σχολικά προγράμματα και το μάθημα των Θρησκευτικών, όλα ήταν στην ατζέντα του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου στην εκπομπή της ΕΡΤ “Η επόμενη μέρα”.

(βλ.https://www.newsit.gr/uncategorized/enoxlimenos-o-gavroglou -oi-ierarxes-pou-arnountai-ti-symfonia-tha-logodotisoun-stin-istoria/2754074/) 
 «Την ώρα που ο διάλογος με την Εκκλησία έχει παγώσει ο  Υπουργός Παιδειάς Κώστας Γαβρόγλου, τονίζοντας ότι από την πλευρά της Πολιτείας «δεν μπαίνουν τίτλοι τέλους», τόνισε με νόημα :«Η Εκκλησία αρνείται να πάρει θέση. Δυστυχώς κάποιοι από την Ιεραρχία, ευτυχώς όχι όλοι και αυτό είναι το θετικό, δεν θέλουν να επέλθει αυτή η συμφωνία. Αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην ιστορία.» Ερωτηθείς για τις αλλαγές, οι οποίες προωθουνται στα σχολικά προγράμματα στάθηκε ιδιαίτερα στο  μάθημα των θρησκευτικών τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Υπήρξε μια συμφωνία πριν τρία χρόνια μεταξύ του Αρχιεπισκόπου, του τότε υπουργού Νίκου Φίλη και του Πρωθυπουργού ότι το μάθημα των Θρησκευτικών θα είναι υποχρεωτικό. Να μην γίνονται λοιπόν άδικα των αδίκων «μαγκιές», μια ώρα διδακτικής ύλης θρησκευτικά δεν είναι το τέλος του κόσμου.Το μεγάλο πρόβλημα με τα θρησκευτικά είναι ότι ελάχιστοι μαθητές το παίρνουν στα σοβαρά. Με τα καινούργια βιβλία που έχουμε και με τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στο μάθημα τα τελευταία χρόνια τα θρησκευτικά είναι ένα σοβαρό μάθημα και τα παιδιά θα πρέπει να το παίρνουν στα σοβαρά ως μέρος της γενικής παιδείας»............

«Για την προωθούμενη συμφωνία  Εκκλησίας – Πολιτείας ο κ. Γαβρόγλου υπογράμμισε: «Από την πλευρά της πολιτείας γίνανε όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στις επικείμενες αλλαγές που είχαν αναγγελθεί από το προσύμφωνο του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο, αλλά η Ιεραρχία αρνείται να συζητήσει το θέμα της μισθοδοσίας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συζητήσεις να έχουν παγώσει. Σε κάθε δημοκρατία όλα τα θέματα πρέπει να συζητιούνται, η Ιεραρχία με την στάση της αρνείται τον διάλογο».Αναφερόμενος στις αντιδράσεις του ΙΣΚΕ ανέφερε: «Το καθεστώς των ιερέων ως δημοσίων υπαλλήλων είναι στον αέρα. Εμείς αυτό θέλαμε να το αλλάξουμε. Προκλήθηκαν εντάσεις κυρίως από το συνδικαλιστικό όργανο των ιερέων που προέβη σε πρωτοφανείς δηλώσεις λέγοντας ότι η εκκλησία έχει δώδεκα χιλιάδες άμβωνες και ότι έρχονται εκλογές. Εμείς τέτοιες ενέργειες δεν τις σχολιάζουμε καθόλου».Στο ερώτημα αν μπαίνουν τίτλοι τέλους στις συζητήσεις είπε: «Η Εκκλησία αρνείται να πάρει θέση. Από την πλευρά μας δεν μπαίνουν τίτλοι τέλους. Δυστυχώς κάποιοι από την Ιεραρχία, ευτυχώς όχι όλοι και αυτό είναι το θετικό, δεν θέλουν να επέλθει αυτή η συμφωνία. Αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην ιστορία.».....

(βλ.https://www.dogma.gr/videos/enochlimenos-o-gavroglou-oi-ierarches-pou-arnountai-ti-symfonia-tha-logodotisoun-stin-istoria/100759/)

 

 

8. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΑ!

 

«Μάγκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα»!

 

______Ποιός τα λέγει αυτά; Η πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καί πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Δέσποινα Χαραλαμπίδου! 
(βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 11ης Ιουνίου, σελ. 4).  

 

 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


 ________________Αγαπητοί μου Αναγνώστες,

_________Έπειτα  απο όλα τα παραπάνω συντριπτικά στοιχεία διερωτώμαι: Έχετε αντιληφθεί που οδηγείται η Χώρα μας; Μετά βεβαιότητος σας τό λέγω: Χωρίς τόν Θεό Πατέρα μας και Προστάτη μας οδηγούμεθα στην καταστροφή! Ο Πανάγαθος Θεός με κάποια σημάδια καταστροφικά μας δίνει μηνύματα επιστροφής στην πατρική αγκαλιά Του! Προχθές ήταν η φωτιά στο Μάτι και τη Ραφήνα, όπου μόνον οι Ναοί καί τα Προσκυνητάρια ΔΕΝ κατεστράφησαν απο τη φωτιά! Χθες ήταν τό χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκόλφ που κτύπησε τη Γερμανία (βλ. Δημοκρατία, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 26). Σήμερα στη Γαλλία είχαμε επίσης μια ακόμη χαλαζόπτωση και το χαλάζι ήταν ακόμη μεγαλύτερο, Είχε μέγεθος της μπάλας του Τένις, δηλ όσο ένα αυγό!!!! Μην απορείτε! Με την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση ο Διάβολος κυριαρχεί παντού!
________Αλλά κι εμείς στην καρδιά του καλοκαιριού μόλις χθές είχαμε καταστρεπτικές βροχές στην περιοχή των Πατρών!  Παράξενα πράγματα! 


________Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι άθεοι και πολέμιοι του Χριστού, όπως ο Αλεξ. Τσίπρας, ο Νικ. Φίλης, ο Κωνστ. Γαβρόγλου καί όλη η λοιπή Συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έδιωξαν τον Χριστό απ'  τη ζωή μας! Μας παρέδωσαν στην εξουσία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, δηλ. του Διαβόλου! Έφεραν τον Διάβολο να κυβερνάει τον τόπο! ΟΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΗΡΙΩΝ, όπου το ένα κατασπαράσσει το άλλο! 
  • Έτσι, λοιπόν, η 70χρονη κόρη δολοφονεί την 95χρονη Μητέρα της, την στιβάζει σε ένα σακκί  και..... την πετάει στα σκουπίδια (βλ. Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, Κυριακή της Πεντηκοστής).

  •   Ο πατέρας ασχημονεί σεξουαλικά στην θετή 12χρονη κόρη του!
  •   Μια γερόντισσα-τρόφιμος ενός Γηροκομείου ηλικίας .....102 ετών δολοφόνησε  μια άλλη γερόντισσα 92 ετών τρόφιμο του ιδίου Γηροκομείου, η οποία που ζούσε σε ένα διπλανό δωμάτιο! Η υπεραιωνόβια ήλικίας 102 ετών φόνισσα γιαγιά στραγγάλισε την γειτόνισσά της! Κυριολεκτικά την έπνιξε!!! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).
  • Δυό νεαροί «μαχαίρωσαν περιπτερά  και ένα φίλο του στην πλατεία Συντάγματος!» Τό θύμα προσπάθησε να τους αποτρέψει, «με αποτέλεσμα  να δεχθεί  μια μαχαιριά κάτω από τη μασχάλη  και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος!....Οι τρομακτικες σκηνές διαδραματίσθηκαν μπροστά σε δεκάδες τουρίστες, που κινούνταιν στο Σύνταγμα...» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 17). 
  • «Νεαρές Ρομά ξυλοκόπησαν 89χρονη για ένα χρυσό σταυρό» στη Λαμία! «Όλα έγιναν το πρωΐ της Δευτέρας. Την πόρτα  της 89χρονης γυναίκας κτύπη-σαν δύο νεαρές Ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών. Μόλις εκείνη άνοιξε ανυποψίαστη, εκείνες μπούκαραν μέσα, την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έρριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι  και απέσπασαν απο τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα! Αμέσως μετά "εγιναν καπνός" » (βλ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).
  •  Και για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της κυριαρχίας του Αντιχρίστου στη Χώρα μας σας μεταφέρουμε τό «ρεζουμέ» όλης αυτής της θλιβερής καταστάσεως, η οποία επικρατεί στην δύστυχη Ελλάδα μας: «ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Σε ρυθμό καταιγίδας οι αυτοκτονίες στην Επικράτεια. Πέφτουν από γέφυρες, γκρεμίζονται από μπαλκό-νια, κρέμονται από δέντρα. 14χρονη έπεσε στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο, Άντρας αυτοπυρο-βολήθηκε στο Μαρούσι, Γυναίκα έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου! Ακόμη δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε Θεσσαλονίκη και Χανιά» (Βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ. 19).
  •    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι κ.κ. Τσίπρας, Γαβρόγλου και λοιποί  πολέμιοι του Χριστού, θιασώτες του ουδετερόθρη- σκου Κράτους, μανιακοί διώκτες του Ελληνόψυχου Ορθόδοξου παπά, ενώ συγχρόνως εμφανίζονται ως θαυμαστές των Μουφτήδων και υπέρμαχοι του Μωάμεθ μετατρέπουν σε ΚΟΛΑΣΗ την ανθρώπινη Κοινωνία! Θα το φωνάξουμε κι εμείς! «Μάγκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα»!
 
_________Ένας θεοφώτιστος Μοναχός από το Άγιον Όρος μάς έστειλε το εξής μήνυμα:   «....Μέ τούς Τούρκους θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή, και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι, που βρίσκονται βορειότερα (Σέρβοι). Μετά από αυτήν την αναταραχή θα γίνει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....Δεν είναι μακρυά ο καιρός. Να το ξέρετε αυτό. 'Εφτασε, έφτασε, Κρατηθείτε, λοιπόν, από τον ΘΕΟ και αρπαχτείτε από το φουστάνι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στο ΘΕΟ. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα».  Εύχομαι η Παναγία μας η Τρυπητή να σκέπει και  να αγιάζει και όλους εμάς και όλον τον κόσμο. 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ  ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ, 16 ΙΟΥΝΊΟΥ 2019

******************

ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΓΡ. ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ:

«ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»!


Γεννήθηκες για την καταστροφή 
κι ήρθες να γκρεμίσεις μια ζωή, 
δε συλλογίστηκες τι πας να κάνεις
μαχαίρι μου ’μπηξες, τρελή θα με πεθάνεις

..................

Μ’ ένα ποτήρι πίναμε κι οι δυο
τώρα τα ’χεις κάνει ρημαδιό
που με παράτησες χωρίς αιτία
και με ρεζίλεψες σ’ όλη την κοινωνία

............

Κουρέλι μου ’χεις κάνει την καρδιά
που μ’ άφησες, σκληρή, κάποια βραδιά
παλάτι σου ’χτισα πάνω στα αστέρια
όμως το γκρέμισαν, τρελή, τα δυο σου χέρια

...........................


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019


Η Χούντα του ΣΥΡΙΖΑ συνέλαβε Ιεροψάλτη στον Βοτανικό επειδή ζωγράφισε τον Σταυρό

– Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν κατά τις τελευταίες μέρες του Καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑ
– Ο διωγμός κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας συνεχίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό
– Δείτε τι καταγγέλει η δικηγόρος Αικατερίνη Παντελίδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ:

Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος συνέλαβαν οι Έλληνες Αστυνομικοί τον Έλληνα συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη, ιεροψάλτη στην παράκληση που τελούμε κάθε Σάββατο στις 5 η ώρα, στην Παναγία την Ελευθερωτρια στο βοτανικό, στην Ιερά Οδό 114, εξω από τη σιδερένια πόρτα του κοινόχρηστου χώρου πρασίνου (εκεί που οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήση το ισλαμικό τέμενος).
Συγκεκριμένα μετά το πέρας της παρακλήσεως ο ανωτέρω συμπατριώτης μας εζωγραφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο κατά τα ανωτέρω.
Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί συνέλαβαν αυτόν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνου όπου μετά τις νόμιμες διαδικασίες τον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί κατά την διαδικασία του αυτοφώρου.
Παρά τις επίμονες νομικες προσπάθειες μας να αφεθεί ελεύθερος, δεδομένου ότι κρατείται με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας, εντούτοις ως μας πληροφόρησαν μετά βεβαιότητος ανώτερα κυβερνητική  αρχή επέμενε δια την κράτηση του. 
Διώκονται οι πατριώτες Χριστιανοί και αφήνονται ελεύθεροι να διασύρουν τα Ιερά και τα όσια μας αυτοί που καίνε την σημαία μας και αυτοί που γυμνοί αναιδώς περιτυλισσονται με αυτήν. 
Ο αδελφός μας σήμερα το βράδυ, παραμονή Πεντηκοστής, θα το περάσει στο κρατητήριο σαν ο έσχατος εγκληματίας επειδή ετολμησε στον ενθουσιασμό του να γράψει το Ιερό σύμβολο του πανίερου Σταυρού.
Από το κρατητήριο, φεύγοντας, ο αδελφός μας κρατούμενος μάς είπε θαρραλέα: συνεχιστε τον αγώνα!
Αδέλφια μου, Έλληνες Χριστιανοί,
Συνεχίζουμε τον αγώνα με πίστη στους θεσμούς μας.
Συνεχιζομε τον αγώνα με πίστη στον τριαδικό Θεό μας υποσχόμενοι σε Αυτόν ότι θα επανασυστήσομε  στον ίδιο ακριβώς χώρο τον κατακρημνισθέντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος – Παναγίας Ελευθερωτριας.
Κανενα τέμενος στον ιερό μας χώρο δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει.
Αθηναι, 15/6/2019
Αικατερίνη Κ. Παντελίδου
Δικηγόρος