Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

* Η κυβέρνηση έχει ήδη προμηθευτεί 9 εκ. μικροεπεξεργαστές RFID(Κάρτα του Πολίτη), είναι αποθηκευμένοι στα ΜΑΤ της Καισαριανής.



* Γιατί προμηθεύτηκε πριν νομοθετήσει;


* Ο στόχος είναι η εμφύτευση και το χάραγμα...


* Είναι μέγιστος κίνδυνος για την ανθρώπινη προσωπικότητα η δήθεν τεχνολογική πρόοδος και η δήθεν εξυπηρέτηση!




 

Πηγή: intv.gr & amen.gr
 Μεταφορά από http://anavaseis.blogspot.com/2011/04/9_15.html

ΔΗΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ"
(Πέμπτη 5 Μαΐου 2011) Αρχική Μάιος 2011 TechnoFreak RFID:


Το «τσιπάκι-ταυτότητα» της ανερχόμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης


RFID: Το «τσιπάκι-ταυτότητα» της ανερχόμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
Συντάχθηκε απο τον/την TechnoFreak

Φίλοι μου γεια σας, σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή επάνοδο στις υποχρεώσεις σας μετά τις διακοπές του Πάσχα. Αυτή τη φορά στη στήλη μας, θα ασχοληθούμε με ένα από τα μελλοντικά τεχνολογικά επιτεύγματα που προορίζουν για τους πολίτες του κόσμου οι ηγέτες των υφιστάμενων κυβερνήσεων: την ταυτότητα RFID (Radio Frequency Identity). Πρόκειται για ταυτότητα-εμφύτευμα η οποία εμπεριέχει τσιπ και θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές μας συνδιαλλαγές, αλλά και ως μέσο αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: δεν είμαι συνομωσιολάγνος ούτε είμαι φαν τηλεκηρύκων που το παίζουν «ψαγμένοι» για να πουλήσουν βιβλία. Και τολμώ να πω ότι δε βλέπω και με τις καλύτερες των προθέσεων κληρικούς και εκπροσώπους της Εκκλησίας, που με το πρόσχημα της απώλειας της ψυχής, προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πιστούς. Αλλά το ότι γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια και μια λυσαλλέα προπαγάνδα για την αποδοχή αυτών των «νέων καινοτομιών» που υπόσχονται «ευκολία σε συναλλαγές», «κατάργηση γραφειοκρατίας», «εντοπισμό χαμένων προσώπων» και γενικά να πειστεί ο πολίτης για τεχνητές ανάγκες που αν δεν τις ικανοποιήσει θα υστερεί και θα υποφέρει, είναι από τη δική μου μεριά καταδικαστέες και εχθρικές προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ηθική.

Μία από αυτές είναι και η δημιουργία αναγκαιότητας της ταυτότητας RFID. Η ταυτότητα αυτή θα εμφυτεύεται στο χέρι του κάθε πολίτη (σας έρχεται στο νου το χάραγμα της Αποκάλυψης; εμένα ναι) και στη μνήμη της θα υπάρχουν τα προσωπικά του στοιχεία, όπως ταυτότητα, ΑΦΜ, Social Security Number, ιατρικό ιστορικό κ.α, καθώς και η ικανότητα πίστωσης χρηματικών μονάδων και απόδοσης μισθοδοσίας για τη χρήση της σε συναλλαγές και την πρόσβαση σε καταναλωτικά αγαθά. Αυτός θα είναι και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος συνδιαλλαγής του πολίτη με τις διάφορες υπηρεσίες, καθώς και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος μισθοδοσίας του και πρόσβασής του στην αγορά, αφού στο μέλλον δε θα υπάρχει χρήμα, αλλά πιστωτικές μονάδες. Το καλύτερο είναι ότι εκτός αυτών το τσιπάκι θα εμπεριέχει και ένα εξελιγμένο σύστημα GPS ώστε κάθε πολίτης να εκπέμπει το γεωγραφικό του στίγμα σε δορυφόρο συνδεδεμένο με ένα κεντρικό δίκτυο. Ένα καλό πρόσχημα θα είναι ο εντοπισμός χαμένων παιδιών από γονείς ή η καθοδήγηση σε ταξίδια και προορισμούς. Το κεντρικό αυτό δίκτυο θα λαμβάνει δεδομένα κάθε φορά, από κάθε πολίτη που χρησιμοποιεί την ταυτότητά του, ενώ για την επίτευξη της ασύρματης σύνδεσης του εμφυτεύματος με αυτό, θα χρησιμοποιεί ραδιοκύματα, σαν μια ασύρματη κάρτα δικτύου. Επίσης μέσω του δικτύου θα ενημερώνεται το φορολογικό, οικογενειακό, ιατρικό, επαγγελματικό μητρώο του.

Η ωμή ερμηνεία: Απόλυτος και ολοκληρωτικός έλεγχος, εντοπισμός και καταγραφή των συνηθειών και συναλλαγών μας. Τίποτα πλέον δε θα είναι προσωπικό ή κρυφό, με στόχο την χειραγώγηση και τη μετατροπή ενός ανθρώπινου όντος σε ένα ζόμπι-πομποδέκτη, μόνιμα on-line με έναν κεντρικό υπολογιστή που θα τον διαχειρίζονται αυτοί που θα ορίζουν τις τύχες όλου του κόσμου. Όποιος δε συμμορφώνεται θα αντιμετωπίζεται ως εχθρός του συστήματος ή τρομοκράτης και θα διώκεται. Αλλά και αν μπορέσει να ξεφύγει, θα είναι άνεργος, νηστικός ή άρρωστος αφού δε θα μπορεί να εργαστεί, να φάει ή να πάει σε νοσοκομείο χωρίς την ταυτότητα-εμφύτευμα.

Δε μπορώ λοιπόν να μη σκεφτώ τα εδάφια της Αποκάλυψης μετά από τις τρομακτικές ομοιότητες που συναντώ. Δε μπορώ να μην αγανακτώ ακούγοντας πολιτικούς να επιζητούν την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, ή η υπό το μανδύα της τρομοκρατίας να αστυνομεύουν τις ζωές των πολιτών και να κουρελιάζουν την αξιοπρέπειά τους. Δε γίνεται να μη νοιώσω αηδία και αποστροφή σε Νεοταξικά μέσα ενημέρωσης με την ανηλεή πλύση εγκεφάλου σα μέσο αποδοχής των νέων ιδεών και καταστολής των αντιδράσεων για τη μελλοντική πραγματικότητα.

Ας αντλήσει ο καθένας δύναμη από αυτό που πιστεύει για να αντισταθεί στους εχθρούς του ανθρώπου που σφετερίζονται την ελευθερία του και στα οποιασδήποτε μορφής θηρία που εποφθαλμιούν την ψυχή του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 9 Μαΐου 2011