Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

"Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ" !!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ!

________Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η τηλεόραση υπήρξε η μεγάλη ανακάλυψη του περασμένου αιώνος! Μια ανακάλυψη που θα μπορούσε να ομορφαίνει τη ζωή μας και να ανεβάζει το πνευματικό μας επίπεδο! Μια ανακάλυψη, η οποία μας φέρνει τον κόσμο πολύ κοντά.Μπορύμε να βλέπουμε σε απ ευθείας μετάδοση τί γίνεται στην ἀλλη άκρη του κόσμου, όπως ἐγινε πρόσφατα τόσο με τον καταστρεπτικό σεισμό στη Νέα Ζηλανδία, όσο και με την λαίκή έξέγερση στην Αίγυπτο. Ένα θαυμάσιο εργαλείο με το οποίο θα μπορούσαν να γίνουν χίλια καλά καί άλλα τόσα! 
________Δυστυχώς το εργαλείο αυτό έπεσε στα χέρια του Διαβόλου  και έκτοτε έγινε ψυχοφθόρο!  Το κατέχουν άνθρωποι του κεφαλαίου, οι οποίοι συνήθως δεν έχουν και δεν υπηρετούν ηθικές αρχές! Όταν σκοπός γίνεται το κέρδος, τότε  τίθεται σε εφαρμογή μια αρχή -απαράδεκτη βέβαια-αλλά γενική και απαράβατη: "Το χρήμα λέγουν, δεν έχει χρώμα, δεν εχει ούτε πατρίδα" Στο βωμό του κέρδους λοιπόν όλες οι αξίες θυσιάζονται!
_________΄Επειτα δεν είναι μόνο αυτοί που τό κατέχουν. Είναι και αυτοί που το υπηρετούν! Άνθρωποι συνήθως χωρίς ηθική καλλιέργεια, χωρίς τα ειδικά εξαιρετικά προσόντα, που απαιτεί η κοινωνική αποστολή αυτού του σπουδαίου εργαλείου, αναδεικνύονται "βεντέτες", καθίστανται "φίρμες" και τελικά μεταβάλλονται, χωρίς να έχουν είτε ειδική εκππαίδευση, είτε κοινωνικό  διορισμό,  μεταβάλλονται, λέγω, σε τιμητές των πάντων, φθηνοί κατήγοροι, κριτές της οικουμένης, σπερμολόγοι καί υπηηρέτες της ανυποληψίας των πολιτών και των πολιτικών. Οι φωτεινες εξαιρέσεις πάντοτε υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν!
________Τελικώς η Τηλεόραση κατάντησε το εργαλείο της διαφθοράς των ψυχών και των σωμάτων! Καταστρέφει την ανθρώπινη Κοινωνία! Διαλύει την οικογένεια! Εκμαυλίζει την νεολαία! Καταστρέφει την Ελλάδα. Ειρωνεύεται! Εκθέτει! Εκτρέφει τα κατώτερα ένστικτα και τα πάθη της ψυχής! Είναι το εργαλείο του Διαβόλου! Το επίσημο Κράτος, οι εκάστοτε Κυβερνήσεις, Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Διοικητές κλπ. τρέμουν, κυριολεκτικά τρέμουν, τους παρουσιαστές και τούς σχολιαστές. ιδιαίτερα μάλιστα στα "πρωϊνάδικα" προγράμματα! Τη ζωή μας κυβερνάει η Τηλεόραση! Αυτή είναι η πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ!  
________Δεν "κομίζω γλαύκα εις Αθήνας", για να χρησιμοποιήσω το αρχαίο ρητό, γράφοντας όλα αυτά! Απλώς υπενθυμίζω μια πραγματικότητα.  
________Ιδού μερικά παραδείγματα από την χθεσινή ειδησεογραφία των εφημερίδων.

Ας αρχίσουμε από τούς δημοσιογράφους του τόπου μας. Ο έμπειρος δημοσιογράφος καί Πρόεδρος της Ενώσεως Επαρχιακού τύπου Ελλάδος κ. Φάνης Ζουρόπουλος γράφει στο "Βήμα της Αιγιάλειας" 27.02.2011:
ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Οι αλητορουφιάνοι των Αθηναϊκών ΜΜΕ πού «έθαψαν» τά πλάνα από τις αποδοκιμασίες του Γιωργάκη στην Κομοτηνή (όταν τά ΜΑΤ τον έβαλαν στην αίθουσα πού μίλησε από την πίσω πόρτα) και τά πλάνα από τά θλιβερά επεισόδια στο στάδιο Καραϊσκάκης όπου ο Χουλιγκανισμός διέπρεψε! .......... Αίσχος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ Χ
Φάνης Ζουρόπουλος

***********
 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011-02-28
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ

Ρήξη μέχρις εσχάτων με τα ΜΜΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ευθείας σύγκρουσης με τα Μέσα Ενημέρωσης επιλέγει η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας ότι στη συντριπτική τους πλειονότητα, όταν δεν υποστηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης ακόμη και στις πιο «άγριες» εκφάνσεις της, υποβαθμίζουν, αποσιωπούν ή διαστρεβλώνουν τις θέσεις της παράταξης. Στελέχη μάλιστα του στενού επιτελείου του Αντώνη Σαμαρά σημειώνουν ότι «η περίοδος ανοχής τελείωσε»!
**********
Εφημερίδα : Το ΠΑΡΟΝ
Κυριακή 27 Φεβρουαριου 2011-02-28

ΚΥΜΑ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Της ΕΡΤ

Στο στόχαστρο το κεντρικό δελτίο με την Έλλη Στάη

Προβληματισμός και για τα χαμηλά ποσοστά
Αντιμέτωπη με την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών βρίσκεται η ΕΡΤ, αποτέλεσμα της εξόφθαλμα μονόπλευρης ενημέρωσης και του γεγονότος ότι σταδιακά μετατρέπεται σε «φερέφωνο» της κυβερνητική προπαγάνδας. Τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές «ξεχειλίζουν» από τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού, των αναρίθμητων κυβερνητικών στελεχών και των ακόμη περισσότερων κρατικών αξιωματούχων. Ενώ, την ίδια ώρα οι ανακοινώσεις, οι δηλώσεις, οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης όταν προβάλλονται είτε «στριμώχνονται» σε διάρκεια, είτε διαστρεβλώνονται επί της ουσίας.


 ________Σήμερα λοιπόν σας παροτρύνω και σας παρακαλώ να παρακολουθήσετε αυτό το video, το οποίον σας παρουσιάζω. Είναι ένα κομμλατι από μια παληά κινηματογραφική παραγωγή αφιερωμένο στην τηλεόραση.  Τι κι άν είναι κινηματογραφική ταινία; Λέγει την αλήθεια! Διηγείται την πραγματικότητα. Ο Πρωταγωνιστής λέγει κάπου:  "Η Τηλεόραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ"! "Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"! Το διαπιστώνουμε, δυστυχώς, κάθε μέρα, κάθε  ώρα! Τελευταίο παράδειγμα είναι η περίπτωση του τηλεοπτικού Σταθμού SKY, ο οποίος με το Πράγραμμα για το 1821 διαστρεωλώνει και παραχαράσσει την ιστορία μας. Και όμως μεταδίδει ανενόχλητα το Πρόγραμμά του. Τι κι ἀν υπάρχει Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο; Τα Μέλη του, αξιόλογα ίσως εξ επόψεως κοινωνικής καταξιώσεως, εἰναι τυφλά, κωφά και άλαλα! Δεν έχουν ίσως την ισχύ να τα βάλουν με το κατεστημένο! Δεν έχουν ίσως τη δύναμη να αντιπαρατεθούν μέ τούς ισχυρούς της ημέρας. Έτσι οι εγκληματίες της ιστορικής μας παρακαταθλήγκης δρουν ανενόχλητοι! Όταν έχεις το χρήμα μπορείς να αγοράζεις  τα πάντα! Αγοράζεις και ψυχές και κορμιά! Πρό πάντων αγοράζεις τις συνειδήσεις! Λέγε με π..χ. SIEMENS! Λέγε με Υποβρύχια! κλπ
__________Δείτε, φίλοι μου, το Video που ακολουθεί. Είναι μια φωνή διαμαρτυρίας. Και να θέλετε, αποτοξινωθήτε σιγά σιγά από αυτό τό χαζοκούτι του Διαβόλου, αν θέλετε την επικοινωνία μέσα στην οικογένεια,  αν θέλετε δηλ. τα ανδρόγυνα να επικοινωνούν μεταξύ τους, οι γονείς με τα παιδιά επίσης, τα αδέλφια μεταξύ τους. Αν θέλετε να επικοινωνούν τα παιδιά- άνδρες πια και ώριμες πια γυναίκες-με το "γέρο"τους ή τη "γρηά" τους πού ζούν είτε στο υπόγειο του σπιτιού, είτε σε κάποιο Γηροκομείο! Αν θέλετε να ξαναβρούμε την χαμένη ανθρωπιά μας και την αληθινή κοινωνικότητα!
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΗΜ. Επειδή πλησιάζουμε ολοταχώς στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, κατά την διάρκεια της οποίας και οφείλω καί επιθυμώ να αφοσιωθώ στα πνευματικά μου καθήκοντα, πυκνώνω τώρα τά μαχητικά σημειώματά μου, τα οποία αναφέρονται στην σύγχρονη μουντή επικαιρότητα. Υπάρχει, βλέπετε, "καιρός του σιγάν και καιρός του λαλείν", όπως λέγει και ο Μακαριώτατος κ. Ιερώνυμος! Δικαιούμαι λοιπόν να έχω και εγώ μια περίοδο περι- συλλογής, μια περίοδο σιωπής! Μια περίοδο κατά την οποία πρέπει όλοι μας να δώσουμε προτεραιότητα στην πνευματική μελέτη, στην προσευχή, στη κάθαρση τού νού και των αισθήσεων, στην κάθαρση της ψυχής μας! Θα τα καταφέρω, άραγε; Θα δούμε! Προϋπόθεση είναι η Κυβέρνηση να μη εκμεταλλευθή την σιωπή των εκκλησιαστικών παραγόντων για να προωθήσει τα σκοτεινά, ψυχοκτόνα και εθνοκτόνα σχέδιά της. Πέραν των οικονομικών υπάρχουν και τα ζητήματα Αρχών! Όταν το κινδυνεύον είναι η Εκκλησία μας, η Μεγάλη Μάννα μας, τότε τα ατομικά Προγράμματα παραμερίζονται! Αυτήν την έννοια έχει ο προβληματισμός  μας "Θα τα καταφέρω; Θα δούμε!", όπως διαβάσατε παραπάνω.     + Ο Κ και Αι Α.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ VIDEO

NETWORK 1976 ^ (gr subs) ^ PART {3/4} FULL MOVIE

ΣΗΜ Αγαπητό πρόσωπο μας απέστειλε το παραπάνω φίλμ μαζί με το παρακάτω κείμενο.
***Σας προτείνω να δείτε αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=WINDtlPXmmE  Υπάρχει και σε ελληνική μετάφραση αλλά την κολάνε επίτηδες.Σας στέλνω το Αμερικάνικο κομματι με την γενική μετάφραση. Αξίζει μέχρι το τέλος.

"ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ" NETWORK του 1976 αλλά πολύ επίκαιρη;
Ο πρωταγωνιστής λέει τα κάτωθι με το απίθανο αποτέλεσμα στο τέλος.

__ Δεν υπάρχει λόγος να σας πω ότι τα πράγματα ειναι άσχημα, όλοι το γνωρίζουν.

Ζούμε σε περίοδο ύφεσης. Πολλοί είναι άνεργοι η φοβούνται μήπως χάσουν τη δουλειά τους. Οι εγκληματίες δρούν ανενόχλητοι στους δρόμους και κανένας δεν ξέρει τι να κάνει. Καθόμαστε στις τηλεοράσεις μας και ένας εκφωνητής κάθε μέρα μας ανακοινώνει πόσες ανθρωποκτονίες και εγκληματικές πράξεις έχουν γίνει. Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι άσχημα-χειρότερα από άσχημα.Καθόμαστε στα σπίτια  μας και ο κόσμος όλο και μικραίνει. Το μόνο που λέμε είναι απλά:

" Αφήστε μας ήσυχους" .

_Δεν θέλω να διαμαρτηρηθείτε.

_ Δεν θέλω να εξεγερθείτε.

_ Δεν θέλω να γράψετε επιστολές διαμαρτυρίας στους πολιτικούς γιατι δεν ξέρω να σας πω τι να γράψετε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να θυμώσετε:
Να πείτε :  Είμαι Άνθρωπος, Η Ζωή Μου  Εχει Αξία !!

Θέλω να σηκωθείτε όλοι από τις πολυθρόνες σας τώρα και να πάτε στα παράθυρα , να τα ανοίξετε, να βγάλετε έξω το κεφάλι σας και να φωνάξετε: ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Κάντε το τώρα. Μετα θα δούμε τι θα κάνουμε με την ανεργία την αύξηση του πετρελαίου κ.λπ.

Φωνάξτε : ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

**** ""Ηθικά Νικομάχεια" - Αριστοτέλης:
Εκείνος που δεν εκνευρίζεται δεν είναι πράος. Οποιος ποτέ δεν θυμώνει ηλίθιος είναι.
Πράος είναι αυτός που θυμώνει όταν πρέπει.