Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΖΩΗΣ - ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ " ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ"
ΔΗΛ. ΤΗΣ κας  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ...ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

__________Η κα Διαμαντοπούλου τα έχει βάλει τόσο με τήν Ορθόδοξο Εκκλησία μας όσο και μέ τό μάθημα των Θρησκευτικών, Δεν της αρέσει το υφιστάμενο καθεστώς. Δεν θέλει τα παιδιά μας να μαθαίνουν στα σχολεία για τήν Ορθόδοξη Πϊστη μας, για την Εκκλησία μας, για  την Ορθόδοξες Παραδόσεις μας! Προτιμάει να μαθαίνουν για την πολυγαμία των Μουσουλμάνων, για τα "ουρί" και τα πιλάφια του Παραδείσου!  Η κα Διαμαντοπούλου δεν θέλει να μαθαίνουν τά παιδιά μας τήν ηθική, όπως τήν διδάσκει η Ορθόδοξη Εκκλησία μας! Αν όμως δεν διδαχθής  την χριστιανική ηθική, μένεις εκτεθειμένος στην ανηθικότητα! Αυτό άραγε είναι τό πρότυπο ζωής που θέλει να λανσάρει η κα Διαμαντοπούλου στα Ελληνικά Σχολεία;Ίσως έτσι νά είναι! Παρά τό γεγονός, ότι έχουμε ενδείξεις, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Πρίν λίγες  ημέρες, όταν βρέθηκε στό Λονδίνο, μίλησε καθαρά καί πολύ απαξιωτικά για τη Ορθόδοξη Εκκλησία! Καθώς  μετέδωσαν τα Πρακτορεία Ειδήσεων: Πρώτον, επισκέφθηκε ένα Τζαμί καί ελαβε πληροφορίες γύρω από τον τρόπο λειτουργίας του. Δεύτερον,  εδήλωσε ότι θα μετατρέψει τό μάθημα των θρησκευτικών σε μάθημα θρησκειολογίας!  Έτσι λοιπόν  οι μαθητές θα μαθαίνουν όχι για τον Σωτήρα Χριστό, τον αληθινό Θεό, αλλά για τον Μωάμεθ! Θα μαθαίνουν επίσης όχι για την Αγία Γραφή, αλλά για το Κοράνιο! Τρίτον, θα άπαλλάξει τα σχολεία από τίς εκκλησιαστικές επιδράσεις!  Τι κακό άραγε έκανε η Εκκλησία στην Εκπαίδευση;
________Ιδού οι σχετικές Δηλώσεις της κας Διαμαντοπούλου:
"Επίσης, η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε και στο μάθημα των θρησκευ-τικών επισημαίνοντας, ότι το μάθημα των θρησκευτικών απαλλάσσεται από εκκλησιαστικές επιρροές και θα αναφέρεται πλέον σε όλες τις θρησκείες"
________Στα πλαίσια της τακτικής αυτής απαγόρευσαν στους ιερείς να επισκέπτωνται τα Δημόσια Σχολεία! Απαγόρευσαν επίσης στους κληρικούς μας να μεταβαίνουν στα σχολεία για να εξομολογήσουν τά παιδιά μας. Κατήργησαν ωσαύτως τον τακτικό εκκλησιασμό των μαθητών. Υποβάθμισαν τήν εορτή των Τριών Ιεραρχών! Αυτές άραγε ήσαν οι εκκληστιστικές επιρροές στην εκπαίδευση; Παράλληλα διαβάζουμε με οργή, ότι σε κάποιο Νηπιαγωγείο Σχολείο των Αθηνών πολύ πρόσφατα γιόρτασαν -προσέξτε: τα ορθόδοξα ελληνόπουλα- την εορτή "Μπαϊράμι" των Μουσουλμάνων!  Ο Χριστός καί οι Ορθόδοξοι Κληρικοί εκδιώκονται από την Εκπαίδευση! Ο Μωάμεθ καί οι γιορτές του Ισλαμισμού εισάγονται στην Εκπαίδευση! Η καθιερωμένη πρωϊνή προσευχή "εξω-πετάγεται", καταργείται  από κάποια σχολεία μας! Στη θέση της εισάγονται και χρησιμοποιούνται ποιήματα του αριστερών φρονημάτων ποιητή Γιάννη Ρίτσου! Εύγε καί πάλιν εύγε, κα Διαμαντοπούλου, Τα έχετε βάλει με το Χριστό καί τήν Εκκλησία Του! Αλλά, κυρία Αννούλα μου,  μη λησμονείτε τό "σκληρόν σοι πρός κέντρα λακτίζειν!"  Είναι καταστρεπτικό για σένα να κλωτσάς τα καρφιά,  κα Διαμαντοπούλου, δηλ. να πολεμάς τό Χριστό μας και την Εκκλησία Του! Τίποτε δεν σε εδίδαξε η περιπέτεια του Κομμουνισμού στο πάλαι ποτέ Σιδηρούν Παραπέτασμα; Εκεί η πίστη καί η απιστία ήλθαν σε σφοδρή αντιπαράθεση επί ογδόντα τόσα χρόνια. Στο τέλος όμως  η Ορθόδοξη Πίστη ενίκησε!
________ Με όλους αυτούς τους τρόπους οι του Υπουργείου Α-παιδείας καί Α-θρησκευμάτων άνοιξαν τώρα πιά τις πύλες της κολάσεως. Η πάσης μορφής διαφθορά έλαβε δελτίο "ελευθέρας κυκλοφορίας" στον ελλαδικό χώρο! Το δελτίο "ελευθέρας", δηλ. ενός τρόπου ζωής χωρίς ηθικές δεσμεύσεις, χωρίς χαλινάρι, χωρίς φόβο Θεού, έλαβαν και χρησιμοποιούν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Βιομήχανοι, Επιχειρηματίες, μικρομεσαίοι, γονείς και παιδιά, αγόρια και  κορίτσια, κληρικοί καί λαϊκοί, μικροί καί μεγάλοι! Ετσι η ασυδοσία έφερε την διαφθορά των ψυχών και των σωμάτων! Η σαπίλα κυριαρχεί τώρα πιά παντού! Λησμονήσαμε το αρχαίο ρητό: "Πάσα επιστήμη, χωριζομένη αρετής,  πανουργία και ου σοφία φαίνεται!". Λησμονήθηκε γρήγορα κάτι που είπε καί ο Λεχ Βαλέσα: "Άνθρωπος χωρίς Θεό είναι επικίνδυνος!" Ἐτσι λοιπόν φθάσαμε πιά στο χείλος της αβύσσου! Σήμερα πιά γίνεται λόγος για το Σύμφωνο ελευθέρας Συμβιώσεως, για τούς γάμους των Ομοφυλοφίλων, για Παρελάσες τὠν Gays στη Θεσσαλονίκη, για τον ελεύθερο έρωτα, για τον αγοραίο έρωτα, για σωματεμπορία, για μπράβους και νονούς διαφόρων ειδικοτήτων, για άθεσμες σχέσεις! Στο όνομα της ελευθερίας όλα επιτρέπονται! Η χριστιανική ηθική όλα αυτά τα περιγράφει, τα καταδικάζει  και  τα απαγοερεύει! Να τι μάς λέγει ο λόγος του Θεού: "Προς Ρωμαίους 24-32


" Γι’ αυτό τους παρέδωσε ο Θεός στις βρωμερές επιθυμίες τους και τους άφησε να ατιμάζουν μόνοι τους τα σώματά τους. Γιατί στη θέση της αλήθειας του Θεού έβαλαν το ψέμα και σεβάστηκαν και λάτρεψαν την κτίση αντί για τον Κτίστη - ας είναι ευλογημένος αιώνια• αμήν.
Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, τους παρέδωσε ο Θεός σε επαίσχυντα πάθη: έτσι, οι γυναίκες αντικατέστησαν τις φυσικές σχέσεις με αφύσικες• το ίδιο και οι άντρες• άφησαν τη φυσική σχέση με τη γυναίκα και φλογίστηκαν με σφοδρό πάθος ο ένας για τον άλλο, διαπράττοντας ασχήμιες αρσενικοί μ’ αρσενικούς, και πληρώνοντας έτσι με το ίδιο τους το σώμα το τίμημα που ταίριαζε στην πλάνη τους. Κι αφού το θεώρησαν περιττό να γνωρίσουν το Θεό ενσυνείδητα, τους παρέδωσε ο Θεός στη μωρία τους, κι έτσι κάνουν ανάρμοστα πράγματα. Είναι γεμάτοι από κάθε είδους αδικία, πορνεία, πονηρία, πλεονεξία, κακία. Είναι γεμάτοι φθόνο, φόνο, φιλονικία, απάτη και κακοήθεια. Κακολογούν και κατηγορούν ο ένας τον άλλο, μισούν το Θεό, είναι κακοποιοί, υπερήφανοι, αλαζόνες, σκέφτονται μόνο πώς θα βλάψουν τους άλλους, είναι ανυπάκουοι στους γονείς τους. Άνθρωποι χωρίς σύνεση, δεν κρατούν το λόγο τους, δεν έχουν στοργή, διαλλακτικότητα και έλεος. Κι ενώ γνωρίζουν καλά τη θεϊκή προειδοποίηση, πως όσοι συμπεριφέρονται έτσι είναι καταδικασμένοι σ’ αιώνιο θάνατο, όχι μόνο κάνουν όλα όσα αναφέραμε, αλλά και επιδοκιμάζουν όσους βλέπουν να συμπεριφέρονται έτσι". (Ρωμαίους  1,24-32)


_______Και τώρα ας έλθουμε στα παραδείγματα, δηλ. στην εφαρμογή αυτών των αρχών της αχαλίνωτης ελευθερίας: ανήλικα κοριτσάκια των εννέα καί  δέκα χρόνων οδηγούνται στο γάμο κατά το δίκαιο του Ισλάμ!


(Ας κάνουμε μια παρένθεση για να πούμε για γάμοπυς κοριτσιών 7 καί 8 ετών στο Ισλάμ! Διαβάστε προσεκτικά:
Σχετικά με τους μουσουλμανικούς γάμους στη Γάζα, όπου είδαμε τους γαμβρούς να κρατούν από το χέρι 7χρονα και 10χρονα κοριτσάκια -νύφες τους, επιτρέψατέ μου να καταθέσω και τις εξής συμπληρωματικές σκέψεις.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι μουσουλμάνοι διακατέχονται από τόση μειονεξία και ατολμία σχετικά με τα ήθη και τα πιστεύματά τους. Παίρνουν ως γνώμονα τον χριστιανικό πολιτισμό και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους.Ακόμη και την επιθετική και ημιάγρια "ιεραποστολή" τους, ως και την τζιχάντ (ιερό πόλεμο πλήρη κακουργημάτων) τα αρνούνται και τα κουκουλώνουν, παριστάνοντας ότι είναι υπέρμαχοι της Ειρήνης!..
Εν προκειμένω, και γιά όσους έσπευσαν αιδημόνως να εξευγενίσουν την κραυγαλέα παιδοφιλία της Γάζας, και πρότειναν το φαιδρό επιχείρημα ότι τα κοριτσάκια ήταν ..παρανυφάκια! έχουμε να πούμε ότι 1. η τελετή των μουσουλμάνων δεν προβλέπει παρανυφάκια. Οι δικολάβοι των μουσουλμάνων επεστράτευσαν σπασμωδικά ένα χριστιανικό έθιμο για να καλύψουν τις ντροπές τους.
2. επί πλέον, προς τί όλος αυτός ο υπερασπισμός και η προσπάθεια να μας πείσουν ότι οι μουσουλμάνοι είναι ευπρεπέστατοι και άκρως εξευγενισμένοι, τη στιγμή, που ίδιος ο ιδρυτής της Θρησκείας τους, ο Μωάμεθ, παντρεύτηκε σε ηλικία 50 ή 52 ετών (το 620 ή 622 μΧ) την Αϊσά, έκτοτε αγαπημένη σύζυγό του (είχε, εννοείται, αρκετές επίσημες συζύγους και πολλές ανεπίσημες-παλλακίδες), η οποία τότε ήταν 7 ή 9 ετών!
Όπερ έδει δείξαι. Και η θεωρία του Μουσουλμανισμού δεν απαγορεύει τέτοιες αλλόκοτες και άνισες και ανισόρροπες συζεύξεις, και το παράδειγμα του πρωτοπόρου και εμπνευστού τους τα λέει όλα!. Θ.Α.Πρωτοπόρος στη κατεύθυνση αυτή ο Μωάμεθ, ο οποίος παντρεύτηκε την Αϊσά, όταν αυτή ήταν ηλικίας 7 ετών! Tην ηραβωνίσθη 7 ετών και την ενυμφεύθη 9 ετών.


Έστρεψε τότε τους όφθαλμούς προς την μελλόνυμφον αυτού Αγεσάν (Αϊσάν), την ώραίαν θυγατέρα του Αβού-Βεκήρ. Δύο έτη παρήλθον άφ' ης έμνηστευσεν αυτήν, ούσαν τώ­ρα εννεαετή, εις ήλικίαν λίαν έτι τρυφεράν, καίτοι αι γυναίκες τα μάλα πρωΐμως μορφούνται εις τα της Α­νατολής ζωογόνα κλίματα. Οί γάμοι των ετελέσθησαν ολίγους μήνας μετά την εις Μεδίναν άφιξίν των,* *εορτασθέντες άπλοϊκώτατα· ο γαμήλιος δείπνος ήτον εκ γά­λακτος, η δε προιξ της νεονύμφου εκ δώδεκα οκών (οκάδων) αργύρου.
Η μνήστευσις της Φατιμές, της νεωτέρας θυγατρός του (Μωάμεθ) μετά του μαθητού του Αλή, έλαβε χώραν μικρόν έ­πειτα,* *ο δε γάμος των έτι αργότερον. Η Φατιμέ ήγε τότε το δέκατον πέμπτον προς το δέκατον έκτον έτος της ηλικίας της, ήτο δε καλλονής εξόχου, εκθειαζομένη υπό των Αράβων συγγραφέων ως μία εκ των τεσσάρων εντελών γυναικών, δι' ων ο Αλλάχ ηυδόκησε να κόσμηση την γην. Ο Αλής ήτον εικοσιδύο ετών περίπου. (Washingtown Irving. Βίος του Μωάμεθ. Έκδ.ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ. Ζάκυνθος. Σελ.141)
________Μετά τήν παρένθεση ας επιστρέψουμε στα δικά μας. Στη δική μας τραγική πραγατικότητα. Πατέρας συνάπτει σχέσεις με την θυγατέρα του. Μητέρα ωθεί την ανήλικη κόρη της στην πορνεία. Νεαρός χάκερ προσπαθεί να λανσάρει την "προστασία",  που παρέχουν οι "μπράβοι της νύκτας" στο διαδίκτυο!  Ληστές ληστεύουν καί  δολοφούν αθώους για ευτελή χρηματικά ποσά! Η πύλη της κολάσεως προβάλλει ενώπιόν μας το απύλωτο στόμα της. Η Εκκλησιαστική επιρροή προσπαθεί να αποτρέπει όλα αυτά από τό κοινωνικό σώμα. Αλλά η κα Διαματοπούλου, Υπουργός της Α-παιδείας  καί των Α-θρησκευμάτων στρέφεται εναντίον των "εκκλησιατικών επιρροών". Μα τι επί τελους έπαθε; Μήπως κάποιος την εμάτιασε; Ας μας πεί για ποιό λόγο τα έβαλε με το Χριστό μας και με την Εκκλησία Του;
 ________Η κα Διαμαντοπούλου ως Υπουργός επί της Παιδείας και εναντίον της Θρησκείας, χωρίς να το θέλει ίσως, διώχνοντας τον Χριστό από πό Σχολείο. λανσάρει ένα άλλο πρότυπο ζωής. Όπως αυτό, που θα διαβάσετε εδώ παρακάτω. Διότι χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται! Έτσι λοιπόν και ο πατέρας μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την θυγατέρα του! Το διαβάσαμε στο δικαστικό ρεπορτάζ! Το αναδημοσιεύουμε παρακάτω.
______Κυρία Διαμαντοπούλου αυτό τό πρότυπο ζωής επαγγέλλεσθε;  Γι αυτό άραγε μάχεσθε και αντιμάχεσθε "τις εκκλησιαστικές επιρροές" στο  σχολείο;
_______Κι εσείς, Σεβασμιώτατοι Αδελφοι μου, εκεί στην Αθήνα, στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, μ' ακούτε; Τα μάθατε τα μαντάτα; Τι θα κάνουμε λοιπόν; Μέ το ρεφραίν των "διακριτών ρόλων" θα τους αφήσουμε να τα ξεθεμελιώσουν όλα; "Και ουκ ήν  φωνή, ουδέ ακρόασις!"

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, Τσικνοπέμπτη


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΩ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ!


ΕΣΤΙΑ 23.02.2011

"Αυτοπαγιδεύτηκε"
ορίζοντας ως Υπουργό Παιδείας
 μια θρησκευτικά αδιάφορη Κυρία,
η οποία διαρκώς εκθέτει την Κυβέρνησή του.
*******
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΑΣ

Στα νηπιαγωγεία μας γιορτάζονται μουσουλμανικές γιορτές

Πλήρης επιβεβαίωση του «ΕΚ» από το υπουργείο.
Πριν λίγο καιρό, στο πρωτοσέλιδο του “Ελεύθερου Κόσμου”, δημοσιεύσαμε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, σχετικά με τον εορτασμό του “Κουράν Μπαϊράμ” σε νηπιαγωγείο του κέντρου των Αθηνών.
Πριν το ρεπορτάζ και επειδή μας φαινόταν πραγματικά δύσκολο να πιστέψουμε το επίπεδο της κατάντιας στο οποίο έχει φτάσει το εκπαιδευτικό μας σύστημα, φροντίσαμε να το διασταυρώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.
Και όλα τα στοιχεία έδειχναν ακριβώς αυτό, το οποίο μας είχε καταγγελθεί: ότι δηλαδή στο νηπιαγωγείο, έγινε η συγκεκριμένη γιορτή.
Δημοσιεύσαμε το θέμα ως πρωτοσέλιδο και ακολούθησε η διάδοσή του, κυρίως μέσω διαδικτύου.
Το θέμα έπαιξε σε πάρα πολλές ιστοσελίδες και όλες ακριβώς με την ίδια έκπληξη αναρωτιούνταν από πότε το ελληνικό κράτος άρχισε να εορτάζει και το “μπαιράμι” των τούρκων και γενικότερα των μουσουλμάνων.
Εμείς μεγαλώνοντας ξέραμε το μπαϊράμι, μόνο σαν την ευκαιρία που άδραξε ο Κανάρης για να κάψει τη ναυαρχίδα του τουρκικού στόλου. Το ζήτημα έφερε στην Βουλή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, με ερώτησή του προς την αρμόδια υπουργό Παιδείας.
Και ξαφνικά ως εκ θαύματος, μόλις πριν λίγες ημέρες απήντησε στην ερώτησή του η υφυπουργός κ. Χριστοφιλοπούλου.
Στην απάντησή της, η υπουργός, επιβεβαιώνει πλήρως το ρεπορτάζ μας, προσπαθώντας να το διαψεύσει. Θαυμάστε τι ακριβώς λέει: “στην τελετή για τον εορτασμό του ‘Κουρμπάν Μπαϊράμ’ στο 7ο Ν/Γ Αθηνών, όπως μας πληροφόρησε ο Προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθήνας, ουδέποτε συνέβη τέτοιο περιστατικό”.
Η κ. Υφυπουργός δηλαδή, επιβεβαιώνει δίχως την παραμικρή αμφιβολία πλέον, ότι ο εορτασμός του “μπαϊραμ” στα νηπιαγωγεία της Αθήνας είναι γεγονός και μάλιστα ότι συμβαίνει, υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.
Όσο για το περιστατικό που “ουδέποτε συνέβη”, προφανώς αναφέρεται στο ότι άλλα παιδάκια θεωρώντας το ως παιχνίδι, άρχισαν κι αυτά να πέφτουν κάτω και να προσκυνάνε τον… Αλλάχ.
Η κ. υφυπουργός καλά θα κάνει αντί να ρωτά τους διάφορους “προϊστάμενους”, να ρωτήσει τους γονείς, τα νήπια.
Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πληρώνουμε τους νηπιαγωγούς για να κάνουν ισλαμική προπαγάνδα σε παιδάκια τεσσάρων και πέντε ετών.
Η πολυπολιτισμική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ έχει ξεφύγει και είναι πια εκτός ορίων.
Προηγούμενη δημοσίευση:
http://www.elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6143:2010-11-26-09-04-21&catid=87:epikairotita&Itemid=277