Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 17η ΙΟΥΝΙΟΥ!

κινδυνοσ εσωτερικησ αναταραχησ 

____________Βρισκόμαστε ένα βήμα προ των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Οι καιροί είναι εξόχως κρίσιμοι. Η αριστερή Κουλτούρα της Χώρας φαίνεται, ότι έχει πάρει τα πάνω της! Η κόπωση από τα λεγόμενα «κόμματα της Εξουσίας» φαίνεται, ότι έχει οδηγήσει τον Έλληνα ψηφοφόρο σε μεγάλη απόγνωση! Παρά ταύτα, όταν για πολύ σοβαρά θέματα της ζωής μας παίρνουμε αποφάσεις σε περίοδο που είμαστε ψυχικά καταπονημένοι, τότε ένα είναι βέβαιο, ότι οι αποφάσεις μας και οι επιλογές μας θα είναι πάντοτε λανθασμένες! 
___________Κάποιος μου είπε: "Η κοινωνία σήμερα μοιάζει με μια απέραντη έκταση, στην οποία έχει χυθή μεγάλη ποσότητα κηροζίνης (καύσιμο των αεροπλάνων). Αρκεί μια σπίθα για να καεί το σύμπαν". Χρειάζεται λοιπόν περίσκεψη και μεγάλη προσοχή στις αποφάσεις, που θα πάρουμε στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. 
____________Για τριάντα τέσσερα χρόνια, που ο Θεός με έχει ελεήσει να είμαι Μητροπολίτης στον μαρτυρικό και ιστορικό αυτό τόπο της Βοστίτσας και των Καλαβρύτων ουδέποτε έλαβα θέση για το ένα η το άλλο κόμμα, κάθε φορά ππυ ήμασταν ενώπιον μιάς εκλογικής αναμετρήσεως. Τώρα όμως είμαι υποχρεωμένος να εξέλθω από την ουδετερότητα και να είπω μερικά πράγματα χρησιμοποιώντας απερίτμητη την γλώσσα της αληθείας. Η καρδιά μου συνέχεται από μεγάλο φόβο. Η επομένη των εκλογών ημέρα πρόκειται να επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην Πατρίδα μας. Είναι φανερό πιά ότι ο κίνδυνος μιάς εσωτερικής αναταραχής ελλοχεύει! "Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία", μας είπαν οι παλαιότεροι! Δανείζομαι λοιπόν τήν τόλμην, που μου χρειάζεται, για να σημειώσω χωρίς περιστροφές και υπονοούμενα τις σκέψεις μου ή μάλλον τις ανησυχίες μου. Οι αδελφοί μου, όσοι τουλάχιστον μας διαβάσουν, δεν θα μπορούν να προβάλλουν το επιχείρημα: "Δεν ήξευρα! Δεν μου το είπαν"!  
____________Θα ήθελα, λοιπόν, να επισημάνω τον κίνδυνο, ώστε να τώρα, καθώς είμεθα ενώπιον μίας δεύτερης κατά σειράν εκλογικής αναμετρήσεως,  να σκεφθούμε με περισσότερη ψυχραιμία και άρα στις όποιες επιλογές μας να προτάξουμε το συμφέρον της Πατρίδος. Θα το ομολογήσω μαζί σας, ότι το πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει! Ναί, ΄'εχει σαπίσει! Αλλά αυτό συμβαίνει σ' ολόκληρο το πολιτικό φάσμα! Όλα μαζί τα κόμματα, δηλ. και τα λεγόμενα της Εξουσίας (ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και τα μικρά, όλα μαζί έχουν το μερίδιο της ευθύνης των. 
___________Παρά ταύτα σήμερα δεν έχουμε πολλά περιθώρια επιλογής!  Δεν υπάρχουν ακόμη νέα Πρόσωπα και νέες Δυνάμεις, ώστε να διαλέξουμε, να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Δυστυχώς, είμεθα υποχρεωμένοι να ….ξαναφάμε από το ίδιο φαγητό! Το πρόβλημα, λοιπόν, που τίθεται ενώπιόν μας είναι, ότι και πάλι πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ αυτών των δύο, τριών…οκτώ πολιτικών σχημάτων και άρα κακών κομμάτων!  Αρχή μας, λοιπόν, και κριτήριό μας, αναγκαστικά, πρέπει  να είναι αυτό, όπως το όρισεν η σοφία των προγόνων μας! Ήτοι το αξίωμα, ότι «μεταξύ δύο κακών, το μη χείρον, βέλτιστον»! Δηλ. ανάμεσα σε δύο κακά, θα διαλέξω αυτό που δεν είναι το χειρότερο! Επομένως στις 17 Ιουνίου καλούμεθα να διαλέξουμε ένα κόμμα, που θα προξενήσει το λιγότερο κακό στην ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη Πατρίδα μας. 
____________Ο σκιτσογράφος "Κυρ" στο Βήμα της 10ης Ιουνίου, με το δικό του τρόπο, μας  δίδει τη συνταγή:  
"Με το Μνημόνιο θά έχουμε ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Με τον Τσίπρα θα έχουμε ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ
Πρός το Νεκροταφείο τρίτος δρόμος δεν υπάρχει!" 


____________Ερμηνεύοντας τα παραπάνω, φανερό γίνεται πιά ότι η Χώρα οδηγείται σε περιπέτειες! Όποια λοιπόν και αν είναι η επιλογή του Ελληνικού Λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, η διαίσθησή μας λέγει, ότι από την επομένη ημέρα πολλά δεινά θα ακολουθήσουν! Ένα απ’ αυτά, κατά την ταπεινή μας άποψη, θα είναι η κοινωνική αναταραχή, δηλ. μια εσωτερική ακαταστασία, όπου ακόμη και μια λαϊκή ένοπλη εξέγερση Ελλήνων εναντίον ¨Ελλήνων ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗ! Σκεφθείτε, ότι η φτώχεια φέρνει γκρίνια! Η γκρίνια φέρνει αντιπαλότητα! Η αντιπαλότητα σημαίνει αίμα και δάκρυ!
______Κι αν ακόμη είχα μία μικρή αμφιβολία για το ενδεχόμενο αυτό, η ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών την ξερρίζωσε ολοτελώς! Μέσα μου έχω πλέον την βεβαιότητα, ότι η επομένη της 17ης Ιουνίου ημέρα θα είναι λοιπόν ημέρα ενάρξεως κοινωνικής αναταραχής, όπως σαφώς σας την περιέγραψα παραπάνω! 
_________Ο δημοσιογράφος κ Αμυράς, Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την γενομένη διάψευση εκ μέρους του κ. Τσίπρα, καλεί τους Έλληνες να γίνουν εμπρηστές και δολοφόνοι! Εύχομαι να μη ξανάρθει εκείνη η εποχή, τότε που εγώ ήμουνα παιδί, όταν δηλ. οι Συμμορίτες τραγουδούσαν το «αδερφός τον αδερφό να σκοτώνει».
_____________Αυτό, που με ανησυχεί  προεχόντως, δεν είναι τά όσα είπε ο δημοσιογράφος κ. Αμυράς, αλλά τα ψέμματα του ΣΥΡΙΖΑ στη διαμάχη του με την Νέα Δημοκρατία, η οποία κατήγγειλε το γεγονός. Οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να αποτινάξουν από πάνω τους την «ρετσινιά» Αμυράς, αλλά απέφυγαν να καταδικάσουν ρητώς και κατηγορηματικώς τις ανατρεπτικές θέσεις του!   Στην υπόθεση αυτή όμως προέχον ζήτημα δεν είναι το ποιός λέγει, αλλά το τί λέγει κάποιος!  Αφού λοιπόν ένα κόμμα, που φέρεται προς την Εξουσία, δεν καταδικάζει τις ανατρεπτικές ιδέες ενός  δημοσιογράφου, που έτσι ή αλλοιώς είδαν το φώς της δημοσιότητος, είτε αυτός είναι μέλος του Κόμματός του, είτε όχι, ή ακόμη ένα κόμμα, καθώς φέρεται προς την Εξουσία, δεν καταδικάζει τις ανατρεπτικές ιδέες ενός  οιουδήποτε προσώπου, αυτό και μόνο το γεγονός φανερώνει την βαθύτερη νοοτροπία και ψυχοσύνθεση του Κόμματος αυτού. Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Κόμμα που φέρνει μέσα του το σύνδρομο της καταστροφής!
______________Οι κουκουλοφόροι, λοιπόν, οι διάφοροι εμπρηστές των Αθηνών,οι «αγανακτισμένοι», πλήν όμως καθοδηγούμενοι, πολίτες των Αθηνών, οι οποίοι προ καιρού έκαψαν το Σύνταγμα, είναι καί πάλι σε ετοιμότητα: εάν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρουν τα όπλα! 
____________Ακούγοντας τον κ. Αμυρά να καλεί τους Έλληνες να διοργανώσουν μικρές ομάδες 3-4 ατόμων σε κάθε γειτονιά, νά πάρουν είτε όπλο, είτε βόμβες μολότωφ, είτε στουπιά και πετρέλαιο για εμπρησμούς και να ασκηθούν γιά ανταρτοπόλεμο με πιάνει φρίκη! Από τόν Σεπτέμβριο του 2011 ο κ. Αμυράς είπε καί έγραψε το επαναστατικό μανιφέστο του! Και διερωτώμαι: Σ΄αυτόν τον τόπο δεν υπάρχει Δικαιοσύνη; Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελεύς για να καλέσει σε ανάκριση τον επαναστάτη δημοσιογράφο; Δεν βρέθηκε ένας Εισαγγελεύς για να διατάξει τη σύλληψή του; Με πολλή μεγάλη καθυστέρηση ήλθε επί τέλους χθές η είδηση, ότι η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κα Ελένη Ράϊκου διέταξε προκαταρτική εξέταση για το "αντάρτικο των πόλεων" κατά του κ. Αμυρά. (Να είναι άραγε η "Ελένη μου" του κ. Δελατόλα;) 
__________Γιατί επίσης τά ΜΜΕ περιορίσθηκαν σε ειδησεογραφική περιγραφή των απόψεων του κ. Αμυρά, αλλά δεν έσπευσαν όλα μαζί με μια φωνή να καταδικάσουν δημόσια τις ανατρεπτικές ιδέες του;
_________ Γιατί ωσαύτως τα Κόμματα της Αριστεράς, του Κέντρου και της Δεξιάς δεν έσπευσαν να στιγματίσουν τις ιδέες, αλλά περιορίσθησαν στο να αποσείσουν από το Κόμμα τους το στίγμα 'Αμυράς"  
_________Παρακαλώ να δείτε με υπομονή το σχετικό video και να ακούσετε τον ανατριχιαστικά ανατρεπτικό λόγο του ανθρώπου αυτού. Τότε θα καταλάβετε, που οδηγείται η Χώρα μας. Ένας νέος Εμφύλιος πόλεμος, δυστυχώς, είναι πρό τών πυλών!  
________Επειτα δεν είναι μόνο η περίπτωση του κ. Αμυρά. Στο ατυχές εκείνο περιστατικό της χειροδικίας του κ. Κασιδιάρη, που τόσο πολύ προβλήθηκε από όλα τα δίκτυα της TV,  (απαράδεκτο -όχι μόνο εξ επόψεως χριστιανικής συμπεριφοράς, αλλά και εξ επόψεως πρωτοκόλλου, δηλ. του savoir vivre), υποψηφίου Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, η οποία,  δυστυχώς, δεν προβλήθηκε καθόλου, ούτε και σχολιάσθηκε, δηλ. η εξ ίσου μη ευγενική συμπεριφορά της κυρίας Δούρου και ιδίως της κυρίας Λιάνας Κανέλλη. Όταν πετάς κατάμουτρα ύβρεις σε ένα συνομιλητή σου, όταν τον προπηλακίζεις σκαιότατα και δημοσίως, όταν του πετάς κατά πρόσωπο  τα χαρτιά, που έχεις στα χέρια σου, τότε και εσύ, δεν συμπεριφέρεσαι ως ΚΥΡΙΑ! Διαπράττεις το ίδιο αδίκημα! Αλλά στην περίπτωση αυτή ισχύει το αξίωμα "ένοχος, ένοχον ου ποιεί!"    
____________Η κοινωνική αναταραχή, ένα ιδιότυπο αντάρτικο, που μας εισηγείται ο κ. Αμυράς, κατά την επαύριον των εκλογών είναι, λοιπόν,  προ των πυλών. Αν μάλιστα ληφθή ύπ΄όψιν το γεγονός, ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι πλήρως αποδυναμωμένη, διότι π.χ. δεν έχει καύσιμα για να κινήσει τα οχήματά της, δεν έχει φωτοτυπικό χαρτί, δεν έχει χρήματα για να συντηρήσει τα υπηρεσιακά της αυτοκίνητά, τότε υπάρχει κίνδυνος "να κλάψει η μάννα το παιδί, και το παιδί τη μάννα»! Διαβάζω σε τίτλους από τίς εφημερίδες της Κυριακής: 

  • ΑΠΟ  την ¨ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ¨"  (10.06.2012)
"Η Ελλάδα φτάνει στα όριά της"
  • ΑΠΟ ¨ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ¨"  (10.06.2012)
"Ένα βήμα πρίν από τή ζούγκλα",
"Η Ελλάδα αρχίζει να γίνεται ....Μεξικό",
"Κορώνα-γράμματα το μέλλον της Χώρας".
"Ούτε σκόρδα:  Αν δεν τους μιλήσει κάποιος σύντομα δεν θα μας στέλνουν ούτε σκόρδα! Ή θα σοβαρευτούμε ή θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας μια νέα Ελλάδα του δελτίου...." γράφει ο εκδότης κ. Στ. Ψυχάρης
Ακόμη και ο "Κυρ" με τις γελοιογραφίες του, όπως παραπάνω είπαμε, δεν άφησε ασχολίαστη την σημερινή πραγματικότητα. Σας υπενθυμίζω τα λόγια του: "Με το Μνημόνιο, γράφει, θα έχουμε αργό θάνατο! Με τον Τσίπρα θα έχουμε ΑΚΑΡΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ!"
  • ΑΠΟ ¨ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ" (10.06.2012)
Έρχονται ανατροπές",
"Με απογυμνωμένη την Αστυνομία η εγκληματικότητα θα ζει και θα βασιλεύει"
"Στη σκοτοδίνη και του τρόμου και του χάους Help me...." γράφει ποιητικά ο κ. Μιχάλης Φιοράντε.
"Ανάμεσα στη σκοτεινιά
και την αδεκαρία
 τον θάνατο και την κλεψιά
λέγει γραία Κυρία:
....Ένα γιαούρτι έφαγα
πρίν μία εβδομάδα
δεν είχα άλλο φίλε μου
τώρα νιώθω ζαλάδα"
"Φλέρτ με την πτώχευση", γράφει ο κ. Μιχ. Γαργαλάκος
______Το πρόβλημα που τίθεται τώρα στον Έλληνα ψηφοφόρο είναι ένα και μόνο:  Θα αναδείξει σε Κόμμα Εξουσίας ένα κόμμα αριστερής κουλτούρας, ένα κόμμα ένοπλης βίας, ένα κόμμα εμπρηστών και κουκουλοφόρων, όπως μας καλεί να γίνουμε ο κ. Ιφικράτης Αμυράς;  Ε, λοιπόν, τότε θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!
__________Το video που ακολουθεί, ελπίζω να σας πείσει. Να μερικά από αυτά που περιλαμβάνει:
__________Ο κ. Αμυράς παρέχει οδηγίες για την συγκρότηση επαναστατικού στρατού. "Μικρές ομάδες τριών – τεσσάρων ατόμων, χωρίς να περιμένουν καθοδήγηση από κεντρική ηγεσία, πρέπει να αρχίσουν πλήγματα εις βάρος των κατακτητών. Κάθε ομάδα πρέπει να εξοπλίζεται μόνη της με ότι μπορεί, μολότωφ, μαχαίρι, πιστόλι, ρόπαλο, ύφασμα βουτηγμένο σε πετρέλαιο, τσεκούρι. Όσοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να φέρουν όπλα μπορούν να βοηθήσουν σε άλλες εργασίες" ανέφερε ο κ. Αμυράς. Ρίχνει λοιπόν το σύνθημα: "Φωτιά καί τσεκούρι"!¨ Το video αυτό δημοσιοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2011. Μέχρι σήμερα, το επισημαίνω και πάλι, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΤΕΔΙΚΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΑΜΥΡΑ!  Η καταιγίδα, λοιπόν, έρχεται! Ναί, έρχεται από την αριστερή όμως πλευρά! Ο κ. Τσίπρας αρνείται, ότι ο κ. Αμυράς είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Η κάρτα όμως, την οποία είδατε παραπάνω και θα την δείτε και παρακάτω, τον διαψεύδει!  
________Αδελφοί μου, ξυπνήστε! Ναί! έρχεται καταιγίδα! Έρχεται κοινωνική αναταραχή! Έρχεται ανταρτοπόλεμος! Από πού άραγε; Μά,  από την αριστερή πλευρά! Η Σοβιετική Ένωση την υπέστη επί 80 τόσα χρόνια! Αλλά κι εμείς εδώ στη μικρή Ελλάδα κατά τήν περίοδο του Συμμοριτοπολέμου, δηλ. στο Αντάρτικο όπως τότε τό ονόμαζαν και όχι στον Εμφύλιο, όπως μετά ταύτα το μετονόμασαν για να το εξωραΐσουν, υποστήκαμε τα δεινά των Κομμουνιστών. Κατά την πε΄ριοδο 1945-1949, δηλ. στο δεύτερο Αντάρτικο, η Εκκλησία μας ιδιαίτερα πολύ πληγώθηκε τότε! Έκαψαν Εκκλησίες! Λεηλάτησαν χωριά! Δεν εσεβάσθησαν ούτε τις μορφές των Αγίων μας στις εικόνες των! Από τις τοιχογραφίες, π.χ. στην Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου των Μετεώρων, κυριολεκτικά "έβγαλαν" τα μάτια τών Αγίων!  ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (215) ιερείς της Εκκλησίας μας οδηγήθησαν στο θάνατο, πολλές δε φορές μάλιστα έπειτα από φρικτά βασανιστήρια! Ανάμεσα στα θύματα της τότε εποχής ήταν και ο ιερεύς π. Σπυρίδων Ζαφείρης, εφημέριος στο χωριό  Πηγές της Άρτας, ο κατά σάρκα πατέρας τού νυν Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου! Από την μελέτη του ιερέως π. Κωνστ. Βαστάκη μεταφέρουμε εδώ ένα τυπικό περιστατικό: "Ιερεύς Αναστάσιος Ζαφειριάδης, ετών 40...Συνελήφθη από αντάρτες του ΕΛΑΣ. Εγκλείσθηκε στις φυλακές Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, υβριζόμενος και βασανιζόμενος, Τέλος μεταφερόμενος για στρατόπεδο συγκεντρώσεως.....καθ' οδόν και εις το χωρίον Καρυώτισσα Γιαννιτσών εξετελέσθη (Ίανουάριος 1945) διά πελέκεων, ξύλων και πτύων (με φτιάρια) υπό μαινομένου κομμουνιστικοιύ όχλου...."  (βλ. Εκτελεσθέντες Κληρικοί...., Δευτέρα Έκδοση, Αθήναι 2011).     
_________ Αυτό, λοιπόν, το καθεστώς θέλει να επαναφέρει ο κ. Αμυράς στην Ελλάδα του σήμερα; Αυτός άραγε είναι ο βαθύτερος πόθος των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αριστερών πολιτικών δυνάμεων; Αν όχι, γιατί δεν αποκηρύσσουν τις ιδέες του κ. Αμυρά; Οι δεξιοί μας πολεμούν με τα πλοκάμια της Μασσωνίας! Οι αριστεροί μας πολεμούν με τον ανταρτοπόλεμο, στον οποίο μας καλεί ο κ. Αμυράς!  Θα το επαναλάβω: "Αδελφοί μου, ξυπνήστε! Ναί! έρχεται καταιγίδα! Έρχεται κοινωνική αναταραχή! Έρχεται ανταρτοπόλεμος! Από πού άραγε; Μά,  από την αριστερή πλευρά!
__________Άφησα τελευταίο ένα ερώτημα. Μήπως όλα αυτά αποτελούν νοσηρά φαινόμενα μιάς άλλης εποχής; Μήπως σήμερα το πρόσωπο του κ. Τσίπρα είναι εγγύηση; 
__________Μεταφέρω λοιπόν εδώ, ένα απόσπασμα από άρθρο της ΕΣΤΙΑΣ της 8ης Ιουνίου, που υπογράφει ο κ. Βασ. Κόκκινος, επ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου σχετικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας, λοιπόν, είναι άθεος! "Ο κ. Αλ. Τσίπρας, γράφει η ΕΣΤΙΑ, έδωσε το στίγμα της κοσμοθεωρίας του κατά την ημέρα της ορκομωσίας της τελευταίας Βουλής. Αρνήθηκε τον ανέκαθεν καθιερωμένο χριστιανικό όρκο και όταν τον επλησίασεν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνων με το Σταυρό, για να προσκυνήσει τον Εσταυρωμένο, έμεινε παγερός ως στήλη 'αλατος και δεν ανταποκρίθηκε  στην πρόσκληση του Προκαθημένου της Ελληνικής Εκκλησίας....... Μη υπάρχοντος Θεού, όλα επιτρέπονται" επιστεγάζει η εφημερίδα. Ας κλείσουμε το σημείωμά μας με τα λόγια του Λεχ Βαλέσα: "Άνθρωπος χωρίς Θρησκεία είναι επικίνδυνος". 
__________Εθεώρησα χρέος μου να γράψω όλα τα παραπάνω, έστω κι αν με τον τρόπο αυτό θέτω σε κίνδυνο τη ζωή μου! Έγραψα μέ αγάπη καί από αγάπη προς την Εκκλησία μου και πρός την Πατρίδα μου. Έγραψα με αγάπη προς την αλήθεια!
Αίγιον, 11 Ιουνίου 2012
+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
 ************

 8/6/12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ; Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ; 

Η ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; 

Ή ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ;;; 

ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΠΑΛΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;; ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ... Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΑΛΑΚΗ...Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπ 2011 από  

***************

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ

7/6/12

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ": ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ... ΣΦΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ...!!!!Το πρωΐ της Τρίτης 29 Μαΐου 2012, η Λιάνα (Γαρυφαλλιά) Κανέλλη βγήκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη («Αντέννα»)  και η λογομαχία της με τον βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλο παίχτηκε απ’ όλα τα κανάλια. Ο Ντινόπουλος της θύμισε ορισμένα από τα εγκλήματα των Κουκουέδων που έβγαλαν ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς του ΚΚΕ... πράκτορες και προδότες. Πρώτη φορά η Λιάνα κατάπιε την γλώσσα της και δεν ήξερε τι να πεί. Όταν ο Ντινόπουλος της επεσήμανε πως εκτός από τους Μπολσεβίκους του Λένιν, το 1917 στην Ρωσία υπήρχαν και οι καημένοι οι Μενσεβίκοι, η συντρόφισσα Κανέλλη απάντησε επί λέξει: «Τους Μενσεβίκους όταν έπρεπε, τους έσφαξα. Κι όταν έρθει η ώρα, θα σφάξω κι εσένα»!.. Κανένα κανάλι δεν τόλμησε να παίξει αυτά τα απειλητικά λόγια της Λιάνας Κανέλλη στον Αργύρη Ντινόπουλο. Φαντάζεστε να έλεγε κάτι παρόμοιο ζωντανά «στον αέρα», κάποιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής»; Θα είχε γίνει παγκόσμιο θέμα και θα βγάζανε ανακοίνωση καταδίκης του Ναζισμού μέχρι και οι Ιουδαίοι του Ιράν...
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (Εφ. ΣΤΟΧΟΣ 31 ΜΑΪΟΥ)

______Σημ. Εκτιμώ τήν κα Κανέλλη. Δυστυχώς όμως δεν δύναμαι να συμφωνήσω με τις παραπάνω απόψεις της. Τα άκρα ποτέ δεν είναι καλή συνταγή. Ρώτησαν κάποτε την γκαμήλα: "ποιόν δρόμο προτιμάς; τον ανήφορο ή τον κατήφορο;¨
Κι εκείνη απάντησε "χάθηκε ο ίσος δρόμος;"  + Ο Κ καί Αι. Α. 

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΛΘΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!

_______Είχα χαράξει πια  τις παραπάνω φτωχές σκέψεις  μου και είχα κλείσει το Σημείωμά μου, όταν ξαφνικά σαν βόμβα σήμερα το μεσημέρι ήλθε η είδηση, ότι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Κορινθίας κ. Νικ. Χανιάς εδήλωσε, ότι αποχωρεί από τό κόμμα του, διότι "αν κυβερνήσουμε,  θα καταστρέψουμε τη Χώρα"!!!! 

________Ακόμη και ΤΑ ΝΕΑ σήμερα γράφουν τα εξης όχι μόνον αποκαλυπτικά, αλλά και καταπληκτικά:

"Ο Αλ. Τσίπρας έχει κατορθώσει να λέει άλλα στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό, σχετικά με τις προθέσεις του. Όμως οι δανειστές μας  δεν ακούν μόνον όσα μεταφέρει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σε εκείνους: ενημερώνονται και για τα ακριβώς αντίθετα, τα οποία διακηρύσσει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις.....Τα ανατριχιαστικά σενάρια που .....συζητούνται στις Βρυξέλλες.....είναι αποτέλεσμα της διγλωσσίας του κ. Τσίπρα" 


_______Τώρα πια τα λόγια περιττεύουν! Δείτε την ειδησεογραφία.

Αίγιον, Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ 


Επιστολή-βόμβα από στέλεχος και υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχωρεί από το κόμμα, σημειώνοντας ότι και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρας θα είναι καταστροφική για τη χώρα

 Αίσθηση προκαλεί η επιστολή - βόμβα που φέρεται να έστειλε ο Νίκος Χανιάς, στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που αποχωρεί από το κόμμα, αναφέροντας ότι ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα.
Στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα:
"Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας".
Αναφέρει ακόμα ότι τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς, όπως γράφει, αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ "θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι".
"Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα", τονίζει.
Κλείνει την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική "είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του".
Ο Νίκος Χανιάς, που ήταν συνδικαλιστής με το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι συνταξιούχος πυροσβέστης από τους πρωταγωνιστές μάλιστα στην κατάσβεση των πυρκαγιών του 2007.
 Πηγή:  http://news247.gr