Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.........ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ.


Χθές μόλις η κρατική Τηλέοραση (Νετ-ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ της 10ης Φεβρουαρίου, ώρα 06.30-06.55) διά των τηλεπαρουσιαστών της προέβη σε διδασκαλία και προτροπή πρός την πράξη του αυνανισμού, την οποία η διδασκαλία της Εκκλησίας εντάσσει στο χώρο των παθών και ονομάζει αμαρτία! Τό πάθος δηλ. που η καί "αργκώ" ακόμη το έχει απαξιώσει και το ονομάζει χλευαστικά μόνον με τον όρο μ@λ@κί@, το λανσάρισαν δημοσίως οι κ.κ. ΦΩΤΙΣΤΑΙ και ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ του Ελληνικού λαού! Καταφεύγω κατ' ανάγκην στη χρήση της απαραδέκτου αυτής λέξεως και ζητώ την κατανόηση των αναγνωστών μου, επειδή είναι λέξη που χρησιμοποιείται στο ιερό κείμενο του Ευαγγελίου, αλλά και σε ευχές της Εκκλησίας μας (.....θεραπεύων πάσαν νόσον καί πάσαν μ@λ@κί@ν εν τω λαώ). Αυτό λοιπόν, που καταδικάζει η ηθική του Ευαγγελίου οι κ.κ. τηλεπαρουσιαστές της Κρατικής TV το έκαμαν "συμβουλή" καί προτρέποντας μάλιστα έα νέο άνθρωπο να το επιχειρήσει!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ.
Λοιπόν, ένας φοιτητής από τά Γιάννενα, που ετοιμαζόταν για εξετάσεις μετά από δύο ώρες περίπου, και ετοιμαζόταν για αυτές επί ένα μήνα, παραπονέθηκε πως ένεκα της μελέτης είχε ένα μήνα τώρα να ζήσει μια γενετήσια ομιλία καί επαφή.

Τότε οι δύο υπεύθυνοι τηλεπαρουσιαστές, διερωτώμενοι ο ένας με τον άλλον είπαν πολλά ....... περί του σέξ χαριτωμένα μεταξύ τους, οπότε ο κ. Λυριντζής ακούσθηκε νά λέγει πρός τόν συνεργάτη του:

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣΕΞ;" !!!!!!!


Μπράβο σας, κύριοι! Είσθε καί γονείς!

Με βάση αυτά τά δεδομένα, καί όχι μόνο, αποδέχομαι την πρόσκληση που κυκλοφορεί με e-mail από τόν ένα στον άλλο παραλήπτη με το κατωτέρω περιεχόμενο. Ελάτε, λοιπόν, κι εμείς σήμερα να κλείσουμε αυτό το χαζοκούτι, που λέγεται τηλεόραση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Δώστε της σήμερα μια κλωτσιά, όπως ένα μουλάρι.


+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Σημ. Ευχαριστώ την αγαπητήν μοι Π. Χ...., που είχε την καλωσύνη να μου αποστείλει το e-mail

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣβήστε την τηλεόραση!
Για μια μέρα, έστω.
Δείξτε τους την δύναμη του κοινού
.Μην τους δώσετε άλλο το δικαίωμα της χειραγώγησής μας.
Ζητάμε ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση,
έγκαιρη, έγκυρη και σοβαρή ενημέρωση,
χωρίς ροζ και κίτρινες αποχρώσεις.

Λέμε όχι:

Στην παραπληροφόρηση της διαπλοκής.
Στα χειραγωγούμενα ΜΜΕ.
Στην συγκάλυψη των σοβαρών θεμάτων.
Στις εκπομπές - σκουπίδια χάριν τηλεθέασης.
Στα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων.

Απαιτούμε σεβασμό και ποιότητα.

Κλείνουμε την τηλεόραση στις 11 Φεβρουαρίου.Όλοι μας!


Υ.Γ Στείλτε το με mail στους γνωστούς σας.Ας τους αποδείξουμε οτι δεν ανεχόμαστε άλλο τα σκουπίδια τους.
ΣΗΜ. Πέρασε πια η ημέρα, αλλά θα παρατείνω την ανάρτηση, μόνο και μόνο για να αναδειχθή το περιστατικό της ΝΕΤ!